Προς το περιεχόμενο

zxv10 h108l block ip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!! σημερα διαπιστωσα οτι εκτος απο τους 3 υπολογιστες και το ενα κινητo που χρησιμοποιουν το wifi μου υπαρχει και μια ip που δεν ανηκει σε μενα και θα ηθελα να τν μπλοκαρω...μπηκα στην σελιδα του συγκεκριμενου ρουτερ αλλα εχει παρα πολλα πεδια για να συμπληρωσω και εχω μπερδευτει...μπορειτε να μου εξηγησετε πως μπορω να το κανω?  :huh:

Δημοσ.

Καλησπερα!! σημερα διαπιστωσα οτι εκτος απο τους 3 υπολογιστες και το ενα κινητo που χρησιμοποιουν το wifi μου υπαρχει και μια ip που δεν ανηκει σε μενα και θα ηθελα να τν μπλοκαρω...μπηκα στην σελιδα του συγκεκριμενου ρουτερ αλλα εχει παρα πολλα πεδια για να συμπληρωσω και εχω μπερδευτει...μπορειτε να μου εξηγησετε πως μπορω να το κανω?  :huh:

για να μπηκε καποιος ειτε ξερει το Password σου ειτε μπηκε με καλωδιο.το να τον μπλοκαρεις Με mac address filtering μαλλον δεν εχει πολυ νοημα διοτι το mac filtering ειναι σαν δευτερευεων κλειδωμα.οποτε καλο θα ηταν απλα να εβαζες wpa2 και να αλλαζες τo default ssid και το default password.εκτος αν εχεις συνδεσει κατι αλλο πανω πχ iptv κτλ κτλ και η Ip ειναι απο αυτο.η αν ειναι κατι οτιδηποτε αλλο που δεν μπορω να φανταστω.σου εγραφε name διπλα?πηρε ip απο το ευρος του dhcp?πολλες φορες βλεπεις σε καποια ρουτερ αν ειναι ακομα συνδεδεμενος πανω η πριν ποση ωρα μπηκε με βαση το dhcp lease time.

επισης μηπως ειναι απο παλια αυτο και απλα το εχει κρατησει μεσα οτι ο ταδε χρηστης συνδεθηκε καποτε και οχι οτι ειναι συνδεδεμενος τωρα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...