Johny Q Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ναι γιατί είναι τέλεια ιδέα να δώσει 80-100 ευρώ για φορτιστή μισοπεθαμένου λαπτοπ. μην ανησυχείς ίδια δουλειά θα κάνει και με τα 25 ευρώ. Από ebay μόνο να αποφύγει να πάρει γιατί από εκεί παίζει αγχος. δεν ανησυχω καθολου. 2 λαπτοπ μου εχουν καψει οι πολυφορτιστες τεσπα δεν προσπαθω να πεισω κανεναν
madtaz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αν και ένα φθηνό πολυμετρο δεν κοστιζει πανω απο 10Ε αν δεν θελεις αυτο το έξοδο πανε χαλκιδικής 79 (συνεργειο vw http://www.karsiafvwgroup.gr/ ) ... Πες τους οτι σε εστειλε ο Δημητρης Σιαφακας και θα στο μετρησουν. Να τα και τα 'βύσματα' στο φόρουμ....χαχαχα
WalkerSW Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Να τα και τα 'βύσματα' στο φόρουμ....χαχαχα Χαχα ποια βύσματα ρε??? Του πατέρα μου είναι το συνεργείο.. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 δεν ανησυχω καθολου. 2 λαπτοπ μου εχουν καψει οι πολυφορτιστες τεσπα δεν προσπαθω να πεισω κανεναν οκ απλά εμένα δε μου έτυχε... Μπορεί να είναι θέμα τύχης, ή σε σένα να μην έφταιγε απαραίτητα ο φορτιστής... Εμένα αντιθέτως έχει σκάσει αυθεντικός φορτιστής που είχε μέσα το λάπτοπ από το εργοστάσιο βάζοντας τον στην πρίζα μία μέρα, ενώ εδώ και χρόνια το ίδιο λάπτοπ δουλεύει με έναν Multienergy από ένα μαγαζάκι στην Αθήνα. Και ένα άλλο δουλεύει όχι μόνο με πολυφορτιστή των 24€, αλλά και με μπαταρία των 25ευρώ και μάλιστα η μπαταρία βγήκε και καλύτερη από την αυθεντική. Ο καθένας έχει τα δικά του παραδείγματα
Roger Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 οκ απλά εμένα δε μου έτυχε... Μπορεί να είναι θέμα τύχης, ή σε σένα να μην έφταιγε απαραίτητα ο φορτιστής... Εμένα αντιθέτως έχει σκάσει αυθεντικός φορτιστής που είχε μέσα το λάπτοπ από το εργοστάσιο βάζοντας τον στην πρίζα μία μέρα, ενώ εδώ και χρόνια το ίδιο λάπτοπ δουλεύει με έναν Multienergy από ένα μαγαζάκι στην Αθήνα. Και ένα άλλο δουλεύει όχι μόνο με πολυφορτιστή των 24€, αλλά και με μπαταρία των 25ευρώ και μάλιστα η μπαταρία βγήκε και καλύτερη από την αυθεντική. Ο καθένας έχει τα δικά του παραδείγματα Ναι σωστα,συμφωνω Πως ειναι δυνατον να βεβαιωσει καποιος οτι το λαπτοπ το εκαψε ο φορτιστης?ή απλα ενα ηλεκτρονικο εξαρτημα στο motherboard ητανε στα τελευταια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα