arc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Και εγώ αυτό ήξερα, αλλά ειδα τον derkish πολύ σίγουρο για το αντίθετο. Μπορεί να ξέρει κάτι που μου διαφεύγει
Derkish Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ απλά δεν μπορείς να βρεις την mac address κάποιου μέσω διαδικτύου. H mac address φαίνεται μόνο στον επόμενο κόμβο που συναντά ο υπολογιστής, δηλαδή στον router.Από εκεί και ύστερα η επικοινωνία γίνεται με την ip address. Αν η ανταλλαγή πακέτων δεδομένων γινόταν με την χρήση των mac και του πρωτοκόλλου arp, τότε ναι μεν το internet θα ήταν πολύ ταχύτερο, αλλά θα μιλούσαμε για μηδενική ασφάλεια. Έχεις δίκιο. Αναφέρομουν όμως στο τι έχει στην διάθεση του ο Provider. Αυτοί προφανώς και μπορούν καθώς έχουν όλα τα Logs στην διάθεση τους. Κατα κύριο λόγο στο συγκεκριμένω Post αναφερόμουν σε αυτό το παρατραβηγμένο σενάριο,λάθος μου που δεν εστιάσα την προσοχή σας εκεί.
bilakos10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις δίκιο. Αναφέρομουν όμως στο τι έχει στην διάθεση του ο Provider. Αυτοί προφανώς και μπορούν καθώς έχουν όλα τα Logs στην διάθεση τους. Κατα κύριο λόγο στο συγκεκριμένω Post αναφερόμουν σε αυτό το παρατραβηγμένο σενάριο,λάθος μου που δεν εστιάσα την προσοχή σας εκεί. O ISP στην καλύτερη μπορεί να κρατήσει την mac address του τελευταίου hop του δικτύου σου, δηλαδή του modem ή του modem/router σου.
torq Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 επειδή ασχολήθηκα λίγο αυτές τις ημέρες με το tor και διάβασα μερικά sites κατάλαβα ότι αν έχεις γνώση των αδυναμιών του δε πρόκειται να σε εντοπίσουν. το μόνο που μπορούν να δουν είναι απλά ότι χρησιμοποιείς tor. άρα απ ότι κατάλαβα ο μόνος τρόπος να εντοπιστείς παρόλο που έχεις πάρει όλα τα μέτρα και δε μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό, είναι αυτοί που θέλουν να σε εντοπίσουν, να ελέγχουν τους κόμβους απ όπου περνάει η κίνηση σου. και έτσι να καταλήξουν σε σένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα