Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.....τα ανεμιστηρακια (2 που εχει ) της καρτας γραφικων μου ''τσιριζουν'' λγο ...μπορει να ειναι το ενα απο τα δυο ...ειναι προβλημα αυτο δλδ μπορει κατι να χαλασει με το καιρο ??  :fear:  ευχαριστω 

Δημοσ.

Μπορεί να εχουν χαλάσει οι στροφές τους μπορει να ειναι και απο την σκόνη ομως , οποτε βγάλε την κάρτα και ρίξε της ενα καλο καθάρισμα απο την σκόνη με ενα πιστολάκι , με αέρα δηλαδη.

Η μπορείς αν ειναι εύκολο να ανοίξεις το καπάκι που προστατεύει τους ανεμιστήρες και να τους καθαρίσεις ποιο εύκολα

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ο υπολογιστης ειναι καινουργιος( δυο μηνες και χωρις σκονη το δωματιο ) και επειδη το ειχα παει για να δουν κατι που μου εκανε το φυσηξαν λγκα ..να φανταστεις φιλε μου δυο μερες τον εχω και ηταν μια βδομαδα στο service ..οκ θα το κανω και οτι κατεβασει..αλλιως τι μπορει να ειναι ??? 

Δημοσ.

Βασικά αν ειναι καινούργιο το σύστημα οπως λες και φυσικά η κάρτα γραφικών απλα ρίξε της ενα φύσημα μην την ανοίξεις οπως σου ειπα γιατι μπορει να χάσεις καμια εγγύηση.

Αν την καθαρίσεις και συνεχίζει να στο κάνει πρέπει να μιλήσεις με το κατάστημα μηπως ειναι ελλατωματική στα ανεμιστηράκια.

Για δες πως πας και απο θερμοκρασίες με το hwmonitor

Δημοσ.

Ε μπορει να εχουν θέμα και οι ανεμιστήρες αλλα να ειχε πιάσει και λιγο σκόνη ανάμεσα , οι θερμοκρασίες ειναι πολυ καλες σε idle , φαντάζομαι στα παιχνίδια θα πηγαίνει καμια 50αρα ?

Δημοσ.

ναι μεχρι τωρα ειναι καλα  B)  θα δειξει λπν  :-D  ....στα παιχνιδια φτανει 45 μου φαινεται ;) ...η καρτα μου ειναι amd hd 7870 2 gb ( sapphire ghz edition )  :-)  οποτε μεχρι τωρα οδευουμε καλως  :-D  ευχαριστω πολυ παντως !!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...