Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτον το είχε ανακοινώσει εδώ και ένα χρόνο και εξαρχής ότι το Wii U θα λειτουργεί και ως retro κονσόλα και τώρα που το κάνει, αυτό που είχε προγραμματίσει το ονομάζεις τραγικό??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Και παιχνιδάρες είχε ανακοινώσει πριν βγεί αλλά ακόμα τις ψάχνουμε. Ναι είναι τραγικό να μην έχεις κάνει τίποτα με την ταμπλέτα και να βασιστείς στο gba μπας και ξελασπώσεις. 

Αλλά μάλλον ξέχασαν εκεί στη nintendo ότι ο υπόλοιπος πλανήτης έχει εκαντοντάδες τρόπους να παίξει roms με emulators....

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μάλιστα, ποιος δεν θέλει να παίξει (η καλύτερα ξαναπαίξει για χιλιοστή φορά) ένα 8 bit πηδαω χελώνες παιχνίδι, το 2014 στην hd τηλεόρασή του.

Ναι εγώ ας πούμε,θέλω να "ξαναζεισω" εκείνα τα ωραία χρόνια που αντί για iphones είχαμε τα gameboy στης τσεπες μας. Δυστυχώς μερικοί δεν καταλεβενουν την μαγεία της παλιάς nintendo και πραγματικά λιπαμε..

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Ναι εγώ ας πούμε,θέλω να "ξαναζεισω" εκείνα τα ωραία χρόνια που αντί για iphones είχαμε τα gameboy στης τσεπες μας. Δυστυχώς μερικοί δεν καταλεβενουν την μαγεία της παλιάς nintendo και πραγματικά λιπαμε..

Sent from my iPad using Insomnia

Είναι στη φύση του ανθρώπου να ωραιοποιεί το παρελθόν και να μεγιστοποιεί τα θετικά ( ακόμα και αν ήταν ελάχιστα ).

Επίσης πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι όταν το gba μεσουρανούσε είμαστε παιδιά και τα παιδιά ωραιοποιούν τα πάντα και εντυπωσιάζονται πολύ εύκολα λόγω έλλειψης κριτικής ικανότητας.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει γιατι χαιρεστε ακομα.<br> Αναφερετε καπου οτι θα ειναι δωρεαν....?<br> Για ολα τους εχω ικανους

Ποιος σου ειπε οτι τα θελουμε δωρεάν;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...