Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

NARUTO Shippuden Ultimate Ninja Impact.Πολυ καλο hack & Slash ελαφρυ και εξαιρετικη ιστορια(*Καλυπτει μεγαλο μερος της ιστοριας του naruto shippuden)

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

NARUTO Shippuden Ultimate Ninja Impact.Πολυ καλο hack & Slash ελαφρυ και εξαιρετικη ιστορια(*Καλυπτει μεγαλο μερος της ιστοριας του naruto shippuden)

Ευχαριστώ,αλλά ούτε το είδος με αρέσει, ούτε το συγκεκριμένο μάνγκα.Γενικά τα JRPG και τα Jfighter παιχνίδια τα απεχθάνομαι.

Είδα και άλλα για την κονσόλα στο μεταξύ,αλλά πάλι τζίφος.Πολύ λαγκάρισμα και το κυριότερο κανένας τίτλος δεν μου έκανε το κλικ,όπως τα κλασσικά παιχνίδια.

Βρήκα και το πλήρες emulator για το DS και απέκτησα μια μεγάλη συλλογή,είχε βγει μέχρι και The Force Unleashed για DS!! :blink:

Μεγάλο πράγμα τελικά τα emulators.

• Like 1
Δημοσ.

δεν μας δινεις τον emulator για το ds για να το προσθεσουμε και στο 1ο ποστ; :D

Εάν το βάλω θα με μπανάρουν. B)

Δοκιμαστικά το "βρήκα" από τον θείο μέχρι να δω εάν αξίζει τα "τσουχτερά" 5€. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ για SNES έχω αγοράσει το SuperGNES και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτε πρόβλημα. Κατεβαζει και τις εικονες μονο του και κανει και sync με dropbox.

Το μονο θέμα που έχω είναι με παιχνίδια που θέλουν ταχύτητα ή/και τα πίσω κουμπιά.Γι'αυτό ψάχνω ενα gamepad. Από τα posts του Longtom είδα τα moga και ψηθηκα αρκετά,αλλά 55Ε για το Pro mobile μου φαίνονται παρα πολλά. Οπότε κοιταω το Moga Mobile. Σε reviews διάβασα όμως ότι είναι λίγο φτηνιαρικη ποιότητα. Σε αυτά τα λεφτά (30-35Ε) ποιά είναι η καλύτερη λύση?

Δημοσ.

Εγώ για SNES έχω αγοράσει το SuperGNES και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτε πρόβλημα. Κατεβαζει και τις εικονες μονο του και κανει και sync με dropbox.

Το μονο θέμα που έχω είναι με παιχνίδια που θέλουν ταχύτητα ή/και τα πίσω κουμπιά.Γι'αυτό ψάχνω ενα gamepad. Από τα posts του Longtom είδα τα moga και ψηθηκα αρκετά,αλλά 55Ε για το Pro mobile μου φαίνονται παρα πολλά. Οπότε κοιταω το Moga Mobile. Σε reviews διάβασα όμως ότι είναι λίγο φτηνιαρικη ποιότητα. Σε αυτά τα λεφτά (30-35Ε) ποιά είναι η καλύτερη λύση?

Ναι αυτό λέω και εγώ,μάλλον θα το αγοράσω γιατί είναι πολύ καλό και δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον ορίζοντα(ούτε βέβαια γίνεται να πάω ες αεί δίχως patch του "θείου").

Εγώ πήρα τελικά το snakebyte idroid στα 18€ τελική τιμή(Γερμανία).Καλό είναι,αλλά θα σε πρότεινα να αγοράσεις κάποιο που υποστηρίζει-κουμπώνει το κινητό ώστε να παίζεις εύκολα.

btw:Προχθές βγήκε το  my oldboy Free GBC Emulator.

To έβγαλαν αυτοί που έχουν την εφαρμογή Myboy Free.Φαίνεται καλό και θα το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Τελικά αγόρασα το Drastic και μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα πετάει,είχα από τον θείο μια παλαιότερη έκδοση και δεν υπάρχει καν σύγκριση.

Πραγματικά παίζω το Syberia στο κινητό(η έκδοση του θείου δεν το έπαιζε) και τρελαίνομαι. :-D

Επίσης το χειριστήριο είναι πολύ άνετο,θα κάνω και μια πατέντα-σταντ για το κινητό και κομπλέ.

Δημοσ.

Λοιπόν είδα ότι η πολυαγαπημένη nintendo έχει βγάλει και 3ds συσκευή(ναι είμαι λίιιιγο πίσω στο θέμα κονσόλα).

Υπάρχει κανένας emulator;Ή τουλάχιστον ξέρετε τίποτα σχετικό επ'αυτού;

Δεν βρήκα τίποτα στο store.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εαν δεν υπαρχει στο store τοτε μπορει μην υπαρχει πουθενα ή μπορει ναχουν στην

μαυρη αγορα...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας, sorry για το ξεθαμα αλλα ας μην ανοιξω νεο thread.

Εχω αγορασει ενα tablet (vero AG835) αλλα δοκιμασα να τρεξω snes emulator και ειναι unplayable παρολο που εχει dual core A9 στα 1.5ghz και 1gb ram. Τα ιδια και με mupen64. Ειχα την εντυπωση πως για snes δεν χρειαζοταν και μεγαλη "ιπποδύναμη".

Tι χαρακτηριστικα θελω για να ειναι playable?

Δημοσ.

<p>Γεια σας, sorry για το ξεθαμα αλλα ας μην ανοιξω νεο thread.</p>

<p>Εχω αγορασει ενα tablet (vero AG835) αλλα δοκιμασα να τρεξω snes emulator και ειναι unplayable παρολο που εχει dual core A9 στα 1.5ghz και 1gb ram. Τα ιδια και με mupen64. Ειχα την εντυπωση πως για snes δεν χρειαζοταν και μεγαλη "ιπποδύναμη".</p>

<p> </p>

<p>Tι χαρακτηριστικα θελω για να ειναι playable?</p>

Δεν ξεθαψες τιποτα..καλα εκανες για να παρει ξανα μπρος το θρεντ..πιστευω πως κατι αλλο παιζειε τν ταμπλετ σου...σε κινητο galaxy ace 2 ολοι οι emu ηταν playble

Δημοσ.

Γεια σας, sorry για το ξεθαμα αλλα ας μην ανοιξω νεο thread.

Εχω αγορασει ενα tablet (vero AG835) αλλα δοκιμασα να τρεξω snes emulator και ειναι unplayable παρολο που εχει dual core A9 στα 1.5ghz και 1gb ram. Τα ιδια και με mupen64. Ειχα την εντυπωση πως για snes δεν χρειαζοταν και μεγαλη "ιπποδύναμη".

Tι χαρακτηριστικα θελω για να ειναι playable?

Snes ετρεχα ακομα και σε μονοπυρηνο με 512mb ram καποιο προβλημα υπαρχει.Δοκιμασε το superGNES και πες μας τι εγινε.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα, ψαχνωντας επεσα τυχαια πανω στο θεμα σας, θελω και εγω με την σειρα μου να ρωτησω αν οι εμιουλειτορς ειναι συμβατοι μονο με κινητα; διοτι ο φιλος πιο πανω δοκιμασε σε ταμπλετ και ειχε προβλημα. Εχει δοκιμασει κανενας αλλος ;;; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...