Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες απλα τα πραγματα θελω οποιος γνωριζει να μου ποιος ειναι καλυτερος ο intel i3 4130 η ο amd fx 6300 δεν παιζω games απλα θελω ενα γρηγορο μηχανιμα.

Δημοσ.

παιδες απλα τα πραγματα θελω οποιος γνωριζει να μου ποιος ειναι καλυτερος ο intel i3 4130 η ο amd fx 6300 δεν παιζω games απλα θελω ενα γρηγορο μηχανιμα.

Αναφερεις απο τι αποτελειται ή θα αποτελειται το υπολοιπο συστημα και για τι χρηση προοριζεται .

Δημοσ.

Με όποιο και από τα δυο να φτιάξεις σύστημα θα είναι γρήγορο,με τον ι3-4130 θα είναι ποιο γρήγορος σε προγράμματα και παιχνίδια που δουλεύουν με λιγότερους πυρήνες και με τον fx-6300 θα είναι ποιο γρήγορο σε όσα δουλεύουν με πολλούς πυρήνες,αν δεν έχεις ιδέα ποια προγράμματα τρέχουν με πολλούς ή με λίγους το ίδιο πράγμα θα σου είναι όποιον και να πάρεις. 

• Like 1
Δημοσ.

φίλε ανοίγεις ένα θέμα που έχει ειπωθεί 100000 φορές διάβασε και καμία σελίδα ποιο πίσω.

τώρα μπορείς να πάς σε apu όπως λέει ο παραπάνω αν και εγώ θα σου πρότεινα 5600 ή 6600, αν θές περίμενε και τους καινούριους kaveri όταν φτάσουν και τα "μικρότερα" μοντέλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...