Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ , επειδή εγώ ειμαι ακομα φοιτητής λογιστικής , ( μπαίνω 3ο έτος ) μπορεις να μου πεις πως τους δηλώνω ; Απλά εκει π γράφει κύριοι χώροι πχ 50τμ , μετά γράφω τους κύριους χώρους μαζί με τα μέτρα που νομιμοποίησα ; ( αν ήταν 15 τμ ) γράφω 65 τμ και κανω αποθήκευση ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Εγω αυτό εκανα και σαν αιτιολογια στην τελικη αποθηκευση εγραψα νομιμοποοιηση ημιαιθριων χωρων

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ σε ευχαριστώ πολύ , και κάτι άλλο αν μου έλεγες θα σου ήμουν ευγνώμων , το εργοσημο πως το δηλώνεις ; Γιατί διάβαζα κάτι για 1/3 και 2/3 και δε κατάλαβα ..

Δημοσ.

Οκ σε ευχαριστώ πολύ , και κάτι άλλο αν μου έλεγες θα σου ήμουν ευγνώμων , το εργοσημο πως το δηλώνεις ; Γιατί διάβαζα κάτι για 1/3 και 2/3 και δε κατάλαβα ..

Δυστυχως δεν εχω ιδεα....Μπορει καποτε πριν πολλες 10ετιες να τελειωσα σχετικο ΑΕΙ (ΠΑΜΑΚ-ΑΒΣΘ) αλλα δεν εχει καμμια σημασια . Εχουν αλαξει παρα πολλα από τοτε  και αυτά που μαθαμε ηταν μονο θεωριτικα.Στα ΑΤΕΙ τωρα τουλάχιστον μαθενετε πιο ουσιωδη πραγματα.Ποσο μαλλον ότι δεν ασχοληθηκα ποτε με ότι εμαθα τοτε

Δημοσ.

Μη νομίζεις , μας έβαλαν εργασία για το εξάμηνο πάνω στις λογιστικες εφαρμογές , με πράγματα που δεν μας είχε διδάξει και στο μάθημα μας έλεγε ιστορίες απο τότε που ήταν νέος και πήρε πτυχίο , που δούλευε σα καθηγητής σε αλλά πανεπιστήμια και μάθημα 0 , τέλος πάντων ευχαριστώ πολύ .... :)

• Like 1
Δημοσ.

Μη νομίζεις , μας έβαλαν εργασία για το εξάμηνο πάνω στις λογιστικες εφαρμογές , με πράγματα που δεν μας είχε διδάξει και στο μάθημα μας έλεγε ιστορίες απο τότε που ήταν νέος και πήρε πτυχίο , που δούλευε σα καθηγητής σε αλλά πανεπιστήμια και μάθημα 0 , τέλος πάντων ευχαριστώ πολύ .... :)

Δυστυχως δεν με εκπλησει καθολου.... :shock:

Δημοσ.

Δυστυχως δεν με εκπλησει καθολου.... :shock:

Ρε αδελφέ έχεις γνωστό στον ΟΤΕ :P

Πήρα σήμερα εκατό φορές το νούμερο που μου είπες για το taxis και όλο μίλαγαν :(

Οπότε αύριο θα πάω στην εφορία και θα ρωτήσω εκεί τι πάιζει ελπίζω να με βοηθήσουν.

Δημοσ.

Ρε αδελφέ έχεις γνωστό στον ΟΤΕ :P

Πήρα σήμερα εκατό φορές το νούμερο που μου είπες για το taxis και όλο μίλαγαν :(

Οπότε αύριο θα πάω στην εφορία και θα ρωτήσω εκεί τι πάιζει ελπίζω να με βοηθήσουν.

Η αληθεια είναι ότι θελει υπομονη και να παρεις ή πρωι πρωι ή δοκιαμσε και τωρα

Δημοσ.

Η αληθεια είναι ότι θελει υπομονη και να παρεις ή πρωι πρωι ή δοκιαμσε και τωρα

Δοκιμασα ρε διαφορες ωρες αλλα τιποτα θα εστελνα μειλ αλλα μια φορα παλιοτερα που εστειλα ακομα περιμενω απαντηση χαχα

Δημοσ.

Δοκιμασα ρε διαφορες ωρες αλλα τιποτα θα εστελνα μειλ αλλα μια φορα παλιοτερα που εστειλα ακομα περιμενω απαντηση χαχα

με συνδεση στον λογαριασμο σου μπορεις να τους στειλεις μηνηυμα

Δημοσ.

ναι ρε το ξερω μια φορα τους εστειλα μυνημα και δεν πηρα ποτε απαντηση

Δημοσ.

ναι ρε το ξερω μια φορα τους εστειλα μυνημα και δεν πηρα ποτε απαντηση

Εγω 3-4 φορες που εχω στειλει με πηραν και τηλ στο κινητο που εχω δηλωσει

Δημοσ.

ε καλα λεω εγω οτι εχεις βύσμα χαχα

Μαλλον εσυ σταθηκες ατυχος και δεν εβγαλες γραμμη,Οσες φορες πηρα δεν πηρα 5-6 φορες μεσα στην ημερα αλλα συνεχομενες κλισεις μεχρι να ελευθερωθεί η γραμμη.Μαλιστα μου ζητησαν κινητο αν κοπει η γραμμη επειδή με εβαζαν σε αναμονη μερικες φορες να με καλεσουν !!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Μαλλον εσυ σταθηκες ατυχος και δεν εβγαλες γραμμη,Οσες φορες πηρα δεν πηρα 5-6 φορες μεσα στην ημερα αλλα συνεχομενες κλισεις μεχρι να ελευθερωθεί η γραμμη.Μαλιστα μου ζητησαν κινητο αν κοπει η γραμμη επειδή με εβαζαν σε αναμονη μερικες φορες να με καλεσουν !!!!!!!!!!!

ελα πες την αληθεια μου κανεις πλακα ε ? :P

βασικα σε δημοσιες υπηρεσιες πολυ πολυ σπανια πετυχενο γραμμη μπορει να ειμαι καντεμης

Δημοσ.

ελα πες την αληθεια μου κανεις πλακα ε ? :P

βασικα σε δημοσιες υπηρεσιες πολυ πολυ σπανια πετυχενο γραμμη μπορει να ειμαι καντέμης

Όχι δεν κανω καθολου πλακα....Κι εγω με άλλες δημοσιες υπηρεσίες εχω και κακες αλλα και καλες εντυπώσεις .Όλα είναι θεμα ανθρωπου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...