Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα...

χρησιμοποιω 2 εφαρμογες μια για σκαναρισμα και μια που περνει τα σκαναρισμενα και τα παει

σε ενα σερβερ...

το προβλημα ειναι οτι μολις παταω το κουμπι να σκαναρει, μου κανει κατι σαν alt+tab και μου

παει και μου αλλαζει το τρεχον παραθυρο που θελω να βλεπω και παει στο παραθυρο της

εφαρμογης που σκαναρει...

θελω να παραμενει στο 2ο παραθυρο της εφαρμογης που παει τα αρχεια στον σερβερ γιατι εκει παταω ενα enter απλα και κανω την δουλεια μου...δεν κανω κατι αλλο απλα πρεπει να ειναι ενεργο παντα και πανω απο ολα τα αλλα παραθυρα..

το σκανερ εχει ρυθμιστει να δουλευει με το κουμπι που εχει επανω του..

οταν ομως το παταω, παει και κανει το switch στα παραθυρα , και το enter παει και πιανει στο προγραμμα του σκαναρισματος πραγμα που δεν το θελω...και διχνει ομως σωστα το 2ο παραθυρο αλλα ανενεργο..

καμια ιδεα πως να κρατησω ενα παραθυρο πανω απο ολα τα αλλα και ενεργο ??

δοκιμασα διαφορα free utilities απο το internet αλλα ναι μεν το αφηνουν πανω απο ολα αλλα ανενεργο...

Δημοσ.

μέσα στα μενού της εφαρμογής που θες, κοίτα αν έχει επιλογή που να λέει always on Top ή κάτι παραπλήσιο.

Πες και πως λέγεται η εφαρμογή.

Αν δεν βρεις τέτοια επιλογή υπάρχει προγραμματάκι που το κάνει είναι το Actual Title Buttons

Δημοσ.

δεν θελω απλα να κανει "always on top" αλλα και να κραταει active το on top window...το κανει αυτο ?

το δοκιμασα και κανει ακριβως οτι κανουν και τα προηγουμενα που δοκιμασα...το κλειδωνει πανω απο ολα αλλα

αμα πατησεις alt+tab γινεται ανενεργο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...