euxoulhs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα, ψαχνωντας επεσα τυχαια πανω στο θεμα σας, θελω και εγω με την σειρα μου να ρωτησω αν οι εμιουλειτορς ειναι συμβατοι μονο με κινητα; διοτι ο φιλος πιο πανω δοκιμασε σε ταμπλετ και ειχε προβλημα. Εχει δοκιμασει κανενας αλλος ;;; δεν ειναι συμβατοι σε κινητα..αλλα ειναι συμβατοι σε λειτουργικο android.. οποτε οτιδηποτε εχει android,κανονικα πρεπει να λειτουργει. Μηπως δεν εκανε κατι σωστα; ας δοκιμασει και σε καποιο αλλο tablet
lambros Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 emulator σε ανδροιδ βοχ συνδυασμό με ποιο ασύρματο τηλεχειριστήριο? τι έχετε δοκιμάσει?
saruman123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 emulator σε ανδροιδ βοχ συνδυασμό με ποιο ασύρματο τηλεχειριστήριο? τι έχετε δοκιμάσει? Καλημερα και χρονια πολλα.Εγω εχω δοκιμαση με επιτυχεια στο ppsspp και στο ps1
saruman123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 με ποια Χειριστήρια παιχνιδιών?Με τα χειριστηρια του PS2.Πρεπει ομως να εισαι και root για να κατεβασης και την εφαρμογη Sixaxis Controller για να μπορει να συνδεθει με το κινητο.
eidikos33 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Παιχνίδια που μπορώ να βρω για gba emulator?
Panikas13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Παιχνίδια που μπορώ να βρω για gba emulator? Απαγορευονται τέτοιου είδους συζητήσεις στο forum 1
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Παιχνίδια που μπορώ να βρω για gba emulator? Απαγορευονται τέτοιου είδους συζητήσεις στο forum Ισχυει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα