Mystrider Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 καλημέρα, Έχει λίγες μέρες που πήρα αυτό το μωρό http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/46-47-intses/Samsung-LED-46-UE46F6320AW.htm είμαι υπερευχαριστημένος για το value for money απλά δεν βρήκα ακόμη πώς να μεταφέρω σήμα απο το PC στη TV.. προσπάθησα μέσω Media Center ( τα έκανα δίκτυο ) αλλα συνεχώς μου λέει οτι δέν βρέθηκε.... βάζω και τον 8ψήφιο κωδικό της TV όταν το ζητάει σωστά. Καμιά ιδέα?
lelos1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 έχω την ίδια τηλεόραση χρησιμοποιώ το Plex media server 1
Mystrider Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ φίλε, με έσωσες, θα το δοκιμάσω το απόγευμα!!!
Mystrider Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ρε γμτο, δέν βρίσκω πώς μεταφέρει την εικόνα του PC στη TV... δέν τόψαξα και πάρα πολύ αλλα εκ πρώτης δεν το βρήκα... :/
skatopaido Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 αν θες κατι απλο να κανεις την δουλεια σου,δοκιμασε το ps3 media server http://www.ps3mediaserver.org/ .με το που βαλεις σαν πηγη ''δικτυο'' στην tv σου θα μπορεις να δεις οτι εχεις στο pc 1
Mystrider Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά έχω κάνει δίκτυο ήδη, έχω κοινόχρηστα βίντεο, μουσική και φωτογραφίες απο το PC, αυτό που θέλω να κάνω είναι να ανοίγω ας πούμε μια ταινία στο PC να βλέπω, και να στέλνω την εικόνα στη TV.
janpap08 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει το samsung link (πρώην allshare) όπου ,μπορείς να αναπαράγεις από το pc στην tv.Βέβαια αυτό θα γίνει ή μέσω wifi ή μέσω καλωδίου δικτύου(το οποίο και σου προτείνω). Τώρα αν θέλεις να βλέπεις live streaming κτλ η λύση είναι μόνο μέσω καλωδίου εικόνας(hdmi/dvi)
Mystrider Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αν και το λίνκ δε λειτουργεί ευχαριστώ, θα το ψάξω!
Mystrider Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Κάτι άλλο, όσοι έχετε PS3, σε τί ρυθμίσεις παίζετε τα παιχνίδια? Υπάρχουν κάποιες "πρωτινόμενες?" για μέγιστη απόδοση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα