kellybel Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ενδιαφέρομαι για λαπτοπ 17αρι κυρίως για χρήση στο σπίτι,για απλες εργασίες αλλά βασικά αυτό π με ενδιαφέρει είναι να παρακολουθώ σειρές και ταινίες με καλή ποιότητα εικόνας και στο λαπτοπ αλλα και συνδέοντάς το με 42 τηλεόραση.Γι αυτή τη χρήση και για να μην κολλάει πχ στη φόρτωση web βιντεο,youtube κλπ τι πρέπει να προσέξω? α)Παίζει ρόλο αν θα πάρω επεξεργαστή intel i3 ή ι5? β)τι ανάλυση να προτιμήσω 1920χ1080 η 1600χ900? όταν πχ θέλω να δω με σύνδεση στην τηλεόραση μια ταινία σε full hd (που υποστηριζει η τηλεοραση) θα με περιορισει η χαμηλότερη αναλυση που θα έχει πιθανον το λαπτοπ? σκέφτομαι να διαθέσω γύρω στα 700 με 800 ευρω αλλά να μην δώσω κατι παραπανω για χαρ/κα που ίσως είναι περιττά για τη χρήση π το θέλω.
GiannisWalker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Γνώμη μου είναι να κοιτάξεις σε i5 και όχι σε i3 . 1920χ1080 εννοείτε . Όπως http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902845. Με 100 ευρό παραπάνω μπορείς να πας και σε i7 αλλά δεν βρίσκω τον λόγο.
kellybel Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 είναι απαραίτητη δηλαδή αυτή η ανάλυση γι αυτό που θέλω κ ρωτάω στο β?γιατί κάπου διάβασα οτι όλα τα υπόλοιπα στα προγράμματα εμφανίζονται σε αλλοιωμένο μέγεθος σε αυτή την ανάλυση οθόνης άσε που αυξάνεται αισθητά και η τιμή.Και κάτι άλλο ένας επεξεργαστής ι5 έστω και τρίτης γενιάς είναι πάντα καλύτερος από έναν ι3 ακόμα κι αν αυτός είναι 4ης γενιάς?
revolution7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 η οθόνη με ανάλυση full hd είναι εξαιρετική αλλά είναι λίγο δύσκολο να βρεις 17αρι στα 700 ευρώ με τέτοια ανάλυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα