Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

COOLERMASTER RR-212E-16PK-R1 HYPER 212 EVO ή COOLERMASTER RR-H412-16PK-R1 HYPER 412 SLIM

ή κατι αλλο; max budget 50-70ευρωω.. :) 

Αν μας ελεγες και ποιον επεξεργαστη θελεις να δροσισεις,θα ηταν καλυτερα νομιζω. B)

• Like 1
Δημοσ.

ουπς σορρυ :/ τον amd fx 8350 με λιγο o/c :)T

Επειδη ανεφερες amd socket δωσε τωρα και μητρικη και ram modules,γιατι μπορει να εχεις προβλημα με τις μνημες.

Δημοσ.

αυτο ειναι ολο το build :P

CPU: AMD FX-8350 4.0GHZ 8-CORE BOX                                                                    

MOBO: ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0                                                                      

CASE: ZALMAN Z11 PLUS BLACK                                                                          

GPU: Κάρτα Γραφικών (VGA) Asus AMD Radeon R9 280X DirectCU II Top (3GB, DDR5, 384bit)               

SSD: SAMSUNG MZ-7TE120BW 840 EVO SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA3                                        

RAM: CORSAIR CMZ8GX3M2A1600C9B VENGEANCE 8GB (2X4GB) PC3-12800 DUAL CHANNEL KIT BLUE                 

HHD: WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3                                                   

PSU: XFX P1-750S-NLB9 PRO SERIES 750W P

το ειχα να βαλω corsair hydro series H80i (ή H100i αλλα για αυτο μου ειπαν δεν χωραει στο case)
Δημοσ.

Βλεπω οτι εχεις και παλιοτερο σχολιο για το συστημα σου,αλλα για να ρωτας δεν εβαλες αυτα που ειχες πει.

Κοιτα,εχεις amd socket που γνωριζω οτι η ψυκτρα κουμπωνει αντιθετα οπως των Intel,εχεις μνημες με ψηλο προφιλ,και δεν μπορω να σου πω με σιγουρια τι να επιλεξεις.Ισως καποιο παιδι με amd socket να μπορει να σου πει με βεβαιοτητα.

ΑΝ,προσεξε ΑΝ χωραει η hyper 412 slim,θα την επελεγα,με το σκεπτικο του 4,5 oc.

Ουτε πολυ βαρια,πιο ομορφη,Push-pull,και αθορυβη.Δεν πιστευω οτι θα'χει προβλημα μεχρι εκει.

Συνεπως μενει να σου επιβεβαιωσει καποιος αν θα εισαι οκ,με τις μνημες.

Δημοσ.

οοκ παντως εχω ανεβασει και για μνημες low profile να δω τι γινεται γτ το επισημαναν μερικοι σε καποια αλλα θεματα...και εγω για αυτη θα πηγαινα :) ....δεν το εχω παρει το pc ακομη απλως προσπαθω να δω τι λεει και ο λαος... οσπου να μαζεψω γνωμες και να καταληξω..!

Δημοσ.

οοκ παντως εχω ανεβασει και για μνημες low profile να δω τι γινεται γτ το επισημαναν μερικοι σε καποια αλλα θεματα...και εγω για αυτη θα πηγαινα :) ....δεν το εχω παρει το pc ακομη απλως προσπαθω να δω τι λεει και ο λαος... οσπου να μαζεψω γνωμες και να καταληξω..!

Μια μεγαλη ενσταση παντως.Δινεις ενα σωρο λεφτα σε μητρικη,και παιρνεις κουτι της πλακας.Αποψη μου.

Μπορεις αλλου να κατεβασεις το budget,αλλου να το ανεβασεις,και να εχεις ενα ισορροπημενο πσ!

Ενσταση και για το τροφοδοτικο.Μπορεις στα ιδια χρηματα να παρεις full modular.

Τι budget διαθετεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...