Millennium Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 GAME UPDATE FOUR NEW FEATURES (All Platforms) Featured Game Mode - We're introducing Featured Game Modes into our playlist rotation. These are game modes that will be available for a limited time only. New Featured Game Modes will be introduced periodically to replace any outgoing Featured Game Mode. Our first Featured Game Mode is Marked For Death, and Wingman Last Titan Standing will follow shortly after. Και διάφορα άλλα..
hollow_83 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Πεθανε το παιχνιδι. Ενα mode εχει κοσμο και εκει πεδευεται. Πιο ευκολα βρισκω καποιον στο Tomb Raider παρα σε αυτο.
cha0tic_George Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Καλά εντάξει δεν πέθανε το game, εγώ μια χαρά κόσμο βρίσκω και στο expedition και στις υπόλοιπες πίστες.Το mode marked for death έχει την φάση του καλούτσικο, απλά στο καινούριο dlc που έρχεται εκτός από χάρτες θέλω νέα όπλα στους τιτάνες-pilots και κανέναν καινούριο τιτάνα να μας δώσει η respawn θα ήτανε καλή φάση. P.s Που είναι ρε παιδιά ο πετραν τελευταία δεν βλέπω post του χάθηκε.
hollow_83 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δεν εχω παρει καποιο DLC ειμαι με στοκ παιχνιδι. Το μονο mode στο οποιο βρισκει κοσμο ειναι το Attrition.
Millennium Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Titanfall now has in-game currency – but microtransactions are not on the cards http://www.titanfall.com/news/titanfall-the-black-market
Millennium Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Titanfall: Frontier’s Edge DLC gameplay http://www.youtube.com/watch?v=bBo4PyAs7rA
cha0tic_George Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Νέο update έρχεται www.titanfall.com/game-update-six?sf30380053=1 και το κυριότερο αυτό που ζητούσαμε πολλοί, pilot skirmish mode 8v8 μόνο pilots χωρίς botakia και τιτάνες επιτέλους 1
anamenos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Σοβαρά , εντελώς χωρίς Τιτανες . είναι σίγουρο δλδ??? Τέλεια , ακόμη μια επιλογή σε ένα άψογο κατα τ' αλλα παιχνίδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα