Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα p4 σαν δεύτερο να κατεβάζω κτλ κ είχα καιρό να τον χρησιμοποιησω, όταν λοιπόν αποφάσισα να το ξανά χρησιμοποιησω δεν άνοιγε κ έκανε συγκεκριμένα Μπιπ 1 σύντομο μετά αλλά 3 μαζί κ μετάααλλά 3 μαζί κ στο τέλος 1 δηλαδή 1-3-3-1 ,μπήκα λοιπόν κ είδα ότι κάτι παίζει με τις μνημες,πήγα λοιπόν κ άλλαξα τις μνήμες κ δούλεψε ,το θέμα είναι ότι οι μνήμες που δούλεψαν είναι 256 κ 256 σύνολο 512 κ αυτές που είχα ήταν 22012 κ εχω άλλη μια 512 δηλαδή να δοκίμαζα 1 512 κ 1 256 αλλά δεν τις πιάνει καμιά από τις 3 512 κ πιάνει μόνο τις 256 ,τι γίνετε ρε παιδιά γιατί ? Δεν παίζει να ναι καμένες κ οι 3χ512 με τίποτα ,υπάρχει καμία ρύθμιση η κάτι να κάνω ?

Δημοσ.

Να φανταστείς όταν έβαζα 2χ512 δεν τις έπιανε ,τώρα που τον ξεκίνησα κ δούλεψε με 2χ256 πηγα στο bios πάτησα αρχικές ρυθμίσεις, πήραξα κ κανα και κάνα δυο πραγματάκια ,έπειτα βάζω πάλι 2χ512 κ δούλεψε ...τι να πω ...δε ξέρω. ..

Δημοσ.

Μπορει να ειναι πειραχτεί τιποτα στο bios, επειδή δουλεύουν ομως δεν σημαίνει οτι δεν εχουν και πρόβλημα , μπορει να στο εμφανίσει στο μελλον.

Αν θέλεις μπορεις να κανεις ενα memtest για 2 περίπου ώρες για να τις τσεκάρεις

Δημοσ.

Έχω βάλει 4 διαφορετικές πριν βάλω τις 2χ256 που δούλευαν οπότε δεν γίνετε όλες να είχαν πρόβλημα κ τώρα να τις δεχετε ,θα το δοκιμάσω το memory test ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...