Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ανεμιστηρακι στην αρχη δουλευει μετα μολις φτανει στο λογοτυπο των windows σταματαει να δουλευει και γινεται restart..βοηθεια..επειγον..το pc δεν ειναι δικο μου και θελω απαντηση αμεσα..ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Πιθανόν να κλείνει απο υπερθέρμανση , για δες σε safe mode αν μπαίνει και δες θερμοκρασίες με το hdsentinel.

Το ανεμιστηράκι σταματάει τελείως ακούγεται καθόλου ?

Δημοσ.

Πιθανόν να κλείνει απο υπερθέρμανση , για δες σε safe mode αν μπαίνει και δες θερμοκρασίες με το hdsentinel.

Το ανεμιστηράκι σταματάει τελείως ακούγεται καθόλου ?

Πιθανον..

με safe mode μενει στο loading..

δεν ξερω βεβαια..μολις ειδα οτι αργησε λιγο το εκλεισα (ειμαι ανυπομονος) τωρα θα δοκιμασω παλι με safe mode

Aν δεν υπαρχει το hdsentinel στον υπολογιστη τι να κανω?

Ναι το ανεμιστηρακι σταματαει τελειως..

κοιταξε να δεις μου το εφερε μια θεια μου να της το κανω φορματ και μου εβγαλε προβλημα με υπερθερμανση..

ποση γκαντεμια θεε μου   :cry:  :cry:  :cry:

ουτε σε safe mode τελικα δεν ανοιγει κανει restart

Δημοσ.

Κοιτα αν εχει χαλάσει το ανεμιστηράκι πρέπει να γίνει άμεσα αλλαγή γιατι ανεβάζει θερμοκρασία και μπορει καποια στιγμή να κανει , ετσι οπως το περιγράφεις απο υπερθέρμανση κλείνει.

Δημοσ.

Κοιτα αν εχει χαλάσει το ανεμιστηράκι πρέπει να γίνει άμεσα αλλαγή γιατι ανεβάζει θερμοκρασία και μπορει καποια στιγμή να κανει , ετσι οπως το περιγράφεις απο υπερθέρμανση κλείνει.

μα δεν κλεινει..αυτο με προβληματιζει..

γινεται restart..ενω εμενα στο λαπτοπ μου που ειχα προβλημα υπερθερμανσης εκλεινε τελειως..

Δημοσ.

Το ότι ακούς το ανεμηστηράκι πριν μπεις στα windows δεν πάει να πει ότι δεν δουλεύει και μετά.Πολλές φορές πριν φορτώσει τα windows ta fans δουλεύουν σε max στροφές.Οπότε μόλις πάει να κάνει load τα windows πέφτουν οι στροφές.Εμένα ποιο πολύ μου κάνει θέμα λειτουργικού.

• Like 1
Δημοσ.

εαν θυμαμαι καλα σε παρομοιο προβλημα με υπερθερμανση σε σταθερο υπολογιστη εκανε ρεσταρτ ,  ανοιξε το κουτι και καθαρισε ανεμιστηρακι ψυκτρα εαν εχεις και παστα βαλε στην cpu  κανε ενα  πολυυ καλο καθαρισμα    , βγαλε και το ενα πλαινο του κουτιου  για να περνει περισσοτερο αερα  και δοκιμασε παλι .

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να ειναι και αυτος που λεει ο φίλος αφου δεν μπορούμε να δουμε θερμοκρασίες καπως για να δουμε αν ειναι απο υπερθέρμανση, για τα windows δοκίμασε ενα repair με το cd τους αν το εχεις μηπως στρώσουν

Δημοσ.

Το ότι ακούς το ανεμηστηράκι πριν μπεις στα windows δεν πάει να πει ότι δεν δουλεύει και μετά.Πολλές φορές πριν φορτώσει τα windows ta fans δουλεύουν σε max στροφές.Οπότε μόλις πάει να κάνει load τα windows πέφτουν οι στροφές.Εμένα ποιο πολύ μου κάνει θέμα λειτουργικού.

Βασικα επειδη αυτο το συγκεκριμενο μοντελο του λαπτοπ οταν το ανοιγεις απο πισω βλεπεις το ανεμηστηρακια απευθειας..

το εχω ανοιχτο και βλεπως..μολις ανοιγει γυρναει μετα παει να γινει loading και σταματαει το ανεμιστηρακι και γινεται restart πριν δεν γινοταν restart εντομεταξυ τωρα αρχισε να κανει..πριν συνεχιζε να δειχνει το logo των windows

Δημοσ.

Βασικα επειδη αυτο το συγκεκριμενο μοντελο του λαπτοπ οταν το ανοιγεις απο πισω βλεπεις το ανεμηστηρακια απευθειας..

το εχω ανοιχτο και βλεπως..μολις ανοιγει γυρναει μετα παει να γινει loading και σταματαει το ανεμιστηρακι και γινεται restart πριν δεν γινοταν restart εντομεταξυ τωρα αρχισε να κανει..πριν συνεχιζε να δειχνει το logo των windows

Τα ανεμηστηράκια σταματούσαν να λειτουργούν λογικά λόγο του restart.Άμα κρασάρουν τα windows μέχρι να ξανά ανοίξει το laptop πρέπει να υπήρχε ένα "νεκρό σημείο".Κάνε ένα repair η καλύτερα ένα format και πιστεύω θα είσαι οκ.

• Like 2
Δημοσ.

καθαρισα το ανεμιστηρακι και τωρα μου εμφανιζει μια  μπλε οθονη και γραφει κατι αλλα φευγει πολυ γρηγορα και δεν μπορω να τα διαβασω

Δημοσ.

Βασικά, το πρόβλημα σου δεν είναι η συμπεριφορά/λειτουργία του fan αλλά το ότι δε μπαίνει Windows.

Αυτός είναι και ο λόγος που στο έδωσαν το laptop, για να κάνεις format (μια έκφραση που έχει χάσει την πραγματική έννοια της) .

Θα πρότεινα έναν έλεγχο δίσκου με hdsentinel για να γνωρίζεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ο δίσκος. Υπάρχει και σε bootable έκδοση εκτός από executable μέσω Windows.

Στην συνέχεια έλεγχο με memtest για την κατάσταση της μνήμης του συστήματος.

Εφόσον έχεις λάβει τα αποτελέσματα, από το μενού των Windows που εμφανίζεται με το F8 επίλεξε φόρτωση λειτουργικού δίχως επανεκκίνηση σε περίπτωση σφάλματος, ώστε να προλάβεις να διαβάσεις τον κωδικό σφάλματος και να ψάξεις μέσω Google τι σημαίνει.

Επιπλέον, από ρυθμίσεις bios άλλαξε achi-ide ρύθμιση.

Τέλος, αν δεν υπάρχει θέμα με τα αρχεία, χρησιμοποίησε το recovery του κατασκευαστή (αν δεν έχει διαγραφεί το κρυφό partition) .

Αν βαριέσαι να τα κάνεις όλα αυτά, πήγαινε το σε τεχνικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...