nike1600 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα, ψαχνω για led για το εσωτερικο του pc. Θελω κατι φθηνο (εως 10 ε) . Υπαρχουν ετοιμα, η θα πρεπει να το κανω μονος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέχρι 10 και έτοιμα είσαι εδώ http://eworld.com.gr/products/index/162/0/FlexLight σε αυτά τα χρήματα βέβαια παίζεις με 5μέτρα απο ebay για DIY καταστάσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Για δώσε μερικες από. Ebay? Για δώσε μερικες από. Ebay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 για παράδειγμα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/Waterproof-5050-5M-10M-15M-20M-RGB-Warm-Cool-SMD-LED-Strip-Light-Fairy-Treelight-/251443547344?pt=UK_Health_Beauty_Make_Up_Cosmetics_Foundation_PP&var=&hash=item3a8b340cd0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Και πως θα το βάλω στον υπολογιστή. Μου.. Δεν έχω καταλάβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εξαρτάται αν θα παραγγείλεις μονόχρωμη ή RGB λεντοταινία. Ο τρόπος σύνδεσης είναι διαφορετικός αν και η λογική κοινή. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου πας σε έτοιμο και τελείωσες, αν πιάνουν και δε ξέρεις ετοιμάζω έναν οδηγό στις επόμενες μέρες για διάφορα πράγματα γύρω απο τις λεντοταινίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ωραία. Θα περιμένω σε παρακαλώ. Στερλίνες με πμ εάν μπορείς (εννοώ το Λίνκολν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εγώ σε μαγαζί της περιοχής μου το βρήκα 2 ευρώ το μέτρο. Πάνω από 3 μέτρα δε θα χρειαστείς. Κολλάς στην αρχή ένα molex και το συνδέεις με το τροφοδοτικό. Κι αν δε θες να είναι ανοιχτό όλη την ώρα κάνεις ένα κύκλωμα με έναν διακόπτη πριν το molex. Μιλάμε για δουλειά τώρα ούτε 10 λεπτών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 απο που το πηρες μπορεισ να μου πεις οδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εγώ σε μαγαζί της περιοχής μου το βρήκα 2 ευρώ το μέτρο. Πάνω από 3 μέτρα δε θα χρειαστείς. Κολλάς στην αρχή ένα molex και το συνδέεις με το τροφοδοτικό. Κι αν δε θες να είναι ανοιχτό όλη την ώρα κάνεις ένα κύκλωμα με έναν διακόπτη πριν το molex. Μιλάμε για δουλειά τώρα ούτε 10 λεπτών. ναι αλλα πουλαγαν ανα 5 μετρα, εχω ψαξει ποσα μαγαζια και κανενα αν μετρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Επειδή με ρωτάνε διάφοροι τι και πως θα σας το πω πρόχειρα. Οι ταινίες led είναι έτσι. Ανα 3 led μπορείτε να το κόψετε. Στην αρχή θα τη συνδέσετε στο + και - με ένα μολεξ αρσενικό (το οποίο θα βρείτε από ένα παλιό ανεμιστήρα) Στο μολεξ βλέπεις πόσο ρεύμα θα δώσεις και ανάλογα κόβεις το καλώδιο που θες και το συνδέεις. Εγώ το έχω με 5v Η κόλληση γίνεται με καλάι Το αποτέλεσμα θα είναι έτσι Τώρα βάζεις το μολέξ στο τροφοδοτικό και είσαι οκ. TIP: Την ταινία led θα την κολλήσεις στο κουτί με ταινία διπλής όψης για να μην ξεκολλάει. Έχει και από μόνη της αλλά είναι της πλάκας. Εγώ είμαι Πάτρα. Πήγα και πήρα όσο led ήθελα. Δε ξέρω Αθήνα τι σας λένε Παραθέτω και λινκ από δίπλα φόρουμ.. Είναι δικό μου. Αν απαγορεύεται ας διαγραφεί Site: Mods Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 5 μετρά πάρτε ρε παιδιά πόσο να κάνουν και αν πάει κάτι στραβά θα έχετε backup, στο ebay Με 10€ παίρνεις RGB 5μετρα με κοντρολ και σε 2 βδομάδες το πολύ στο χώρο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ψαχνω οικονομικες λεντοταινιες...μπλε η ασπρο ενα πλεξι κλας και την μαγνητικη ταινια που θα την κολλησω πανω στο κασε πειτε μου προτασεις ρε παιδια παιδια εψαξα αλλα τα βρηκα αρκιβα...θελω τα φωτα σας... ¨) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 http://www.ebay.com/itm/400493231736 http://www.ebay.com/itm/141102976048 http://www.ebay.com/itm/131033667263 Πόσο πιο φθηνά από 3-3,5€ το 5μετρο; Δεν είναι αδιάβροχες προφανώς με αυτή την τιμή. Τώρα αν δε μπορείς να φτιάξεις μόνος σου τη συνδεσμολογία, βρες ένα φίλο να το κάνει, ή πλήρωσε τα 4πλασια τι να σου πω... Εσυ αποφασιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 oxi ξερω παραγγειλα ασπρεσ τελικα ¨) πλεξι κλασσ που θα βρω? φθηνη και καλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα