Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Όχι. Θα φορολογηθεί όλο το τεκμαρτό με 10% + προκαταβολή, ασχέτως που το μοναδικό πραγματικό σου εισόδημα είναι 1000 ευρώ. Δηλαδή: έστω τεκμαρτό 9500. Αν είχες μόνο αυτό -> 0 φόρος. Έστω τώρα 1 ευρώ από ενοίκιο: 1 ευρώ πραγματικό και 9499 τεκμαρτό. Φόρος 10% στο 9500 + 55% προκαταβολή. Και πάλι τυχερός είσαι. Φαντάσου να είχες κάνει κανένα voucher. Με 26% + προκαταβολή θα σε πήγαινε. Αφού ζούμε ένα όνειρο. Ξυπνάτε απότομα; δηλαδη εγω που εχω μονο εισοδημα 1600 απο ενοικια και ακινητα συνολικης αξιας 18 χιλιαδες ποσα θα πληρωσω περιπου ?
makfil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Παιδια γιατι δεν μπορω να ενεργοποιησω τον λογαριασμο μου στο taxis.net. μηπως εχει προβλημα. Μου βγαζει συνεχεια λαθος κωδικος. Οτι βαζω λαθος τους χαρακτηρες που σε βγαζει στο τελος.. 10 φορες το εκανα... Δοκίμασε και με άλλο browser (o chrome δεν συνεργάζεται καλά)
Lucifer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Πώς διάολο υπολογίζεται το τεκμαρτό εισόδημα; Προσπαθώ να καταλάβω 2 ώρες τώρα τι θα πληρώσω και αν με συμφέρει να νοικιάσω μια μαλακία σε έναν τύπο ή αν θα μου βγει να πληρώνω παραπάνω από όσα θα εισπράξω.
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Πώς διάολο υπολογίζεται το τεκμαρτό εισόδημα; Προσπαθώ να καταλάβω 2 ώρες τώρα τι θα πληρώσω και αν με συμφέρει να νοικιάσω μια μαλακία σε έναν τύπο ή αν θα μου βγει να πληρώνω παραπάνω από όσα θα εισπράξω. Βαζουν και καλα θεωριτικες τιμες σε φαση ενα σπιτι εχει 3000 και ενα αυτοκινητο 2000 αρα συνολο 5000 κλπ. Αν ψαξεις θα βρεις τα σχετικα πινακακια.
Cossutius. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 δηλαδη εγω που εχω μονο εισοδημα 1600 απο ενοικια και ακινητα συνολικης αξιας 18 χιλιαδες ποσα θα πληρωσω περιπου ? Τι 1600? Toν χρονο? Τον μήνα? Αν παίρνεις ενοικιο απο ένα ακινητο 1600 ευρω το χρόνο, υπολόγισε οτι θα πληρωσεις γύρω στα 160 ευρω μόνο απο αυτό +το ειδικό τέλος που θα σου έρθει και αυτο. Γενικά τα ακινητα έχουν 3 φόρους. Το γνωστο ειδικό τέλος που πλέον δεν ειναι στη ΔΕΗ (το λεγομενο χαράτσι), το 10% των ενοικιων που εισπράτεις αν έχεις ενοικια και φυσικά το ΦΑΠ.
Tenshi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Πώς διάολο υπολογίζεται το τεκμαρτό εισόδημα; Προσπαθώ να καταλάβω 2 ώρες τώρα τι θα πληρώσω και αν με συμφέρει να νοικιάσω μια μαλακία σε έναν τύπο ή αν θα μου βγει να πληρώνω παραπάνω από όσα θα εισπράξω. Νομίζω οτι απο φέτος φορολογείται με 20% το εισόδημα που προκύπτει απο είσπραξη ενοικίων.Διακόσια ευρώπουλα ενοίκιο;Τα 40 υπερ πίστεως φάση. Ο σπιτονοικοκύρης μου έπαθε κοκομπλόκο γιατί φέτος καλείται να πληρώσει 900-κάτι ευρώ (νοικιάζει 3 διαμερίσματα). Εχω ήδη αφήσει το σπίτι κανα δίμηνο... Μου ζητάει να κάνω διορθωτική στην φορολογική μου για να γλυτώσει 80 ευρώ... Του είπα κάτι για μια μυθυκή περιοχή, που δέν την βλέπει ο ήλιος...
ikaros23 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σας! Ξερει καποιος να μου πει μεχρι ποτε δηλωνεται το ε9 φετος; Επισης αν ενος παιδιου του γραψε ενα σπιτι ο πατερας του και τον οριζει ως κατοχο ψιλης κυριοτητας και ο πατερας του εχει την επικαρπια, θα πρεπει να κανει ο γιος ε9 ή οχι; Δηλαδη θα πληρωσει φορο και ο γιος; Να σημειωσω οτι το σπιτι αυτο ειναι αδειο δεν μενει κανεις και δεν νοικιαζεται! Ευχαριστω!
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Τι 1600? Toν χρονο? Τον μήνα? Αν παίρνεις ενοικιο απο ένα ακινητο 1600 ευρω το χρόνο, υπολόγισε οτι θα πληρωσεις γύρω στα 160 ευρω μόνο απο αυτό +το ειδικό τέλος που θα σου έρθει και αυτο. Γενικά τα ακινητα έχουν 3 φόρους. Το γνωστο ειδικό τέλος που πλέον δεν ειναι στη ΔΕΗ (το λεγομενο χαράτσι), το 10% των ενοικιων που εισπράτεις αν έχεις ενοικια και φυσικά το ΦΑΠ. χαχα μακαρι να ηταν τον μηνα το χρονο ρε, βασικα εικονικα ειναι γιατι τα επαιρνα και τα εδινα στο δικο μου ενοικιο αλλα τεσπα αρα θα πληρωσω φορο 160 ευρω. ξερεις τι παιζει με τα ενοικια σαν κληρονομια τα λεφτα αυτα δεν ηταν δικα μου αλλα λεφτα που επρεπε να παρει η μανα μου και ο νοικαρης τα εδωσε σε εμενα αφου πεθανε η μανα μου.
Lucifer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Νομίζω οτι απο φέτος φορολογείται με 20% το εισόδημα που προκύπτει απο είσπραξη ενοικίων.Διακόσια ευρώπουλα ενοίκιο;Τα 40 υπερ πίστεως φάση. Δε νομίζω να πηγαίνει έτσι το γαμώσπιτο. Έβαλα δοκιμαστικές τιμές 600, 1000 και 1100 και ο φόρος κυμαίνεται από 20.κάτι μέχρι 24. κάτι αναλόγως του συνολικού ποσού. Εννοείται πως οι δαπάνες δεν αλλάζουν τίποτα στον τελικό φόρο, εννοείται τα έξοδα ασφάλισης έκαναν φτερά από τη φόρμα και εννοείται πως κάθε πρόγραμμα μου βγάζει ό,τι του καυλώσει, μόνο αυτό από το in.gr δείχνει συνεπές. Αν έχει κανείς στάνταρ πρόγκι/φόρμα που υπολογίζει και αφαίρεση δαπανών (ΛΟΛ) ας το γράψει εδώ.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δε νομίζω να πηγαίνει έτσι το γαμώσπιτο. Έβαλα δοκιμαστικές τιμές 600, 1000 και 1100 και ο φόρος κυμαίνεται από 20.κάτι μέχρι 24. κάτι αναλόγως του συνολικού ποσού. Εννοείται πως οι δαπάνες δεν αλλάζουν τίποτα στον τελικό φόρο, εννοείται τα έξοδα ασφάλισης έκαναν φτερά από τη φόρμα και εννοείται πως κάθε πρόγραμμα μου βγάζει ό,τι του καυλώσει, μόνο αυτό από το in.gr δείχνει συνεπές. Αν έχει κανείς στάνταρ πρόγκι/φόρμα που υπολογίζει και αφαίρεση δαπανών (ΛΟΛ) ας το γράψει εδώ. Στείλε πράμα με pm 1
fabiars Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα , η μάνα μου πληρώνετε απο τον Μάιο με εργοσημο , 340 μικτά και 255 καθαρά εισπράτει , τι πόσο δηλώνω ;
viper2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 οι μηχανες δηλωνονται; [δεν μιλαω για το 719] thanks
eidikos33 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 τροποποιητική για το ε2 μπορούμε να υποβάλουμε τώρα;γνωρίζει κανείς;
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Νομίζω οτι απο φέτος φορολογείται με 20% το εισόδημα που προκύπτει απο είσπραξη ενοικίων. Με 10% τα πρωτα 12.000 και μετα με 31% τα υπολοιπα Διορθωση: 33% τα πλεον των 12000 Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2014 από Γιάννης Platano 1
Tenshi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Με 10% τα πρωτα 12.000 και μετα με 31% τα υπολοιπα Αρα ο παλιός σπιτονοικοκύρης μου έλεγε οτι-να-ναι, μπάς και τσιμπήσω. 'Η αυτό, ή έχει περισσότερα απο 3 σπίτια που λέει οτι νοικιάζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα