Προς το περιεχόμενο

TitanFall [Xbox 360][Xbox One]

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

/ας κανουμε και λιγη πλακιτσα... guerila mode on

για να μην μπερδευομαστε, η αναλυση στην οποια τρεχει ειναι native 1080p/60hz

απο εκει και περα, -για να ειμαστε και ακριβεις συμφωνα με τους νεους ορισμους των τελευταιων ημερων-  η αναλυση στην οποια γινεται render οχι μερικο, αλλα ολοκληρο το pipeline, αυτη μπορει να πει κανεις οτι δεν ειναι native 1080p :D :D :D :D :D

ε ρε γλεντια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

/ας κανουμε και λιγη πλακιτσα... guerila mode on

για να μην μπερδευομαστε, η αναλυση στην οποια τρεχει ειναι native 1080p/60hz

απο εκει και περα, -για να ειμαστε και ακριβεις συμφωνα με τους νεους ορισμους των τελευταιων ημερων-  η αναλυση στην οποια γινεται render οχι μερικο, αλλα ολοκληρο το pipeline, αυτη μπορει να πει κανεις οτι δεν ειναι native 1080p :D :D :D :D :D

ε ρε γλεντια...

τωρα που το αναφερεις καπου διαβασα φημες για ενα αλλο παιχνιδι που βγαινει οτι ειναι 1920x540. :rolleyes:

Παντως τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι προηγουμενης γενιας(δεν θα μου κανει καθολου εντυπωση αν στο χβοχ360 το παιχνιδι τρεχει το ιδιο εξισου καλα με την εκδοση του χβοχ-ονε)

Παντως τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι προηγουμενης γενιας(δεν θα μου κανει καθολου εντυπωση αν στο χβοχ360 το παιχνιδι τρεχει το ιδιο εξισου καλα με την εκδοση του χβοχ-ονε)

μα το titanfall δεν ειναι γνωστο για τα γραφικα αλλα για το gameplay και δεν νομιζω να ειναι το ιδιο στο 360.

τωρα που το αναφερεις καπου διαβασα φημες για ενα αλλο παιχνιδι που βγαινει οτι ειναι 1920x540. :rolleyes:

ρε τσογλανε, τωρα το πηρε το ματι μου τι εννοουσες... χαχαχαχαχαχαχα

μιλαμε, δεν το πιστευω ουτε μια στο εκατομμυριο!

πραγματικα ειμαι προθυμος να βαλω στοιχημα οτι φταιει η πηγη που ειναι κακης ποιοτητας, παρα οτι αυτο που λες θα ειναι X540.

μιλαμε, στην απιθανο-αδιανοητη περιπτωση να γινοταν ποτε κατι τετοιο, δεν υπαρχουν ποταμοι να ξεπλυνουν τα ρελιζικια λεμε!! :D

video με δρακους(!) και ziplines(!)

https://www.youtube.com/watch?v=bznqhV1HIQw

p.s.

@kilik ευχαριστουμε για το driveby trolling. ελπιζουμε να βρεις τη χαρα σου σε αλλα πιο χλοερα λειβαδια..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...