papeipa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ξέρουμε σε τι ανάλυση και fps τρέχει η τελική έκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 792p...ομως ειχαν πει οτι θα προσπαθουσαν για 900p...fps 60αρι κλειδωμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 /ας κανουμε και λιγη πλακιτσα... guerila mode on για να μην μπερδευομαστε, η αναλυση στην οποια τρεχει ειναι native 1080p/60hz απο εκει και περα, -για να ειμαστε και ακριβεις συμφωνα με τους νεους ορισμους των τελευταιων ημερων- η αναλυση στην οποια γινεται render οχι μερικο, αλλα ολοκληρο το pipeline, αυτη μπορει να πει κανεις οτι δεν ειναι native 1080p :D :D ε ρε γλεντια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 /ας κανουμε και λιγη πλακιτσα... guerila mode on για να μην μπερδευομαστε, η αναλυση στην οποια τρεχει ειναι native 1080p/60hz απο εκει και περα, -για να ειμαστε και ακριβεις συμφωνα με τους νεους ορισμους των τελευταιων ημερων- η αναλυση στην οποια γινεται render οχι μερικο, αλλα ολοκληρο το pipeline, αυτη μπορει να πει κανεις οτι δεν ειναι native 1080p :D :D ε ρε γλεντια... τωρα που το αναφερεις καπου διαβασα φημες για ενα αλλο παιχνιδι που βγαινει οτι ειναι 1920x540. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 1920χ540? πολυ ...σινεματικο ακουγεται δεν το ξερω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 μαμαει η πιστουλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εγώ δεν παίζω αυτό το χάλι αν δεν είναι 1080p 60fps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παντως τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι προηγουμενης γενιας(δεν θα μου κανει καθολου εντυπωση αν στο χβοχ360 το παιχνιδι τρεχει το ιδιο εξισου καλα με την εκδοση του χβοχ-ονε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παντως τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι προηγουμενης γενιας(δεν θα μου κανει καθολου εντυπωση αν στο χβοχ360 το παιχνιδι τρεχει το ιδιο εξισου καλα με την εκδοση του χβοχ-ονε) μα το titanfall δεν ειναι γνωστο για τα γραφικα αλλα για το gameplay και δεν νομιζω να ειναι το ιδιο στο 360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 lololol ζαμπελας μην καρφωνεσαι βρέϊ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 τωρα που το αναφερεις καπου διαβασα φημες για ενα αλλο παιχνιδι που βγαινει οτι ειναι 1920x540. ρε τσογλανε, τωρα το πηρε το ματι μου τι εννοουσες... χαχαχαχαχαχαχα μιλαμε, δεν το πιστευω ουτε μια στο εκατομμυριο! πραγματικα ειμαι προθυμος να βαλω στοιχημα οτι φταιει η πηγη που ειναι κακης ποιοτητας, παρα οτι αυτο που λες θα ειναι X540. μιλαμε, στην απιθανο-αδιανοητη περιπτωση να γινοταν ποτε κατι τετοιο, δεν υπαρχουν ποταμοι να ξεπλυνουν τα ρελιζικια λεμε!! video με δρακους(!) και ziplines(!) https://www.youtube.com/watch?v=bznqhV1HIQw p.s. @kilik ευχαριστουμε για το driveby trolling. ελπιζουμε να βρεις τη χαρα σου σε αλλα πιο χλοερα λειβαδια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εγώ δεν παίζω αυτό το χάλι αν δεν είναι 1080p 60fps PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 νομιζω ειρωνικα το γραψε ο αναμμενος ρε συ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα