Anorymous Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Όχι δεν κανω καθολου πλακα....Κι εγω με άλλες δημοσιες υπηρεσίες εχω και κακες αλλα και καλες εντυπώσεις .Όλα είναι θεμα ανθρωπου οχι οτι θελω να σε καλοπιασω αλλα μονο η ΔΕΗ εχει πολυ καλη εξυπηρετηση αν και απο οτι φαινεται παει και αυτη απο το χειμωνα την πουλανε 1
makfil Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ελα πες την αληθεια μου κανεις πλακα ε ? βασικα σε δημοσιες υπηρεσιες πολυ πολυ σπανια πετυχενο γραμμη μπορει να ειμαι καντεμης Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου με τη ΓΓΠΣ μπορώ να επιβεβαιώσω όσα λέει ο Γιάννης Platano. Όσες φορές έχω στείλει μήνυμα στέλνουν απάντηση το πολύ μέχρι την επομένη και σε αρκετές περιπτώσεις μου έχουν τηλεφωνήσει και τους πήρα και εγώ. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις δημόσιων υπαλλήλων που διαψεύδουν όσα λέγονται γι' αυτούς ... 1
Anorymous Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου με τη ΓΓΠΣ μπορώ να επιβεβαιώσω όσα λέει ο Γιάννης Platano. Όσες φορές έχω στείλει μήνυμα στέλνουν απάντηση το πολύ μέχρι την επομένη και σε αρκετές περιπτώσεις μου έχουν τηλεφωνήσει και τους πήρα και εγώ. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις δημόσιων υπαλλήλων που διαψεύδουν όσα λέγονται γι' αυτούς ... τι να σου πω εγω δεν ειχα τυχη και στην ΔΟΥ που παω γινετε χαμος και ειναι πολυ οτι νανε μονο ενας δυο υπαλληλοι δουλευουν σωστα
barrcode Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 καλησπερα παιδια.θελω να βοηθησω εναν φιλο(δηλωση πατερα του) ομμορυθμος εταιρος σε ε.ε.το στοιχεια που εχω και θελω βοηθεια ειναι τα εξης: καθαρα κερδη απο ε.ε 15120,03(εχει γινει ο επιμερισμος αναλογα με το ποσοστο του) φορος που παρακρατηθηκε 5312,44 σε ποιους κωδικους μπαινουν? στους τοκους δεν βγαζει κατι ομως ειναι συνδικαιοθχος οποτε φανταζομαι οτι βαζω απο μονος το ποσο στον 667 και τον φορο στον 433
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 οχι οτι θελω να σε καλοπιασω αλλα μονο η ΔΕΗ εχει πολυ καλη εξυπηρετηση αν και απο οτι φαινεται παει και αυτη απο το χειμωνα την πουλανε Δυστυχως ότι καλο το πουλανε.Παντου ειαι θεμα ανθρωπων Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου με τη ΓΓΠΣ μπορώ να επιβεβαιώσω όσα λέει ο Γιάννης Platano. Όσες φορές έχω στείλει μήνυμα στέλνουν απάντηση το πολύ μέχρι την επομένη και σε αρκετές περιπτώσεις μου έχουν τηλεφωνήσει και τους πήρα και εγώ. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις δημόσιων υπαλλήλων που διαψεύδουν όσα λέγονται γι' αυτούς ... Ετσι ακριβως
padarofe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μια ερώτηση και απο εμένα.Ο αριθμος τεκνων μιας οικογενειας μεχρι προτινος εμφανιζόταν στο εκκαθαριστικο στον πινακα 4.Εκπτώσεις -Μειώσεις αλλά πλέον δεν εμφανίζεται.Ειναι λογικό ή το σύστημα τα επαίξε πάλι ? Κάπου είδα οτι απο φέτος ο αριθμός των τέκνων δεν επιφέρει εκπτώσεις. Επίσης,το service για την ενημέρωση εκκαθάρισης του GSIS δεν παίζει να λειτουργεί φέτος εε ? Έχει μείνει στο οικον. έτος του 2013.
