function Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός SGS2 με Gingerbread 2.3.3. Θα ήθελα να μάθω αν και πως γίνεται να ενημερώνω εφαρμογές που ήρθαν προεγκατεστημένες στο κινητό (π.χ. youtube). Για να σας προλάβω, δεν είμαι διατεθιμένος να πάω σε jelly bean ή να κατεβάσω τις εφαρμογές από το google play. Συνήθως τις βρίσκω από άλλα sites. Π.χ. θα ήθελα να μεταβώ στην τελευταία έκδοση του youtube, την έχω βρει σε apk και την έχω κατεβάσει, αλλά δεν μπορώ με τίποτα (καθώς δεν είμαι root) να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα 2.1.6. Ευχαριστώ πολύ.
rafinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Εγκατεστησέ την από πάνω... και άντε εσύ δεν είσαι διατεθημένος να πας σε jelly bean... το google play δεν το χρησιμοποιείς;
function Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Εγκατεστησέ την από πάνω... και άντε εσύ δεν είσαι διατεθημένος να πας σε jelly bean... το google play δεν το χρησιμοποιείς; Αν δηλαδή ξεκινήσω εγκατάσταση, θα βρει την παλαιότερη έκδοση και θα την ενημερώσει χωρίς κανένα πρόβλημα...?
iMarilina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αν δηλαδή ξεκινήσω εγκατάσταση, θα βρει την παλαιότερη έκδοση και θα την ενημερώσει χωρίς κανένα πρόβλημα...? Καλά δεν έχεις λογαριασμό στο google play store? Δεν εχει καμια σχέση η αναβάθμιση λογισμικού με την αναβάθμιση εφαρμογών. Γιατί δεν πας στο google play να τις αναβαθμίσεις?
rafinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αν δηλαδή ξεκινήσω εγκατάσταση, θα βρει την παλαιότερη έκδοση και θα την ενημερώσει χωρίς κανένα πρόβλημα...? Κανένα απολύτως πρόβλημα
function Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Κανένα απολύτως πρόβλημα Σε ευχαριστώ πολύ. Αν μετά την απεγκαταστήσω, θα απεγκατασταθεί τελείως (γιατί τώρα δεν με αφήνει), ή θα γυρίσει στην παλιά έκδοση την προεγκατεστημένη?
iMarilina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ. Αν μετά την απεγκαταστήσω, θα απεγκατασταθεί τελείως (γιατί τώρα δεν με αφήνει), ή θα γυρίσει στην παλιά έκδοση την προεγκατεστημένη? Αν είναι εφαρμογή προεγκατεστημενη που δεν απεγκαθισταται, θα, γυρίσει στην παλαιότερη εκδοση
function Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αν είναι εφαρμογή προεγκατεστημενη που δεν απεγκαθισταται, θα, γυρίσει στην παλαιότερη εκδοση Ευχαριστώ πολύ!
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 να ρωτησω για ποιο λογο δεν θες να πας σε πιο νεα εκδοση του Ανδροιδ? εχω το ιδιο κινητο με 4.4.2 και πεταει! κριμα να εχεις ενα καλο κινητο και να μην το αξιοποιεις στο επακρο!
function Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 να ρωτησω για ποιο λογο δεν θες να πας σε πιο νεα εκδοση του Ανδροιδ? εχω το ιδιο κινητο με 4.4.2 και πεταει! κριμα να εχεις ενα καλο κινητο και να μην το αξιοποιεις στο επακρο! Μεγάλη κουβέντα. Έχω ρετσινιά για το γεγονός ότι όποτε δοκίμασα updates, format, upgrades σε υπολογιστές - κινητά κ.α., ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν δούλεψαν με την πρώτη φορά...Οπότε αναγκάστηκα πάλι να φάω χρόνο για να επαναφέρω τις συσκευές αυτές όπως ήταν, και γενικά δεν είμαι πολύ τυχερός με αυτά...
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 κανεις δεν ειναι τελειως την πρωτη φορα! αν δεν χαλασεις και κατι για να αναγκαστεις να ψαξεις ενα δυο πργματα δεν θα μαθεις ποτε ομως και θα εισαι παντα πισω! ειναι πιο απλο απο οτι νομιζεις! ειδικα αν ακολουθησεις βημα βημα καποιο οδηγο δεν θα εχεις προβλημα!! επειδη εχω κανει αρκετα στο δικο μου σ2 αν αποφασισεις να κανεις το βημα στειλε μου να σε βοηθησω
stamatinho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 κανεις δεν ειναι τελειως την πρωτη φορα! αν δεν χαλασεις και κατι για να αναγκαστεις να ψαξεις ενα δυο πργματα δεν θα μαθεις ποτε ομως και θα εισαι παντα πισω! ειναι πιο απλο απο οτι νομιζεις! ειδικα αν ακολουθησεις βημα βημα καποιο οδηγο δεν θα εχεις προβλημα!! επειδη εχω κανει αρκετα στο δικο μου σ2 αν αποφασισεις να κανεις το βημα στειλε μου να σε βοηθησω Eιναι και ποσο αναγκη το εχεις το update η την custom rom. Eγω ας πουμε ειμαι με note 2 και ολοι σχεδον εχουν παει σε rom με λειτουργειες s pen απο note 3 αλλα εγω δεν το χρειαζομαι προς το παρον και εχω μεινει με custom 4.1.2 Καλο ειναι ομως να γνωριζει ο φιλος οτι εκτος απο καλα εχει και κακα οπως το να μπρικαρι το κινητο.
gtctsiamp Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Από την στιγμή που δεν θες να "ψάχνεσαι" με custom rom, πράγμα λογικό αφού δεν είσαι φίλος των αναβαθμίσεων, κάνε τουλάχιστον τα official updates.
function Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Eιναι και ποσο αναγκη το εχεις το update η την custom rom. Eγω ας πουμε ειμαι με note 2 και ολοι σχεδον εχουν παει σε rom με λειτουργειες s pen απο note 3 αλλα εγω δεν το χρειαζομαι προς το παρον και εχω μεινει με custom 4.1.2 Καλο ειναι ομως να γνωριζει ο φιλος οτι εκτος απο καλα εχει και κακα οπως το να μπρικαρι το κινητο. Ακριβώς αυτό φοβάμαι...τα κακά που μπορεί να επακολουθήσουν λόγω της "ατυχίας" μου....και επειδή δεν υπάρχει και πολύ ελεύθερος χρόνος να χαζολογάω με factory resets κτλ. προτιμώ ομάδα που κερδίζει να μην την αλλάζω....Δεν λέω πάντως ότι έχετε άδικο βέβαια... Από την στιγμή που δεν θες να "ψάχνεσαι" με custom rom, πράγμα λογικό αφού δεν είσαι φίλος των αναβαθμίσεων, κάνε τουλάχιστον τα official updates. Το θέμα είναι ότι αν κάνω official update απο το kies, μετά αν θέλω μπορώ να ξαναεπιστρέψω στην 2.3.3 με factory reset ή όχι? Η με ποιον άλλο τρόπο...? Επίσης, όλες μου οι εφαρμογές (παιχνίδια) παραμένουν εγκατεστημένα και μετά την ενημέρωση?
gtctsiamp Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Λογικά για να πας πίσω θα πρέπει να φλασάρεις με odin την παλιά rom αλλά και αυτό νομίζω μόνο στην περίπτωση που δεν αλλάζει ο bootloader. Για παράδειγμα τα S4 με 4.3 δεν μπορούν να πάνε πίσω. Αυτό ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα