flik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Έχω apu a10-6700, και κοιτάω στο bios, οτι, για να τρέχει η ενσωματωμένη κάρτα έχει επιλογές auto, force, εγώ έχω μόνο αυτήν άρα είναι ισοδύναμα, και αν διαλέξω force, εμφανίζεται η επιλογη για το uma buffer size. Εκεί είναι στο auto, αλλά αλλάζει και έχει μεγάλο εύρος τιμών επιλογής. Όταν είναι στο auto αλλάζει δυναμικά αν ανοίγω παιχνίδια κτλ; Μήπως να το βάλω στο 1GB να είανι σταθερά; Υποσημείωση: Πάντως δοκίμασα και 2GB για να δω δοκιμαστικά στο canyourunit τι μου βγάζει, και συνεχίζει να μου βγάζει οτι είναι 786MB...Αλλά στο gpu-z μου λέει 2GB κανονικά. Να συμπεράνω πως πρέπει να κατεβάζω τα παιχνίδια για να δω πώς και αν τρέχουν; 1
SPANK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Καλύτερα να το αφήσεις στο auto να αποφασίζει απο default τι θα κάνεις ανάλογα την περίπτωση (το τι κανεις ενοω) , και εντάξει αυτα τα προγράμματα / σελίδες canyourunit κτλπ μην τα πολυ πέρνεις και στα σοβαρά
rfc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Και αν το βαλεις και πολυ ψηλα, θα σου δεσμευει πολυ μνημη απο το μηχανημα χωρις να σου χρειαζεται, Πειραματισου βεβαια αν γουσταρεις, δε χανεις και τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα