Black_Man Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια καλησπερα.Θα ηθελα να φτιαξω εναν υπολογιστη κομματι-κομματι και θα ηθελα να μου πειτε,αν υπαρχει καποιο site που να μπορω να αγορασω τα πραγματα με δοσεις χωρις πιστωτικη καρτα ομως,με γραμματια..Υπαρχει καποιο τετοιο site παιδια? γνωριζει κανεις? 1
vasilishacker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια καλησπερα.Θα ηθελα να φτιαξω εναν υπολογιστη κομματι-κομματι και θα ηθελα να μου πειτε,αν υπαρχει καποιο site που να μπορω να αγορασω τα πραγματα με δοσεις χωρις πιστωτικη καρτα ομως,με γραμματια..Υπαρχει καποιο τετοιο site παιδια? γνωριζει κανεις? e-shop.gr και you.gr βεβαια οι δοσεις πανε αναλογα με την τιμη του καθε εξαρτηματος
savoukos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Αν με το γραμμάτιο εννοείς να μην εμπλεχτει τράπεζα όχι..Και το e-shop και το you νομίζω ότι σου βγάζουν αυτή την κάρτα.Δλδ δεν χρωστάς στο κατάστημα.Το κατάστημα παίρνει τα λευτά από την τράπεζα και εσύ χρωστάς στην τράπεζα.
Black_Man Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Αν με το γραμμάτιο εννοείς να μην εμπλεχτει τράπεζα όχι..Και το e-shop και το you νομίζω ότι σου βγάζουν αυτή την κάρτα.Δλδ δεν χρωστάς στο κατάστημα.Το κατάστημα παίρνει τα λευτά από την τράπεζα και εσύ χρωστάς στην τράπεζα. ο Κοτσοβολος για παραδειγμα κανει δοσεις χωρις πιστωτικη καρτα..Δηλαδη μονο με εκαθθαριστικο.Και πληρωνεις δοσεις στον Κοτσοβολο και οχι με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ e-shop.gr και you.gr βεβαια οι δοσεις πανε αναλογα με την τιμη του καθε εξαρτηματος Σε αυτα τα καταστηματα κανουν δοσεις χωρις πιστωτικη καρτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα