.::NikoS::. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ή πρακτικερ που το 50x50cm με 3mm παχος ειναι στα 7-8€ ή στον Πειραιά εγώ είχα ρωτήσει σε έναν στη Θηβών 30. Δε φαίνεται απέξω σαν μαγαζί έχει. Είναι μια μεγάλη γκαραζόπορτα και προχωράς στο βάθος δεξιά. Εκεί θα βρεις και πιο λεπτά από 3mm αν θες. Βέβαια για κάποιο λόγο η ιστοσελίδα του δε μπαίνει. Ελπίζω να μη έκλεισε και το μαγαζί Σίγουρα υπάρχουν κι αλλοι εκεί τριγύρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 εγω πηγα πρακτικερ και τα 12 ευ]\ρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Το συγκεκριμένο που σου ανέφερα εγώ το είχα πάρει 7 ή 8. Παραπάνω θα κάνει αν είναι πιο χοντρό ή πιο μεγάλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 και πως θα την κολλησω πανω στο πλαινο του Η/Υ?> *plexiglass στο Η/υ εννοω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Για το πλεξυγλας μιλαμε ετσι; Και υποθετω πως εχεις κόψει το πλαινό καπάκι του κουτιού και θες να βαλεις το πλεξυ πανω στο καπακι ; Φαντασία βρε "μόνιμα" θες; Κόλλα το με σιλικόνη Καλύτερες λύσεις: *τρύπες και βίδες με παξιμάδι *μαγνητική ταινία (δε ξέρω που μπορεί να βρεις όμως δεν έχω πάρει ποτέ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 καμι φωτο με τρυπες και παξιμαδια μπορεις να μ βρεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marchas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Na υποθεσω οτι εισαι πολυ εξυπνος για να τ κανεις αυτο, , Μπραβο σ φιλε marchas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marchas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 να υποθέσω ότι είσαι πολύ ξινός για να δεχθείς ένα αστείο . Πόσο μάλον όταν ζητάς φωτογραφία με τρύπες και παξιμάδια ... Ανοίγεις τρύπες στο πλεξι και στο πλαϊνο περνάς την βίδα και βιδώνεις απο πίσω το παξιμάδι . Τι φωτογραφία περιμένεις να σου δείξουν δηλαδή? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εγώ να πω τη γνώμη μου; Επειδή φαίνεται ότι δε το έχεις το πράμα (δεν είναι κακό! Δε ξέρουμε όλοι τα πάντα) Δε πας το κουτί σου σε κάποιον που ασχολείται να στο φτιάξει να μη το κάνεις κ0λ0? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παιδια κανεις ....δεν γενηθηκε και να τα ηξερε ολα...δεν θα το κανω κατευθειαν στο καλο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ναι αλλά η απορία σου με τις βίδες δε στέκει. Πήγαινε σε ένα μαγαζί με εργαλεία στη γειτονιά σου και ζήτα βίδες με παξιμάδια. θα σου δώσει και θα πάρεις. Αν θες πάλι να ζητήσεις κάτι συγκεκριμένο ζήτα βίδες και παξιμάδια σπειρώματος M3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εξαρτάται αν θα παραγγείλεις μονόχρωμη ή RGB λεντοταινία. Ο τρόπος σύνδεσης είναι διαφορετικός αν και η λογική κοινή. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου πας σε έτοιμο και τελείωσες, αν πιάνουν και δε ξέρεις ετοιμάζω έναν οδηγό στις επόμενες μέρες για διάφορα πράγματα γύρω απο τις λεντοταινίες Για να βαλω πολυχρωμη μεσα στον υπολογιστγ τι πρεπει να κανω και να αγοραδω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα