herkul Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 για σασ παιδια πηρα το καινουργιο μου pc πριν κανενα μηνα μπορειτε να μου πειτε πωσ μπορω να του κανω overclock για μεγαλυτερεσ ταχυτητεσ και τι συνεπειεσ μπορει να εχω?? το pc μου ειναι: το pc μου.txt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ο επεξεργαστής σου δεν είναι Κ και δεν μπορείς να του κανεις oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 το ερώτημα είναι γιατί να το κάνεις ? Μια χαρά pc είναι με τα όλα του.Το μόνο σίγουρο με το oc είναι οτι μικραίνει η ζωή του υπολογιστή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 δεν μπορεις να κανεις overclock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herkul Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 δεν μπορω να κανω overclock ουτε στην καρτα γραφικων?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 απλα για να λες οτι το εκανες?? για τι δουλεια το εχεις το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herkul Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 περισσοτερο gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nestoras86 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 παιζει τα παντα, μην το πειραξεις καθολου.κριμα ειναι να ζορισεις καινουριο pc και μαλιστα με στοκ ψυκτρα. φιλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herkul Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 οκ παιδια δηλαδη η γνωμη σασ ειναι να το αφησο οπωσ ειναι εγω απλοσ ηθελα να μεγαλωσο λιγο τησ δυνατοτητεσ του αλλα αμα θεωρειται και εσεισ οτι ειναι ενταξει το αφηνο ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 άστο όπως είναι . Κρίμα να το γαργαλήσεις και να στα αφήσει στα χέρια κάποια στιγμή . Όταν γεράσει απλώς του πετάς μια αναβάθμιση ή πας για καινούργιο και είσαι άρχοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Από ποιο πρόγραμμα τα αντέγραψες ; Η μητρική γιατί λέει 112°C ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herkul Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 απο το speecy αλλα μαλον καποιο προβλημα εχει γιατι παντα μου δεινει 112 βαθμουσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelos3 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 ρυθμισε τις μνημες στα 1600 αμα εχεις μνημες για 1600 και xmp profile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το πολυ αν εχεις κανα turbo boost απο το bios να σου ανεβασει λιγο τη συχνοτητα και εισαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herkul Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 πωσ θα ρυθμισω τισ μνημεσ στα 1600 και πωσ το turbo boost? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα