Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι να δωσεις τοσα ευρα για να παρεις περασμενης  γενιας σοκετ κ οχι 1150 ?

Δημοσ.

Φίλε μου κρίνωντας απο την extreme6 της υπογραφής μου με 2600κ (οι διαφορές με την extreme4 είναι ελάχιστες και δεν αφορούν κύρια χαρακτηριστικά), ένα έχω να σου πω..βράχος!

Βέβαια για να πω την αλήθεια, δεν έχω κάνει κανα τρελό oc (περιστασιακά τον πάω στα 4ghz, μόνο αν έχω να κάνω πολύ δουλειά στον υπολογιστή), αλλά έχω δει άλλους να κάνουν παπάδες με αυτές τις μητρικές. Δεν υποτιμώ για κανένα λόγο την asus, αλλά επειδή είχα και εγώ παρόμοιο δίλημμα τότε που την πήρα, ευτυχως μέχρι στιγμής με έβγαλε ασπροπρόσωπο η asrock.

γιατι να δωσεις τοσα ευρα για να παρεις περασμενης  γενιας σοκετ κ οχι 1150 ?

+1...εκτός αν έχεις ήδη επεξεργαστή 1155.

• Like 1
Δημοσ.

+1...εκτός αν έχεις ήδη επεξεργαστή 1155.

συμφωνοι , κ προφανως εχει 1155 επεξεργαστη για να θελει 1155 μητρικη !

απλα η μονη μου ενσταση ειναι μηπως εχει σκεφτει να κανει  αναβαθμηση κ στον επεξεργαστη !

αν δωσει 100 + ευρα για  μητρικη1155 , εμεινε με αυτη μετα δε θα την αλλαξει απαξ κ την αγορασει ..

να σκεφτει μηπως πουλησει τον επεξεργαστη κ παει σε σετακι αναβαθμισης , εκει πηγαινε το μηνυμα μου , μια ιδεα του εβαλα  , αυτος ξερει καλυτερα τι θα κανει ..

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασα μόλις σήμερα έναν 3770κ από συμφορουμιτη.. αν και μου αρέσει εμφανισιακά η asrock και κάποια άλλα πραγματάκια πάνω της υστερεί στην εγγύηση κατά ένα χρόνο λιγότερο και επίσης η άσους έχει gpu boost στην κάρτα γραφικών +30% δε ξέρω κατά πόσο ισχύει βέβαια αυτό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...