makfil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Από φέτος καταργήθηκαν όλες οι υπόλοιπες εκπτώσεις που είχαν μείνει μετά την περυσινή κατάργηση. Τι εννοείς με το 2ο ερώτημα;
Anorymous Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Πηγα σημερα στην ΔΟΥ μου λεει οκ τωρα μπορεις να κανεις ενφια ηλεκτρονικα παω τωρα και παλι δεν μπορω πηρα και το νουμερο που δινουν τιποτα σκατα. Θα δοκιμασω αυριο παλι αν δεν γινει τιποτα θα παω στην ΔΟΥ παλι
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μια ερώτηση και απο εμένα.Ο αριθμος τεκνων μιας οικογενειας μεχρι προτινος εμφανιζόταν στο εκκαθαριστικο στον πινακα 4.Εκπτώσεις -Μειώσεις αλλά πλέον δεν εμφανίζεται.Ειναι λογικό ή το σύστημα τα επαίξε πάλι ? Κάπου είδα οτι απο φέτος ο αριθμός των τέκνων δεν επιφέρει εκπτώσεις. Επίσης,το service για την ενημέρωση εκκαθάρισης του GSIS δεν παίζει να λειτουργεί φέτος εε ? Έχει μείνει στο οικον. έτος του 2013. Δυστυχως ετσι ειναι .
The_Judas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Σχετικά με τους επαγγελματίες με μπλοκάκι... Ο τελευταίος νόμος αναγράφει ότι για να φορολογηθούν ως μισθωτοί πρέπει να έχουν έγγραφη σύμβαση και μέχρι 3 προμηθευτές. Αν δεν υπάρχει σύμβαση τι γίνεται; Πρέπει υποχρεωτικά να φορολογηθεί ως ελευθεροεπαγγελματίας; Βλέπω αρκετούς συναδέλφους μου που έχουν και υποστήριξη από λογιστή να τους δηλώνουν ως μισθωτούς παρά την έλλειψη έγγραφης σύμβασης... Μήπως είναι κρίση του εφόρου;
padarofe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Από φέτος καταργήθηκαν όλες οι υπόλοιπες εκπτώσεις που είχαν μείνει μετά την περυσινή κατάργηση. Τι εννοείς με το 2ο ερώτημα; Εδω http://bit.ly/1b4kZ8a μέχρι πέρισυ τουλάχιστον έβλεπα εάν έχει γίνει η εκκαθάριση.Φέτος όμως δεν παίζει να λειτουργεί μιας και αναγράφει για το οικον. έτος του 13.
makfil Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Με το ηλεκτρονικό σύστημα κατάθεσης της δήλωσης παίρνεις αμέσως την εκκαθάριση και σου γράφει το ποσό του φόρου που τον πληρώνεις είτε εφάπαξ με έκπτωση 1,5% είτε σε 3 δόσεις. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2014 από makfil
padarofe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Είχα την εντύπωση πως είναι όπως και πέρισυ,δηλ περιμένουμε επιβαβαίωση απο το σύστημα για την εκκαθάριση,αν πρέπει να προσκομιστούν δικαιολογιτικά κλπ.
ribo7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Όλο το 2013 σπουδάζω στο εξωτερικό. Δεν έχω όμως εισόδημα εδώ. Στην Ελλάδα επίσης έχω μηδενικό εισόδημα απλά έχω ένα κτήμα στο όνομά μου. Για να δηλώσω ότι δε κατοικώ στην Ελλάδα, πρέπει να γραφτώ ΔΟΥ Εξωτερικού? Αφού δεν έχω όμως εισόδημα στην χώρα που σπουδάζω, τι νόημα έχει?Αν πάλι δηλώσω φιλοξενούμενος των γονιών μου, κερδίζω/χάνω κάτι? Ευχαριστώ.
Daemonos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ένα πολύ χρήσιμο προγραμματάκι http://foros.in.gr/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα