voltmod Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το 2013 μπορεί να χαρακτηριστεί ως το έτος... των tablets όσο αφορά στην αγορά ηλεκτρονικών συσκευών στην χώρα μας, και αποτέλεσε κινητήριο δύναμη για τις περισσότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα. Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας Gfk Hellas, ενώ το 2012 είχαν πουληθεί περίπου 120 χιλιάδες συσκευές του είδους, την χρονιά που μας πέρασε οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις 400 χιλιάδες.H Oktabit παρουσίασε στην χώρα μας το νέο Vero Tab G8i, ένα οικονομικό tablet στην κατηγορία των 8 ιντσών, που αποκτάει ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα έναντι των 7ιντσων μοντέλων, με λειτουργικό σύστημα Android που βασίζεται στην πλατφόρμα της Intel. Η Ελληνική εταιρεία τελευταία έχει παρουσιάσει αρκετές συσκευές του είδους, και τελευταία, επειδή πιθανότατα κάνει πιο ώριμες επιλογές και δίνει αρκετά μεγάλη βάση στην υποστήριξη, γνωρίζει σημαντική επιτυχία. Το κοινό στοιχείο των tablets της Oktabit είναι ο πολύ καλός λόγος απόδοσης/τιμή. Για να δούμε αν και το Vero Tab G8i επαληθεύει τον... κανόνα. Site: Αναλυτική Παρουσίαση Vero G8i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πιστεύω ότι οι πωλήσεις είναι κατά κηρίο λόγο τα ταμπλετάκια των 50€ που ξεπούλησαν κηριολεκτικά σε όλα τα μαγαζιά και το ξέρω προσωπικά γιατί στις γιορτές έψαχνα ένα τέτοιο για την μικρή μου ανηψιά και όπου και να ρώτησα είχαν εξαφανιστεί. Άρα μιλάμε για τέτοιου τύπου πωλήσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonass Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Όμορφο αλλά τόσο κοντά στα ύδατα του n7 και του mini δεν εχει καμία ελπίδα.Στα 140-150 ξαναμιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 στά + ο επεξεργαστής και η IPS,εντάξει η οθόνη για μένα θα ήταν πιο βολική στις 10". εγώ έχω δει ένα με dual core a7 1.2ghz,υποδιέστερα χαρακτηριστικά αλλά έχει 140 ευρώ και 10άρα οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το ίδιο ακριβώς το βρίσκεις από Κίνα μεριά στα 140 ευρώ Teclast P89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Και στο insomnia το βρισκεις διχως εγγυηση υποστιρηξη και σε τιμες 50 ευρω πανω οποτε ο καθενας κανει τις επιλογες του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CCKarpathos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, και ανάλογα λαμβάνει προϊόντα και υπηρεσίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 μοδα ειναι... μεχρι να βγει κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperspaced Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Εννοείται ότι μιλάμε για ταμπλετάκια που τα δίνει δώρο ο Κωστόβολος μαζί με αγορά ηλεκτρικής σκούπας. Δεν παίζει 800 ευρώ τάμπλετ όταν ο μέσος μισθός είναι κάτω από αυτό το ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolitos7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ειμαι ο πρωτος που εχει φερει το συγκεκριμενο tablet σαν Teclast P89 εδω και αρκετο καιρο, και εχω να πω (επειδη εχω δοκιμασει πολλα μηχανακια) οτι για την τιμη του απλα δεν υπαρχει. Οτι καλυτερο σε σχεση τιμης αποδοσης σε αυτες τις διαστασεις. Κοιταζει ανετα στα ματια συσκευες που εχουν διπλασια τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Onda 975m Στα 146€ και είναι ένα θηριακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalhspsomas Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 εγω το ταβλετακι αυτο το εχω δεν κολαει ειναι αρκετα γρηγορο σε λογικα πλαισια παντα, παιχνιδια παιζει κανονικοτατα φοβερα χρωματα μονο ι καμερα του ι μπροστα ειναι τελιος μουφα ι πισω μια 5αρα πολυ μετρια τπτ ιδιαιτερω το ειχα παρει στα 83 απο κωτσοβολο δεν με χαλασε καθολου εχω να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maria Vasilaki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά, κάτι άσχετο ...πηγα τις προαλλες στο ΚΟΙ στην αθηνα -όσ@ς είστε θα ξέρετε... και μου φέρανε tablet! ενα τετοιο πρέπει να ήταν γιατι θυμαμαι που μου εκανε εντυπωση η μαρκα..!! ξερεις κανεις τιποτα!!!!!????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα