GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα . Έπεσε στα χέρια μου μια μητρική και είπα να στήσω ένα μηχάνημα αφού είχα μνήμες και επεξεργαστή socket 775 . Το μηχάνημα με που κάνει boot φορτώνει την μνήμη και τον επεξεργαστή και μετά κολλάει στο checking NVRAM....καμμιά λύση ;
IceFrog Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 εισαι σιγουρος οτι ολα τα κομματια δουλευουν?
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 ναι γιατι σε αλλη μητρικη παιζουν ΟΛΑ αψογα .....
IceFrog Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 κανε ενα reset το bios. λογικα δεν ειναι θεμα hardware το συγκεκριμενο error
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το εκανα παλι τιποτα και ρεσετ και αλλες μνημες και αλλο cpu και αλλη vga κατι παιζει με το board
doakes Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον εχει προβλημα φιλε η μητρικη, εμενα 2 φορες που μου ετυχε και τις 2 εφταιγε η μητρικη, στη μια το chipset και στην αλλη το socket του επεξεργαστη!
GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 και εγω εκει καταληγω .... δεν βλεπω κατι άλλο πιθανο ... εχω δοκιμασει τα ΙΔΙΑ πραγματα σε άλλη μητρικη παιζουν αψογα . Τα πραγματα της αληες μητρικης που παιζουν αψογα σε αυτην μου κολαει στο checking nvram
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα