Προς το περιεχόμενο

AMD Gaming Evolved Control Center

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για όσους δεν το είδανε στης 30/4 βγάζουν τα rewards...και είμαι τώρα στα 71.000 πονταλάκια.....

ξόδεψε όπου μπορείς!

έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το raptr κάνα 2χρονο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε δεν έχει και τίποτα για να πάρω, στα 80.000 είχε την 270 που έλεγα να πάρω για να πουλήσω μετά.

Πριν από κανά χρόνο είχα μιλήσει μαζί τους για τα rewards και μου είχαν πει ότι θα βάζαν άλλα νέα, πράγμα που φυσικά και δεν έγινε και τώρα πάνε για κλείσιμο. Βέβαια μυρίζει απάτη η όλη ιστορία γιατί κανείς δεν έχει φτάσει τα 80.000 και τώρα που, από ότι βλέπω στο community τους, μαζί με μένα είμαστε καμιά 10αριά άτομα με 70.000+ λένε ότι πάει για κλείσιμο...

Εγώ περίμενα ότι ή θα γινόταν αυτό γίνεται τώρα στο περίπου ή ότι θα βάζαν νέο h/w από την rx σειρά που είναι πιο φθηνά και να έπαιρνα μια 460 για το παλιό μου pc ή ΑΝ λέμε τώρα ΑΝ βάζαν την rx 480 να την έβαζα για CF με αυτήν που έχω αλλά πάει τώρα το όλο deal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποτε είχαν sweepstakes για παιχνίδια , ειχα κερδίσει μάλιστα το hitmal και το thief. Μετά τα καταργήσανε και πλεόν που δεν χρησιμεύει ούτε για gameplay recording , το πρόγραμμα έχασε κάθε χρησιμότητα που μπορεί να είχε.

Επεξ/σία από Dennisbest

Κάποτε είχαν sweepstakes για παιχνίδια , ειχα κερδίσει μάλιστα το hitmal και το thief. Μετά τα καταργήσανε και πλεόν που δεν χρησιμεύει ούτε για gameplay recording , το πρόγραμμα έχασε κάθε χρησιμότηταπου μπορεί να είχε.

αφού μπορείς να βάλεις το plays.tv ξεχωριστά και να κάνεις capture χωρίς το raptr οπότε ναι.

έτσι κιαλλιώς οι πόντοι που έδινε ήταν τόσο λίγοι θα έπρεπε κάποιος να καίγεται.. ουσιαστικά να γίνει "κινέζος", σαν αυτούς στις φυλακές και να φαρμάρει πόντους σε παιχνίδια..

60 την μέρα από gaming (3 ώρες) και 5 άμα πάταγες το κουμπί "community" κάθε μέρα. Έκανε reset κάθε μέρα στης 10 το πρωί.

20 κάθε "optimise" που σου έκανε στο κάθε παιχνίδι αλλά πόντοι μόνο την πρώτη φορά.

Πολλές φορές έκανα download/install games από το steam μόνο και μόνο για τους πόντους αλλά τώρα....

60 την μέρα από gaming (3 ώρες) και 5 άμα πάταγες το κουμπί "community" κάθε μέρα. Έκανε reset κάθε μέρα στης 10 το πρωί.

20 κάθε "optimise" που σου έκανε στο κάθε παιχνίδι αλλά πόντοι μόνο την πρώτη φορά.

Πολλές φορές έκανα download/install games από το steam μόνο και μόνο για τους πόντους αλλά τώρα....

ναι σιγά μη κάνω γράψε-σβήσε τον δίσκο..για να παίρνω πόντους,για να πάει στον τάφο μια ώρα αρχύτερα :P  πόσο μάλλον εμπιστευτώ ένα πρόγραμμα να μου φτιάξει τα settings μιας εφαρμογής.

Κινέζοι κατάδικοι σου λέω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...