Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδώ και 2 μήνες περίπου έχω το νοκια 925. ικανοποιημένος είμαι σε γενικές γραμμές αλλα με έχουν προβληματίσει 2 φαινόμενα. Το πρώτο είναι ότι 3 φορες μου έχει χαθεί ο ήχος από το αριστερο ακουστικο. το προβλημα λύνεται αν κάνω restart τη συσκευή. το δεύτερο και πιο ανησυχητικό είναι ότι πριν λίγο εκεί που έπαιζα jetpack joyride χάθηκε ο ήχος. έκανα δοκιμαστικά μια κλήση και δεν άκουγα. το τηλέφωνο συμπεριφερόταν σαν να είχαν συνδεδεμένο το handsfree χωρίς να το έχω. έβαλα και έβγαλα μια 2 φορες το handsfree και έφτιαξε. έχει συμβει σε καναν άλλο; είναι θέμα software ή hardware; Αν το στείλω για εγγύηση πότε θα μου το επιστρέψυουν.

ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

φιλε μου και εγω τo ιδιο προβλημα ειχα περιπου. Εχανα τον ηχο απο το ενα ακουστικο.Πηγα σε ενα νοκια care και μου εβγαλαν την vod. Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια οτι εφτιαξε γιατι κατι κολληματακια εχει το κουμπι του handsfree.Αν εχεις κατι νεοτερο ενημερωσε με και εμενα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

είναι θέμα ενημερώσεων μάλλον. το κινητό στην πορεία δεν έκανε τιποτα από όλα αυτά και λειτουργούσε άψογα. αλλά μιας και αναφέρθηκες στη vodafone, το έδωσα και πήγα σε lumia 925. θεωρείς ότι αξίζει να πάω σε nokia care για debranding; η αλήθεια είναι οτι αν και μαρεσει σαν κινητο, δεν με ενθουσιάζει η αυτονομία του. παίζει με το debranding να βελτιωθεί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...