Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασικό σχήμα XPeria. Στην αρχή μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά τώρα το βαρέθηκα μπορώ να πω. Για tablet πάντως δεν είναι κακό...

Δημοσ.

Σαν μονομαχία μου μοιάζει.Samsung vs Sony.Και οι δυο εταιρίες είναι πάρα πολύ καλές!

Το Tablet Z έχει ελάχιστες διαφορές με αυτό εδώ.Και τα δύο είναι πάρα πολύ καλά.Θα επιλέξω ένα από τα δύο,αλλά θα είμαι διπρόσωπη γιατί Samsung Galaxy S3 με Sony Xperia Tablet Z ..είναι κάπως :Ρ

Δεν μπορώ ούτε εγώ να καταλάβω τον λόγο που οι εταιρίες αυτές,Samsung και Sony,ανταγωνίζονται με το χαρακτηριστικό "Αδιάβροχο" στα νέα τους Smartphones!Δεν το θεωρώ δα και σημαντικό αυτό,διότι πρέπει να είσαι πολύ ανόητος για να πλύνεις ένα Sony Xperia Tablet Z2 με νερό ή να πάρεις στο κολύμπι μαζί σου το Samsung Galaxy S4 και να μπαίνεις στο Insomnia  B) (Αυτό είναι ένα παράδειγμα!)

Τέλος πάντων,η Sony με εκπλήσσει όπως πάντα με τα θαυματουργά δημιουργήματά της!

Δημοσ.

Βασικα δεν καταλαβαινω γιατι να το κανεις αδιαβροχο. Το feedback των κατοχων της προηγουμενης εκδοσης του εδωσε να καταλαβουν κατι τετοιο? Tablet ειναι, τι επαφη να εχει με το νερο?

Δημοσ.

Το αδιάβροχο δεν είναι μόνο για την θάλασσα και τις παραλίες... Θα σας δώσω παραδείγματα που μου εχουν τυχει.

1.Είχε τύχει όταν είχα πάρει το xperia x10 mini pro, δευτερη ή τριτη μέρα που το είχα, να βγω για καφέ με την κοπέλα μου και με μια αγαρμποσύνη της, να χυσει ΌΛΟ τον φρεντο της πάνω στο κινητό μου. Τυχερός ήμουν που δεν χάλασε.

2.Η μανα μου ειχε το κινητό στην κωλότσεπη και πηγε να παει τουαλετα κ το ειχε ξεχασει κ το κινητο εκανε βουτιά στην λεκάνη :-D 

3. πολλές φορές το έχω φόβο(πανικός βασικά) όταν κάνω βουτια στην θάλασσα, ότι ξεχασα να βγάλω το κινητό από την τσέπη του μαγιώ. Πόσοι θα είναι που την έχουν πατήσει όντως; :cry:

Οποτε το αδιαβροχο σου δίνει μια "ασφαλεια" από τέτοιου είδους ατυχήματα. Δεν είναι μια πολυτελεια αλλά μια ασφάλιση της "επενδυσης" σου.

Δημοσ.

Άμα είσαι σε χώρα που βρέχει τις μισές μέρες του χρόνου, και δεν την ξέρεις και καλά την πόλη, και βγάζεις κινητό στη βροχή να δεις που πρέπει να πας για να πάρεις λεωφορείο, και τι λεωφορείο θες, ή άμα είσαι στο ποδήλατο και βρέχει και ψάχνεις που θες να πας, μπορεί να καταλάβετε που χρησιμεύει και το αδιάβροχο.

Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο αδιάβροχο κινητό, αλλά πολύ θα το ήθελα για να πω την αλήθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα είσαι σε χώρα που βρέχει τις μισές μέρες του χρόνου, και δεν την ξέρεις και καλά την πόλη, και βγάζεις κινητό στη βροχή να δεις που πρέπει να πας για να πάρεις λεωφορείο, και τι λεωφορείο θες, ή άμα είσαι στο ποδήλατο και βρέχει και ψάχνεις που θες να πας, μπορεί να καταλάβετε που χρησιμεύει και το αδιάβροχο.

Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο αδιάβροχο κινητό, αλλά πολύ θα το ήθελα για να πω την αλήθεια.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και θεωρώ ότι όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές θα έπρεπε να είναι αδιάβροχες (ή έστω να έχουν μια άλφα ανεκτικότητα στα υγρά) γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και είναι κρίμα να πηγαίνει στράφι μια συσκευή 400ων ευρώ επειδή ένα παιδάκι που μαθαίνει π.χ. να περπατάει έριξε επάνω του ένα ποτήρι νερό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...