Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι δεν εχω αποδειξεις απο γιατρους κλπ

Μήπως κάπου στη μέση αριστερά γράφει κάτι τέτοιο;

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 
 Για το επιστρεφόμενο ποσό 
 απευθυνθείτε στη Δ.Ο.Υ. σας

εμενα μου αναφερει ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ εαν προκυψει πιστωτικο υπολοιπο μετα τον απαραιτητο ελεγχο και τον συμψηφισμο με τυχον οφειλες σας,το ποσο αυτο θα επιστραφει μεσω του λογαριασμου iban που συμπληρωσατε στην δηλωση σας

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτησω κάποιον/α που γνωρίζει καλά σχετικά με την επιστροφή φόρου..

O λογιστης υπεβαλλε την δηλωση μου αρχες Ιουλιου και έχω επιστροφη φορου 2.000 €

Δεν μου γράφει όμως ποτε θα τα πάρω επάνω στο εκκαθαριστικο..

Γνωρίζετε κάτι???  Πρέπει να απευθυνθώ κάπου???

Δημοσ.

Καλησπερα και από εμένα...

Πρόσφατα διαπίστωσα μια λάθος ημερομηνία ανέγερσης σε ενα κτίσμα μου, έσπευσα λοιπόν να δημιουργήσω μια δήλωση τροποποιητική προκειμένου να αλλάξω την σχετική ημερομηνία αλλά όχι να προσθέσω κάποιο ακίνητο...

Σήμερα λοιπόν που μπήκα στην εφαρμογή του bassinet και άνοιξα τη δήλωση στις επιλογές δήλωσης υπήρξε τικαρισμενο το ΑΡΧΙΚΗ και όχι το ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ και μου έκανε εντύπωση καθώς ο λόγος που είχα αναφέρει ήταν Τροποποιητικός...

Επίσης το σύνολο της αξίας των ακινήτων μου είναι 100.000... Αναμένεται να πληρώσω μεγάλο φόρο?Γιατί δεν βλέπω σήμερα κάποια εκκαθάριση...

Δημοσ.

αν εχετε προηγουμενο χρεος δεν νομιζω οταν θα σας βαλουν επιστροφη..

ρωτηστε και στο gsis καπου κανεις ερωτησεις μεσω φορμας...

http://www.insomnia.gr/topic/523713-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%AD%CF%84%CE%BF/page-9?do=findComment&comment=53326405δεν τα ενωνει καποιος τα 2 θεματα?

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτησω κάποιον/α που γνωρίζει καλά σχετικά με την επιστροφή φόρου..

Toν Χαρδούβελη θες..νομίζω αυτόν τον καιρό κανονίζει το ξεπούλημα στο Ελληνικό,πέρνα από εκεί μια βόλτα.

Δημοσ.

να ρωτησω κατι ακυρο? το ε1 μου λεει ηλεκτρονικη υποβολη,ενω για το ε2 οριστικη...τι παει να πει οτι δεν εχω οριστικοποιησει την υποβολη του ε1? ειδα πανω που λεει οτι εαν υπαρχει ε2,ε3 κλπ το ε1 γινεται αυτοματα προσωρινο?

ευχαριστω!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Για τον ΕΝΦΙΑ υπάρχει τελικά παράταση?

Στο gsis που μπαίνω βλέπω την δόση για την άλλη εβδομάδα να ισχύει κανονικά...

Δημοσ.

Εχω πληρωσει την Α δοση

Μπορω τις υπολοιπες να τις βαλω σε ρυθμιση πχ 12 μηνες ?

Γινεται ηλεκτρονικα και απο που  ? Μπαινει τοκος?

Δημοσ.

Όπως ανακοινώθηκε, μετά την 15/9 θα ανοίξει το σύστημα αφού θα έχει περάσει σ' αυτό η νέα νομοθετική διάταξη που θα κατατεθεί και θα εφαρμοστεί. Στην περίπτωσή σου, θα αφαιρεθεί το ποσό του πλήρωσες και θα υπολογιστούν νέες 6 δόσεις για το υπόλοιπο και όλες οι λεπτομέρειες θα φανούν στο νέο εκκαθαριστικό και το σημείωμα πληρωμής που θα βρεις στο λογαριασμό σου μετά την 15/9.

Δεν νομίζω ότι γίνεται άλλη ρύθμιση στο φόρο αυτό και αν δεν πληρώσεις στις συγκεκριμένες ημερομηνίες προστίθεται φόρος.

Δημοσ.

Εχω πληρωσει την Α δοση

Μπορω τις υπολοιπες να τις βαλω σε ρυθμιση πχ 12 μηνες ?

Γινεται ηλεκτρονικα και απο που  ? Μπαινει τοκος?

σε ρύθμιση μπαίνει κάποια όφειλή όταν είναι ληξιπρόθεσμη.

Σε περίπτωση μη πληρωμής κάποιας δόσης παίρνει προσαύξηση ~ 0,73% το μήνα

Για τη ρύθμιση πας εδώ

http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Services/polites.html

και επλέγεις

Αιτήσεις Ρυθμίσεων (N.4152/13)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...