giwrgos_p Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε ολους, είπα κι εγω να βάλω τα windows 8. Παντού διαβάζω οτι μετά αυτά τα windows έχει μειωθεί ο χρόνος εκκίνησης κατά πολύ. Το πρόβλημα μου είναι οτι ανοίγει μόλις 1 δευτερόλεπτο πιο γρήγορα από τα 7. Η ρύθμιση για γρήγορη εκκίνηση είναι ενεργοποιημενη. Ευχαριστώ εκ των πτροτερων
arma1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε ολους, είπα κι εγω να βάλω τα windows 8. Παντού διαβάζω οτι μετά αυτά τα windows έχει μειωθεί ο χρόνος εκκίνησης κατά πολύ. Το πρόβλημα μου είναι οτι ανοίγει μόλις 1 δευτερόλεπτο πιο γρήγορα από τα 7. Η ρύθμιση για γρήγορη εκκίνηση είναι ενεργοποιημενη. Ευχαριστώ εκ των πτροτερων η αληθεια ειναι πως ουτε και εγω ειδα τεραστια διαφορα,αλλα οπως και να εχει ειναι αισθητη, αν θες τεραστιες διαφορες παρε εναν ssd, τ αξιζει τα λεφτα του
giwrgos_p Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 η αληθεια ειναι πως ουτε και εγω ειδα τεραστια διαφορα,αλλα οπως και να εχει ειναι αισθητη, αν θες τεραστιες διαφορες παρε εναν ssd, τ αξιζει τα λεφτα του Εχω ssd και τα αξίζει σίγουρα τα λεφτά του. Το pc ου τα έβαλα είναι αυτο της υπογραφής μου
arma1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εχω ssd και τα αξίζει σίγουρα τα λεφτά του. Το pc ου τα έβαλα είναι αυτο της υπογραφής μου εγκατεστησες τα win στον ssd και δε παει σφαιρα? καλυτερο μηχανημα απο το δικο μου εχεις, δε ξερω τι να φταιει, περιμενε απαντηση απο ειδικους
giwrgos_p Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 εγκατεστησες τα win στον ssd και δε παει σφαιρα? καλυτερο μηχανημα απο το δικο μου εχεις, δε ξερω τι να φταιει, περιμενε απαντηση απο ειδικους Κοίταξε δεν ειναι οτι κολαει σε 21 δευτερολεπτα ανοίγει με τα 7αρια άπλα με τα 8 που ακούω τοσα περίμενα κατι λιγότερο σε χρόνο απο 20 δευτερόλεπτα και σκεφτομαι μηπως δεν κανω κατι σωστα
arma1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Κοίταξε δεν ειναι οτι κολαει σε 21 δευτερολεπτα ανοίγει με τα 7αρια άπλα με τα 8 που ακούω τοσα περίμενα κατι λιγότερο σε χρόνο απο 20 δευτερόλεπτα και σκεφτομαι μηπως δεν κανω κατι σωστα 21 δευτερα πολλα ειναι, τα μισα επρεπε να κανει, μισο λεπτο να ψαξω τι ρυθμισεις να κανεις μεσα στο bios, ειχε αναφερθει ξανα edit οριστε φιλε, κανε αυτο που λεει ο φιλος spank (ποστ 4) http://www.insomnia.gr/topic/496379-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD-ssd-hard-disc/
Hawk7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Να κανω παιδια μια ερωτηση;οταν λετε οτι ανοιγουν,επανεκκινουν σε 21 δευτερα,απο ποιο σημειο νοειται ολο αυτο; Το logo του Bios,και οτιδηποτε ειναι σε μαυρο φοντο,ανηκουν στην μητρικη. Εγω απο το σημειο που αλλαζει το φοντο,και μπαινει στα windows 8.1,στο σημειο που δειχνει τις κυλιομενες τελειες,2 περιστροφες κανουν και ανοιγουν!Αντιλαμβανομαι κατι λαθος;Καμια σχεση με τα 7αρια,και μαλιστα με απενεργοποιημενη την γρηγορη εκκινηση.Εχω και ssd.
arma1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Να κανω παιδια μια ερωτηση;οταν λετε οτι ανοιγουν,επανεκκινουν σε 21 δευτερα,απο ποιο σημειο νοειται ολο αυτο; Το logo του Bios,και οτιδηποτε ειναι σε μαυρο φοντο,ανηκουν στην μητρικη. Εγω απο το σημειο που αλλαζει το φοντο,και μπαινει στα windows 8.1,στο σημειο που δειχνει τις κυλιομενες τελειες,2 περιστροφες κανουν και ανοιγουν!Αντιλαμβανομαι κατι λαθος;Καμια σχεση με τα 7αρια,και μαλιστα με απενεργοποιημενη την γρηγορη εκκινηση.Εχω και ssd. με το πατημα του κουμπιου για να ανοιξει το pc, αν αφεραισουμε το bios - μητρικη κανει 3 με 4 δευτερα
Hawk7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 με το πατημα του κουμπιου για να ανοιξει το pc Ε,και τα windows εχουν την ολοκληρωτικη ευθυνη απο την στιγμη του Power;
arma1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ε,και τα windows εχουν την ολοκληρωτικη ευθυνη απο την στιγμη του Power; οχι φιλε, σωστα το μετρας απο εκει που λες, καθε pc εχει διαφορετικη μητρικη και δε παιζουν ρολο τα win σε αυτο το σημειο
giwrgos_p Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 21 δευτερα πολλα ειναι, τα μισα επρεπε να κανει, μισο λεπτο να ψαξω τι ρυθμισεις να κανεις μεσα στο bios, ειχε αναφερθει ξανα edit οριστε φιλε, κανε αυτο που λεει ο φιλος spank (ποστ 4) http://www.insomnia.gr/topic/496379-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD-ssd-hard-disc/ Δεν μπορώ να βρω τους drivers για το AHCI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα