Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 δεν είχες βγάλει κάποιο αυτοκόλλητο όμως, ούτε είπες ότι εσύ έφταιγες που χάλασε... 1
x_vagos_x Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δεν κατάλαβα. Στις μνήμες, τώρα, είχα βγάλει τα αυτοκόλλητα -επειδή ακουμπούσαν στα chips, θα είμαι ειλικρινής- και τα κόλλησα πάνω στη συσκευασία του προϊόντος. Ήταν δυο μεγάλα, μακρόστενα stickers που είχαν τη μάρκα, και το πίσω είχε το μοντέλο του προϊόντος. Με το δίσκο, τότε, είχε και γρατζουνιά και τον άλλαξαν. (Μιλάμε για το 2010 όμως, με δίσκο του 2008). Τεσπα, θα μιλήσω με Corsair αύριο με ένα περιποιημένο email και βλέπουμε. Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε, ευπρόσδεκτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 αν έλεγες όμως ότι τον έριξες (καλά έκανες που δεν το είπες) δεν θα στον άλλαζαν γιατί ήταν δικό σου λάθος, το οποίο δεν καλύπτεται από την εγγύηση... η γρατζουνιά μπορεί να γίνει και χωρίς πτώση... πέρα από την επικοινωνία με την Corsair δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο "legit", στην χειρότερη παίρνεις τις RAM πίσω βάζεις τα αυτοκόλλητα πάνω στα dimms και τα δίνεις σε διαφορετικό υποκατάστημα του eshop (ή τα στέλνεις εξωτερικό στην Corsair) για αλλαγή...
x_vagos_x Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 πέρα από την επικοινωνία με την Corsair δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο "legit", στην χειρότερη παίρνεις τις RAM πίσω βάζεις τα αυτοκόλλητα πάνω στα dimms και τα δίνεις σε διαφορετικό υποκατάστημα του eshop για αλλαγή Καλά εννοείται ότι το έχω κάνει αυτό αν μου πουν μαλακίτσες. Μετά και το χουνέρι με την 3 ημερών TV με το καμμένο Pixel που "συσκεύασα" και επέστρεψα στο Πλαίσιο σαν καινούργια, είναι πλέον τακτική αυτό. Όσο για το δίσκο, συμφωνώ με τα λεγόμενά σου, αλίμονο. Απλά το λέω για να δείξω πως κάποιες φορές φέρθηκε σωστά (αν και χαζά) σαν εταιρία που καλύπτει εγγύηση ενός προϊόντος...
john654321 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 off topic Γενικα εχουνε καποια θεματα στο e-shop την αλλη φορα μου λεγανε οτι επειδη εχει ξεθωριασει το χρωμα στο λαπτοπ 4μηνων λογο χρησης ασετον για να καθαρισω την κολα απο τα αυτοκολλητα της intel,δεν θελανε να το φτιαξουνε και θελανε να τους πληρωσω κιολας καποια χρηματα επειδη ειναι εκτος εγγυησης λεγανε... Αλλα τελικα το φτιαξανε!!! 1
x_vagos_x Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Τι τους είπες/έκανες και το έφτιαξαν τελικά;
john654321 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Τι τους είπες/έκανες και το έφτιαξαν τελικά; μιλησα εκει με ενα παλικαρι του servise του το εξηγησα τι και πως εγινε μου ειπε πως θα μιλησει με τον υπευθηνο εκει και θα με παρει να μου πει, με περνει μετα απο μιση-1 ωρα και μου κανει οτι θα μου το φτιαξουνε τελικα, καλυτερα ζητα να μιλησεις κατευθειαν με το servise
arxangelos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 εγω πιστευω δεν θα στις επισκευασουν, και εξηγω, δεν τον κανουν απο ιδιοτροπια και δεν φταιει το e-shop, ο κατασκευαστης λεει αμα βγουν τα αυτοκολλητα δεν εχεις εγγυηση και εσυ οταν αγορασες το προιον συμφωνησες. επισης απο την στιγμη που βγηκαν τα αυτοκολλητα θεωρουν λογικα οτι χαλασε η αυθεντικοτητα του προιοντος αφου πανω στο αυτοκολλητακι εχει ενα serial number αλλα γιατι να τα βγαλεις τα αυτοκολλητακια ποιος τις βλεπει στην τελικη μεσα στο κουτι 1
x_vagos_x Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ναι ρε παιδιά αντιλαμβάνομαι τη σημαντικότητα του sticker (τι λέω, Θεέ), αλλά μιλάμε ήταν δυο αυτοκολλητάρες 2x15cm που κάλυπταν ΟΛΑ τα chips πάνω στο Module μπρος πίσω. Λέω, ο καψερός, θα ζεσταίνεται το θέμα εκεί πέρα. Τα είδα και τα αυτοκόλλητα και ήταν πανεύκολα να ξεκολλήσουν, οπότε φαντάστηκα ότι ΠΡΕΠΕΙ να ξεκολλήσουν επειδή θα έχουν πρόβλημα. Ότι δεν πρέπει να ξεκολλιέται, συνήθως είναι πιο καλοκολλημένο και από αφίσα στην Ιερά Οδό με βενζινόκολλα. Επίσης, με φέρνει στα όριά μου το γεγονός πως ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ. Είναι πάνω στο κουτί που τους έδωσα, ακριβώς επειδή παρατήρησα ότι έχουν πάνω αριθμό μοντέλου, ένα barcode και ένα Serial number. Αυτό με εξοργίζει.
IceFrog Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 αδερφε οτι και να λες, ειναι στην καλη τους διαθεση το να σε εξυπηρετισουν. Ολοι ξερουν ξεκαθαρα οτι εαν βγει το αυτοκολητο δεν σε καλυπτει η εγγύηση. τα δεν ηξερα θεωρισα και οτιδηποτε ειναι ναχαμε να λεγαμε. Ελπιζω να εχεις καλη καταληξη και την επομενη φορα μην τα πειραξεις τα αυτοκολλητα. Αστες να καουν, θα σου τις αλλαξουν , τωρα πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 βασικά αν υπήρχε πρόβλημα δεν θα τα έβαζε εξαρχής εκεί ο κατασκευαστής... 2
Dantε Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 αδερφε οτι και να λες, ειναι στην καλη τους διαθεση το να σε εξυπηρετισουν. Ολοι ξερουν ξεκαθαρα οτι εαν βγει το αυτοκολητο δεν σε καλυπτει η εγγύηση. τα δεν ηξερα θεωρισα και οτιδηποτε ειναι ναχαμε να λεγαμε. Ελπιζω να εχεις καλη καταληξη και την επομενη φορα μην τα πειραξεις τα αυτοκολλητα. Αστες να καουν, θα σου τις αλλαξουν , τωρα πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας Το αυτο. Αντε να αποδειξεις εσυ οτι δεν εγινε ζημια οταν τα εβγαλες(αν εννοει κιολας αυτο η εγγυηση)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 well, αυτοί οφείλουν να αποδείξουν ότι έγινε ζημιά... you know, αθώος μέχρι της αποδείξεως του εναντίου
rfc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 παιδες, δεν εχει σχεση με το e-shop. Το θεμα με τα stickers και την εγγυηση ισχυει παντου.
guardianx71 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά στους όρους εγγύησης , αγνοείτε κάτι πολύ σημαντικό . Την φράση" but not limited to" . Δηλαδή ήτε προκλήθηκε από την αφαίρεση ή όχι των αυτοκόλλητων , από την στιγμή που αφαιρέθηκαν ,πέφτει σε αυτή την κατηγορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα