rafinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας παιδιά και καλή εβδομάδα! Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται στο blogger να κρατήσω το προσαρμοσμένο template για mobile devices απλά με τη μόνη διαφορά να μην έχω και το background αλλά ένα solid color... κοίταξα λίγο μήπως μπορώ να το πειράξω με css και έκανα αυτό body.mobile { background-image: none; } αλλά δεν έγινε κάτι (δεν έβαλα χρώμα καθώς έχω ορίσει ένα από τις βασικές παραμετροποιήσεις του πίνακα ελέγχου) Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
foutzos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 @media only screen and (max-width: 1024px) { body{ background-color:#ff0000; } } αυτό θες! το χρώμα είναι ο κωδικός ff0000 (τον αλλάζεις σε ότι θες) Site: εδώ το max-width είναι μέχρι ποιά ανάλυση θες να φαίνεται το συγκεκριμένο style. πχ για τα iphone 4 είναι αυτό @media screen and (max-width: 480px) { body{ background-color:#ff0000; } } με width 480px. για να δουλέψει.... πρέπει να περάσεις το meta tag viewport. <meta name="viewport" content="width=device-width, user-scalable=no"/> κάτω από το <head> ακριβώς.
rafinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Όχι δεν είναι αυτό ... το μόνο που θέλω εγώ είναι να μην εμφανίζεται η εικόνα του background και δεν γίνεται ούτε με responsive css... το δοκίμασα και έτσι όπως είπες με background-image: none; αλλά πάλι τίποτα δεν έγινε... και αν βάλω background: none; απλώς μου βγάζει το χρώμα από πίσω αλλά όχι την εικόνα
SlackulatoR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε με js/jquery στο site μου δούλεψε κανονικά(αφού κάνεις πρώτα import το jquery.js): <script src="js/jquery-1.10.2.js"></script> <script type="text/javascript"> if( /Android|webOS|iPhone|iPad|iPod|BlackBerry|IEMobile|Opera Mini/i.test(navigator.userAgent) ) { $("body").css("background-color","#000"); } </script>
foutzos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 έβαλες και το meta viewport και δεν δούλεψε; περίεργο αυτό!
rafinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θέλω να αλλάξω το "χρώμα" του background... να μην φαίνεται η εικόνα που έχω για background θέλω γιατί στα κινητά φαίνεται για τα μπάζα... τελειώνει η εικόνα και από κάτω φαίνεται το χρώμα του background (αυτό που αλλάζουν οι κώδικες σας )... background-color μαζί με background-image συνυπάρχουν από όσο νομίζω...
foutzos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 δοκίμασε να βάλεις αυτό body { background: #3a6247 url() } πάντως το προηγούμενο background με τα συννεφάκια ήταν πιο "κουλτουρ μουρτουρ"
SlackulatoR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θέλω να αλλάξω το "χρώμα" του background... να μην φαίνεται η εικόνα που έχω για background θέλω γιατί στα κινητά φαίνεται για τα μπάζα... τελειώνει η εικόνα και από κάτω φαίνεται το χρώμα του background (αυτό που αλλάζουν οι κώδικες σας )... background-color μαζί με background-image συνυπάρχουν από όσο νομίζω... Εγώ σου έδωσα ένα παράδειγμα, δοκίμασε το με $("body").css("background","none");
rafinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πάλι τίποτα... δεν πειράζει παιδιά αφήστε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα