rus Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Αρκει να γραφουν από την ταμειακη μηχανη "Φαρμακα" όχι καλυντικα κλπ Η μανα μου παιρνει συχνα ενα φαρμακο για τις αρθρωσεις, αλλα στο χαρτακι γραφει "Ιζημα"... Αυτο μετραει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Η μανα μου παιρνει συχνα ενα φαρμακο για τις αρθρωσεις, αλλα στο χαρτακι γραφει "Ιζημα"... Αυτο μετραει? Σημασια εχει τι λεει η ταμειακη αποδειξη .Ιζημα νομιζω δεν πρεπει να λεει
rus Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Σημασια εχει τι λεει η ταμειακη αποδειξη .Ιζημα νομιζω δεν πρεπει να λεει Η αποδειξη που εχω στα χερια μου λεει "Ιζημα". Επισης, αλλες αποδειξεις λενε "παραφαρμακα", αλλες "Τμημα 3".
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Η αποδειξη που εχω στα χερια μου λεει "Ιζημα". Επισης, αλλες αποδειξεις λενε "παραφαρμακα", αλλες "Τμημα 3". Ρωτα καλυτερα τον/την φαρμακοποιο αν είναι στα φαρμακα . Τα παραφαρμακα και αλλα χωρις ονομα δεν μετρανε
rus Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Παντως το ποσο του κωδ.51 πρεπει λεει να ειναι >5% του εισοδηματος για να υπολογιστει εκπτωση 10%.Αρα αν καποιος δε συγκεντρωνει αυτο το ποσο δε κερδιζει κατι. Οποτε, εχει νοημα να γραψει τα ιατρικα του?
eidikos33 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 μεσα στο διαστημα του οικ.ετους 2013 ελαβα 730 ευρω δυο φορες για κατι υποτροφιες που ειχα παρει απο το 2009,πρεπει να τα περασω στην δηλωση? δεν εχω ουτε χαρτι ουτε τιποτα,τι λετε?
rus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Eμεις οι τυχεροι που εχουμε επιστροφη, σε ποσο καιρο απο την αποστολη της δηλωσης τσεπωνουμε το χρημα?
igoods Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Eμεις οι τυχεροι που εχουμε επιστροφη, σε ποσο καιρο απο την αποστολη της δηλωσης τσεπωνουμε το χρημα? πιοοο?..χαχαχαχαχα.. Εισαι σιγουρος οτι εχεις επιστροφη και αν ναι δεν θα παρεις ποτε το χρημα. Απλα θα συμψηφιστει
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 πιοοο?..χαχαχαχαχα.. Εισαι σιγουρος οτι εχεις επιστροφη και αν ναι δεν θα παρεις ποτε το χρημα. Απλα θα συμψηφιστεί Αν δεν χρεωστάει θα τα παρει αλλα μετα από ελεγχο της δηλωσης .Αν χρωστάει θα συμψηφιστει
rus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 πιοοο?..χαχαχαχαχα.. Εισαι σιγουρος οτι εχεις επιστροφη και αν ναι δεν θα παρεις ποτε το χρημα. Απλα θα συμψηφιστει Θα συμψηφιστει με τι φιλε? δε χρωσταω τιποτα. Καθε χρονο παιρνω επιστροφη. Αν δεν χρωστάει θα τα παρει αλλα μετα από ελεγχο της δηλωσης. Φετος θα ελεγθουν ολες αυτες οι δηλωσεις? Σε ποσο καιρο περιπου? Υποθετω πως ολοι οι μισθωτοι που δεν εχουν κατι αλλο πλην του μισθου τους, θα εχουν επιστροφη. Εκτος αν ο φορος που τους παρακρατουνταν καθε μηνα απο τον εργοδοτη ηταν μικρος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Θα συμψηφιστει με τι φιλε? δε χρωσταω τιποτα. Καθε χρονο παιρνω επιστροφη. Φετος θα ελεγθουν ολες αυτες οι δηλωσεις? Σε ποσο καιρο περιπου? Υποθετω πως ολοι οι μισθωτοι που δεν εχουν κατι αλλο πλην του μισθου τους, θα εχουν επιστροφη. Εκτος αν ο φορος που τους παρακρατουνταν καθε μηνα απο τον εργοδοτη ηταν μικρος. Δεν το εχουν πει ακομα.
rus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Περσι ειχαν μπει στο λογ/σμο μου αρχες Αυγουστου. Για τους μισθωτους εως 20τοσα χιλιαρικα υπαρχει μειωση φορου 2100€, σωστα?
padarofe Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα.Φοιτητης με εισοδημα κατω των 2000 ευρώ για το 2013 ειναι υποχρεωμένος να υποβαλει δηλωση ? Θεωρειται προστατευομενο μελος της οικογενειας και το εισοδημα βαρυνει (δηλ προστιθεται) στον γονεα ? Τι αρκιβώς ισχυει σε αυτο ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα.Φοιτητης με εισοδημα κατω των 2000 ευρώ για το 2013 ειναι υποχρεωμένος να υποβαλει δηλωση ? Θεωρειται προστατευομενο μελος της οικογενειας και το εισοδημα βαρυνει (δηλ προστιθεται) στον γονεα ? Τι αρκιβώς ισχυει σε αυτο ? Νομιζω μονο ανηλικων εισοδημα βαρυνει τον γονεα με το μεγαλυτερο εισοδημα αν εχουν και οι δυο γονεις Φυσικα και θα κανεις φορολογικη δηλωση κανονικα και θα δηλωσεις φιλοξενούμενος στο πατρικο σπιτι αν ισχυει κατι τετοιο και φυσικα και το εισοδημα σου Ολοι οι ανω των 18 ετων εστω και μηδενικο εισοδημα υποβαλλουν δηλωση
padarofe Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καπου ειδα πως εαν εισαι φοιτητης με εισοδημα κατω των 3000 ευρω τοτε παραμενεις προστατευομενο μελος και πως με 3001 και πανω παυεις και κανεις Ε1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα