Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω περασμένα τα windows 8.1 και εδώ και λίγες μέρες μου κάνει το εξής περίεργο.

Παταώ το κουμπί να σβήσει το pc, και αυτό ξεκινάει την διαδικασία μετά από 5 λεπτά!!

Αυτό δεν ισχύει αν πατήσω restart. Εκεί όλα κανονικά! Η εκκίνηση κανονικά Μόνο στο σβήσιμο.

Τι φταίει άραγε; Καμία ιδέα κανείς ;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Εαν σου το'κανε ετσι ξαφνικα,σκεψου αν εβαλες τωρα τελευταια καποια εφαρμογη.Αναλογως τι μητρικη εχεις(asus,gigabyte...),ή καποια αλλη εμπορικη.

Χρησιμοποιεις μηπως καθαριστες συστηματος;(regitsry cleaner κ.α);

Με την παρατηρηση θα καταλαβεις τι μπορει να φταιει.Εγω π.χ εχω μια IPS LG 29',και εβαλα την εφαρμογη screen spiltter.

To πσ εκανε για να κανει restart και shutdown 3-4 λεπτα.Την απεγκατεστησα και ολα οκ.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Το μηχάνημα είναι το Dell hybrid studio g140 και απ΄ότι είδα φοράει την P096c μητρική.

Δεν έβαλα καμία καινούργια εφαρμογή πάντως. Registry clean έχω κάνει, βρήκε κάτι errors, τα έστρωσε,

αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. :mellow:

Επειδή είμαι στη δουλειά τώρα, όταν πάω σπίτι θα τσεκάρω θα κάνω ένα chckdisk  και θα σας πω.

Δημοσ.

;Έκανα chkdsk, βρήκε μερικά σφάλματα, τα διόρθωσε. Έκανα Registry scan, βρήκε 3 σφάλματα, και αυτά διορθώθηκαν.

Έκανα windows update, βρήκε 1 driver update το εγκατέστησα, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Τι διάολο έπαθε :fear:

Αυτό που με τρελένει είναι πως το restart δουλεύει τζάμι, αλλά το shut down αργεί. :mad:

Δημοσ.

Τα windows 8.1 Ποτε τα εβαλες;τα ειχες καιρο,και ξαφνικα ενα πρωι σου το εκανε αυτο;

Μην χρησιμοποιεις registry cleaner!Mπορουνε να ρημαξουν ολο το συστημα.Πρεπει να ξερεις τι κανεις.

Η μητρικη σου εχει Bluetooth;αν ναι,δοκιμασε απο την διαχειριση συσκευων να την απενεργοποιησεις,κανε restart,και ξαναδοκιμασε.

Δημοσ.

Ok δεν ξανακάνω ποτέ registry clean. Το απενεργοποίησα το bt, αλλά τα ίδια.

Τα win 8.1 τα έβαλα όταν βγήκαν ως update από την microsoft. Δεν είχα πρόβλημα, δουλεύανε τζετ.

Ξαφνικά μου το παρουσίασε το πρόβλημα, και δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Πάντως ένα ακόμη

στοιχείο που ίσως να σχετίζεται, δηλαδή να έχουν κοινό λόγο, είναι πως ο κάδος ανακύκλωσης αργεί και αυτός πάρα πολύ να ανοίξει.

Βαράω το κεφάλι μου στο τοίχο. Για φορμάτ δεν το σκέφτομαι καν, πολύ μεγάλη ιστορία για να ξαναπεραστούν όλα από την αρχή. 2 μέρες δουλειά ένα πράγμα. :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...