kapios222 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά, το πρόβλημα σου δεν είναι η συμπεριφορά/λειτουργία του fan αλλά το ότι δε μπαίνει Windows. Αυτός είναι και ο λόγος που στο έδωσαν το laptop, για να κάνεις format (μια έκφραση που έχει χάσει την πραγματική έννοια της) . Θα πρότεινα έναν έλεγχο δίσκου με hdsentinel για να γνωρίζεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ο δίσκος. Υπάρχει και σε bootable έκδοση εκτός από executable μέσω Windows. Στην συνέχεια έλεγχο με memtest για την κατάσταση της μνήμης του συστήματος. Εφόσον έχεις λάβει τα αποτελέσματα, από το μενού των Windows που εμφανίζεται με το F8 επίλεξε φόρτωση λειτουργικού δίχως επανεκκίνηση σε περίπτωση σφάλματος, ώστε να προλάβεις να διαβάσεις τον κωδικό σφάλματος και να ψάξεις μέσω Google τι σημαίνει. Επιπλέον, από ρυθμίσεις bios άλλαξε achi-ide ρύθμιση. Τέλος, αν δεν υπάρχει θέμα με τα αρχεία, χρησιμοποίησε το recovery του κατασκευαστή (αν δεν έχει διαγραφεί το κρυφό partition) . Αν βαριέσαι να τα κάνεις όλα αυτά, πήγαινε το σε τεχνικό. ο υπολογιστης πrin ανοιγε εκανα το φορματ και σαν εκανε τα update επαθε αυτο που επαθε.. το κανω φορματ παλι τωρα να δουμε τι θα γινει.. ευχαριστω παντως.. α και κατι αλλο επειδη τα windows ειναι copy (ξερεις απτο διαδικτυο τα κατεβασα και τα εχω βαλει σε cd) εχω κανει αρκετες φορες το δικο μου λαπτοπ φορματ με αυτο και ολα οκ.. σε αυτο δοκιμασα 2-3 φορες για να πετυχει τις πρωτες 2 φορες μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν γινεται..κατι τετοιο..
NeOSL Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ μπερδεμένα τα λες, και δεν τα λες και όλα... Πρώτα ότι στο έδωσαν για φορματ, μόλις τώρα ότι έχεις ήδη κάνει ένα φορματ. Γράψε από την αρχή το ιστορικό του λάπτοπ ώστε να βοηθήσεις τους αναγνώστες που θέλουν να σε βοηθήσουν. Δηλαδή, σε τι κατάσταση το παρέλαβες, τι έλεγχο έχεις κάνει, τι εργασίες έχεις κάνει, πότε και τι προβλήματα σού εμφανίστηκαν.
kapios222 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Σορρυ εχεις δικιο αλλα τα καταφερα του εχω κανει φορματ ξανα και εφτιαξε.. η αληθεια ειναι οτι καθαρισα και το ανεμιστηρακι και δεν ξερω ποιο απο τα δυο δουλεψε αλλα οκ..εφοσον φτιαχτηκε το προβλημα ολα οκ.. ευχαριστω για την βοηθεια και σορρυ για την οποιαδηποτε ταλαιπωρια.. τα λεμε..(οταν φυγει το μπαν) kapios22
kapios222 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Τελικα δεν εφτιαξε.. μετα απο restart σε update παλι...κανει συνεχως απο μονο του restart. Δεν μπαινει safe mode.. Μολις εχει γεινει φορματ δεν υπαρχει malware η τιποτα αλλο.. Σκεφτομαι υπερθερμανση..αλλα λογικα αν το αφησω 1-2 ωρες να κρυωσει και μετα το ανοιξω ξανα κανονικα δεν θα επρεπε να δουλευει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα