euxoulhs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,δεν ειδα καποιο σχετικο θεμα οποτε ανοιγω νεο θεμα ωστε να ποσταρουμε εδω οτι σχετικο ειναι περι emulators που παιζουμε μεσω android.. αυτο θα αφορα ερωτησεις-εντυπωσεις-λυσης οτιδηποτε αφορα περι ρομς και γενικα emulators! Ξεκιναω λοιπον.. εχω κατεβασει emulator για το gba,εχω βαλει το pokemon leaf version το θεμα ειναι πως βαζω κωδικους; βρηκα εναν κωδικο για λευτα που ελεγε,τον αναγνωρισε νομιζω αλλα δεν μου αυξηθηκαν τα λευτα.. oποτε οποιος ξερει να μου πει πως βαζω κωδικους;και να αναφερει κανενα λινκ με τους κωδικους.. να σημειωσουμε πως με ενα googlarisma περι roms θα τα βρουν τα παιδια.. Εδω κατα καιρους θα βαζω τους emulators απο καθε κονσολα επειτα απο δικη σας εμπειρια και αφου εχουν δοκιμαστει. 1. Εmulator Gameboy Advance https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fastemulator.gbafree (για roms googlarete και θα βρειτε) 2. Snes Emulator https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubblezapgames.supergnes_lite&hl=el (για roms googlarete και θα βρειτε) 3. Psp Emulator https://play.google.com/store/apps/details?id=org.ppsspp.ppsspp (για roms googlarete και θα βρειτε) Υ.Γ.αν θελει και καποιος mod,ας το κανει sticky το thread Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2014 από euxoulhs 2
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Παιδες καλη φαση το topic απλα να ενημερώσω πως πρεπει να αποφύγετε να δωσετε λινκ για κατεβασμα roms και κατέβασμα bios πωσταλενε. Για στικυ το βλεπουμε σε περίπτωση που έχει απήχηση το θέμα. 1
euxoulhs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ωραια,τοτε να να σημειωσουμε πως με ενα googlarisma περι roms θα τα βρουν τα παιδια.. το μονο αν γινεται να αναφερουμε κωδικους για λευτα για παιχνιδια κτλπ..cheats δηλαδη..
Ntenteras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Κατεβάστε το my boy gba emulator, σχεδόν έκλαψα όταν μετά από μια δεκαετία έπεξα ξανά Πόκεμον και crash 2
euxoulhs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ετσι και εγω αυτο εχω και παιζω ποκεμον,κρας και σουπερ μαριο για την ωρα! πολυ διασκεδαστικο και κατι διαφορετικο τωρα ψαχνω κωδικους για τσαμπα λευτα
Anubis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Περα απο Game Boy Advance emulator τι αλλο μπορουμε να παιξουμε? Ο χειρισμος πως ειναι?
euxoulhs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Περα απο Game Boy Advance emulator τι αλλο μπορουμε να παιξουμε? Ο χειρισμος πως ειναι? για ποια κονσολα ψαχνεις emulator για να δουμε αν υπαρχει..μπορεις κιολας να το ψαξεις και μονος σου στο google play.. btw ο χειρισμος-εικονα απο το game boy advance emulator στο android ειναι αυτος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fastemulator.gbafree
LongTom Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Χθες είδα κατά τύχη ότι μπορώ να έχω το πολυαγαπημένο Game Boy στο Nexus και από τότε το έχω λιώσει! Έχω δοκιμάσει-εγκαταστήσει το my boy free(game boy advanced),john gbc(game boy colour-classic) και σήμερα κατέβασα το super gnes(δίχως όμως να το δοκιμάσω με κάποιο ρομ). Ξέρεις κανείς κάποιο άλλο καλό emulator για τις κονσόλες τις nintendo; Τα ρομ φυσικά τα βρήκα πολύ εύκολα και γενικά δεν πίστευα στα μάτια μου τι καλή δουλειά έχει γίνει σε μερικά παιχνίδια! Είχα να δοκιμάσω emulator από κάτι καμμένα mame πριν μια δεκαετία και πάντα νόμιζα ότι ήταν βλακεία,πόσο λάθος έκανα... 1
euxoulhs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 το εαν εχει αλλον emulator για καποια αλλη κονσολα της nintendo θα σε γελασω,δεν το εχω ψαξει.. μπορεις ομως να ψαχτεις στο google play να δεις τι παιζει.. Και εγω ειχα να παιξω emulator κατι χρονια απο το mame και οταν ψαχτηκα για τα ποκεμον βρηκα και αλλα ωραια παιχνιδακια που τα λιωνω (one piece,pokemon,supermario,metal slug,crash...)
LongTom Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν έχω να πω ότι το john gbc έχει πολύ ωραίο feature που μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος των "χειριστηρίων".Έχω πρόβλημα με αυτό,λόγω μεγέθους δακτύλων,και σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο καμμένο χειριστήριο για να παίζω. Όπως και να έχει τα hardware buttons είναι πολύ πιο καλά. Επίσης είχα προβλήματα με το super mario advance 3,δεν "βλέπει" κάποιες φορές τα κλικ μου. Τέλος είδα και μερικά παιχνίδια και στο super gnes lite,μέχρι τούδε κανένα πρόβλημα. Πάντως η διαφορά με τα παιχνίδια που έχει το android (και γενικά αυτά που είναι για κινητά) είναι χαοτική! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπόρεσαν και χώρεσαν τέτοια ποιότητα και gameplay σε 500k-3Mb ενώ τα άθλια P2W του android είναι 30-100+Mb... Τελικά δεν είναι γραφικό να πεις ότι τότε έκαναν παιχνίδια και όχι online καταστήματα με γραφικά. 2
LongTom Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Πως μπορώ να αποθηκεύσω τα save μου στον Η/Υ σαν backup από το κινητό; Δεν θέλω να χαθούν μετά τόσες ώρες.
adi32 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 δειτε κι αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubblezapgames.supergnes_lite&hl=el 1
euxoulhs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 @LongTom.. αποτι ειδα που παιζω ποκεμον εχει δημιουργηθει στον φακελο που βρισκονται τα ρομς,ενα αρχειο το οποιο ειναι save..οποτε κοιταξε το.. @ΒugsGounelas τον emulator για το psp το προσθεσα στο 1ο ποστ..emulator για το psx επειδη μου εβγαλε για πληρωμη δεν το προσθεσα καθως βαζουμε μονο οτι ειναι δωρεαν.. Υ.Γ. σας ευχαριστω ολους για την προσφορα σας καθετι που γραφετε περι λινκ για emulators προσθετονται Υ.Γ.2 ελπιζω καποια στιγμη να γινει και stick το thread γιατι πραγματικα αξιζει πολυ να παιζεις παλια αθανατα παιχνιδια ακομα και σημερα σε μια φορητη ''παιχνιδοκονσολα-κινητο''
Sog96Ch Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια για παιχνιδια θεωρειτε must για αυτες τους emulators
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα