Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
 ποιος είναι ο καλύτερος AMD που να βγάζει γραφικά με 120-130 ευρο

Πες καλύτερα τι τον θες να σου πούμε ποιος είναι καλύτερα να πάρεις.

Μπορεί π.χ. να σε βολεύει καλύτερα να πας σε fx και ξεχωριστή vga.

• Like 1
Δημοσ.

θέλω να στήσω ένα game pc για ένα φίλο. με έναν γενικό κορμό στα 300 euro χωρίς κουτί και hdd γιατί έχουμε και vga πού θα αγοραστεί ποιο μετά πολύ ποιο μετά . πίστευα μέχρι πριν λίγο ότι οι fx βγάζουν γραφικά αλλά προφανώς έκανα λάθος.

ποιον θα προτείνατε στα 120 + - που να βγάζει τα καλύτερα onbord??

Δημοσ.

Πες καλύτερα τι τον θες να σου πούμε ποιος είναι καλύτερα να πάρεις.

Μπορεί π.χ. να σε βολεύει καλύτερα να πας σε fx και ξεχωριστή vga.

Αστα αυτα, ποιον FX ?.. Αφου i3 ψήνεσαι να του προτείνεις...
  • Like 4
Δημοσ.

Αστα αυτα, ποιον FX ?.. Αφου i3 ψήνεσαι να του προτείνεις...

Στάνταρ είναι καλύτερη λύση,ιδίως αφού θα πάρει δυνατή vga αργότερα μπορεί να βολευτεί στο εντωμεταξύ με τα ενσωματωμένα του i3 και όταν μπει η καλή vga να έχει πολύ ποιο δυνατό μηχάνημα από ότι με apu,αλλά αν θέλει amd ας πάει εκεί,no problem.

Μπορεί να πάρει και μητρική για fx με υποτυπώδες γραφικά,(υπάρχουν έτσι;; ) πάλι καλύτερα,μακροχρώνια, από το να πάρει apu.

Δημοσ.

A10-6800K αυτή τη στιγμή για 130-140€.

Ελάχιστα πιο κάτω ο A10-6700, μικρή διαφορά στις αποδόσεις στα παιχνίδια, 10 ευρώ διαφορά, αλλά απο ότι έχω δει αρκετά καλύτερες θερμοκρασίες.

Ο Α10-7850 θα είναι 10-15% πιο γρήγορος σε gaming απο τον 6800K, τώρα διάβαζα 2 reviews σχετικά. Λογικά θα έρθει στα 170 (τώρα είδα το plaisio τον έχει στα 180).

Δημοσ.

θέλω να στήσω ένα game pc για ένα φίλο. με έναν γενικό κορμό στα 300 euro χωρίς κουτί και hdd γιατί έχουμε και vga πού θα αγοραστεί ποιο μετά πολύ ποιο μετά . πίστευα μέχρι πριν λίγο ότι οι fx βγάζουν γραφικά αλλά προφανώς έκανα λάθος.

ποιον θα προτείνατε στα 120 + - που να βγάζει τα καλύτερα onbord??

Καλυτερα ενσωματωμενα γραφικα εχουν οι apu της amd αλλιως κανεις οτι λεει ο TheElf...(αν θες να πας σε amd).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...