SteelLord Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 τι μαλακια.. αντι να τα βαλει τα παιχνιδια του gba στο 3ds οπου εκει κατα καποιον τροπο πες οτι κολανε τα βαζουνε στο wii u.. αμα θελουν να βαλουνε παιχνιδια απο τα παλια να βαλουν απο gamecube ή n64 και να αφησουν τς αλλες μαλακιες για το 3ds κ να βγαλουν κανα παιχνιδι τς προκοπης
Pa0ki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα μου αρέσει να παίζω "πηδάω χελώνες" εν έτη 2014 και καλά έκανε η Nintendo. Εν αναμονη για GC/N64 games. 50άρα τηλεόραση χωρισμένη στα 4 και τετραπλό mario kart/james bond 7
moustakias Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχω καταλαβει γιατι χαιρεστε ακομα. Αναφερετε καπου οτι θα ειναι δωρεαν....? Για ολα τους εχω ικανους 1
Bourdoulas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 στο psp μου εχω 32αρα καρτα γεματη με emulators, στο ps3 μου εχω 750αρη γεματο με όλα τα 8+16bit roms (χωρια τα ScummVM), πολλα παιχνιδια της τοτε (χρυσης) εποχης τα πρωτοτερματιζω σε emulators στα συγχρονα κινητα, 5-6 παιχνιδια του SNES δεν σταματαω να τα τερματιζω καθε (μα καθε) χρονο, και ανυπομονω να χακαρουνε το ps vita μονο και μονο επειδη θα μπορει να εξομειωσει οτι κονσολα μπορει καποιος να φανταστει.εν ολιγοις, μπράβο στην Nintendo. υπαρχουν παρα πολλα παιχνιδια της τοτε εποχης που προσφερουν gameplay που τα συγχρονα αδυνατούν να δώσουν. Μα το λες μόνος σου. Τα έχεις σε 50 πλατφόρμες. Το θέμα δεν είναι αν είναι καλά τα παιχνίδια. Και εγώ τα παίζω 100 φορές το χρόνο. Και; Το θέμα είναι ότι τα συγκεκριμένα μπορείς να τα παίξεις σε ένα σωρό πλατφόρμες και μάλιστα δωρεάν. Σε λίγο θα τα έχουμε και στις smart tv που λέει ο λόγος. Εγώ αν είχα WiiU θα μου ήταν τελείως αδιάφορο κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω ότι δεν σου βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό, αν θες τα αγοράζεις αλλά ήμαρτον. Το WiiU δεν το πήρες για αυτό. 2
VagelisDer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μάλιστα, ποιος δεν θέλει να παίξει (η καλύτερα ξαναπαίξει για χιλιοστή φορά) ένα 8 bit πηδαω χελώνες παιχνίδι, το 2014 στην hd τηλεόρασή του. Ειναι κατι παραπανω απο αυτο φιλε μου. Πισω απο κατι τετοια pixel υπαρχουν αναμνησεις και νοσταλγιες. 1
marios_geo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αυτή η αρχαιολαγνεια καταντά κουραστική. Το παίξατε το παιχνίδι σε 3-4 διαφορετικές φορητές κονσόλες, σε κινητά, σε εξομοιωτές στον υπολογιστή, σε.... Πόσο ακόμα; Ειναι κατι παραπανω απο αυτο φιλε μου. Πισω απο κατι τετοια pixel υπαρχουν αναμνησεις και νοσταλγιες. Αναμνήσεις έχεις από ένα πράγμα (παιχνίδι, μουσική...) όταν το ξανασχοληθεις μαζί του μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλιώς είναι απλά συνήθεια και ρουτίνα. 1
Anorymous Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αμα εχουν hd γραφικα και achievements αξιζει αλλιως μαπα. Θα συμφωνησω με αυτους που ειπαν για GC-Wii games δεν ειχα αυτες τις κονσολες σταματησα στο Ν64 και εχει αρκετα καλα παιχνιδια που θα ηθελα να παιξω.
efo355 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αν τα δωσει τζάμπα κάτι μπορεί να γινει γιατι όλοι οι μπαμπάδες αυτο θα πάρουν. Τουλάχιστον αν όχι τζαμπέ με μια μικρή συνδρομή κάθε χρόνο να παίζεις όλα τα παιχνίδια. Αν το πάνε σε στιλ 3-4 ευρώ το κάθε παιχνίδι ποντάρουν στο playability της ταμπλέτας. Τώρα αν αυτο δεν είναι τραγικό εν έτη 2014 να μην έχεις να παρουσιάσεις κάτι φρέσκο για το tablet μέρος του Wii u και να βασίζεσαι σε περασμένα μεγαλεία τότε τί είναι; 2
Typhonios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αυτή η αρχαιολαγνεια καταντά κουραστική. Το παίξατε το παιχνίδι σε 3-4 διαφορετικές φορητές κονσόλες, σε κινητά, σε εξομοιωτές στον υπολογιστή, σε.... Πόσο ακόμα; Αναμνήσεις έχεις από ένα πράγμα (παιχνίδι, μουσική...) όταν το ξανασχοληθεις μαζί του μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλιώς είναι απλά συνήθεια και ρουτίνα. Αρχαιολαγνεία και λαικισμός ε? Πόσο ακόμα? Όσο αντέχουν τα αρχαία κοκαλάκια μας! Δώσε ΠΟΝΟ Nintendo! Κρίμα που μερικοί δεν είχαν ΝΕS/SNES μικροί και τους βγαίνει χολή. 1
Typhonios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αν τα δωσει τζάμπα κάτι μπορεί να γινει γιατι όλοι οι μπαμπάδες αυτο θα πάρουν. Τουλάχιστον αν όχι τζαμπέ με μια μικρή συνδρομή κάθε χρόνο να παίζεις όλα τα παιχνίδια. Αν το πάνε σε στιλ 3-4 ευρώ το κάθε παιχνίδι ποντάρουν στο playability της ταμπλέτας. Τώρα αν αυτο δεν είναι τραγικό εν έτη 2014 να μην έχεις να παρουσιάσεις κάτι φρέσκο για το tablet μέρος του Wii u και να βασίζεσαι σε περασμένα μεγαλεία τότε τί είναι; Πρώτον το είχε ανακοινώσει εδώ και ένα χρόνο και εξαρχής ότι το Wii U θα λειτουργεί και ως retro κονσόλα και τώρα που το κάνει, αυτό που είχε προγραμματίσει το ονομάζεις τραγικό??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αυτή η αρχαιολαγνεια καταντά κουραστική. μην ξεχνάς και τα flashback posts σε non flashback topics
marios_geo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 μην ξεχνάς και τα flashback posts σε non flashback topics Μην ξεχνάς και τις απαντήσεις που δεν προάγουν τον διάλογο, ούτε συνεισφέρουν με κάποιο άλλον τρόπο, σε ένα θέμα που προσφέρεται για αυτό. Αρχαιολαγνεία και λαικισμός ε? Πόσο ακόμα? Όσο αντέχουν τα αρχαία κοκαλάκια μας! Δώσε ΠΟΝΟ Nintendo! Κρίμα που μερικοί δεν είχαν ΝΕS/SNES μικροί και τους βγαίνει χολή. Λαϊκισμός;
SeXBOX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Καλή κίνηση, αλλά θα προτιμούσα να έκανε μια "Συλλεκτική Retro κονσόλα" η οποία θα υποστηρίζει και το HD άλλα θα έχει και τον σχεδιασμό τύπου NES σε μια τίμια τιμή για να το βάζαμε στην οθόνη και να συνδεόταν με WiFi internet να κατεβάζεις αβέρτα ROMS official, αλλά να μη πληρώνεις για κάθε rom να συμπεριλαμβάνεται η πρόσβαση στην βιβλιοθήκη δωρεάν με την αγορά της "Συλλεκτικής κονσόλας"... Πφφφ... πολλά θέλω μάλλον... και γέρασα για Mario... ας μείνω με το απλό μου Wii + Classic controller + unofficial roms...
Bamagiotis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Remake σε HD πρέπει να τα κάνουν παλιά παιχνίδια όπως ακριβώς ήταν είναι η γνώμη μου και να βγάλουν μια νέα κονσόλα super nintendo νέας γενιάς με HD γραφικά. Πότε δεν το συμπάθησα το wii για τη σήμερον ημέρα.
Panagiotis32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Στην Ιαπωνία πουλάνε πολύ αυτά... Όλοι με handheld ασχολούνται εκεί. Εντελώς διαφορετικές συνήθειες και κουλτούρα. Τώρα αμα κυκλωφοισει σε ΗΠΑ ή Ευρώπη μάλλον απατο θα παει. Ωραία η νοσταλγία αλλά έχουμε και τα emulators παντού..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα