Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες!

Η ιστορία εν συντομία. Προ μιας εβδομάδας αγοράζω μια προσφορά από τα Crazy Sundays την Ram Corsair 8gb 1600MHz. Ανοίγω το κουτί, βγάζω τα δυο αυτοκόλλητα που ήταν πάνω στα chipάκια (θα ζεσταίνεται, λέω). Δεν τα πετάω, τα κολλάω στην συσκευασία.

Η μνήμη αυτή προέκυψε DOA με μερικά εκατομμύρια errors στο Memtest μόλις μια μέρα μετά.

Παίρνω τη συσκευασία με τα αυτοκολλητάκια, το dimm, και την απόδειξη και την επιστρέφω στο κατάστημα.

Γνωρίζοντας το παράθυρο 15 ημερών που έχουν να το ελέγξουν από το τμήμα Service, παίρνω σήμερα να δω την εξέλιξη του αιτήματός μου.

Με ενημερώνει, λοιπόν, απολύτως σοβαρός ο υπάλληλος πως, όντως έχει πρόβλημα (σώπα), αλλά περιμένουν απάντηση από τον καταστευαστή επειδή ίσως να μην ισχύει η εγγύηση επειδή έχουν αποκολληθεί τα stickers, τα οποία εγώ συνειδητά έχω κολλήσει πάνω στη συσκευασία που έχουν στα χέρια τους.

Γνωρίζω, πλέον, πως αυτό αναφέρεται και στο site της Corsair. Εκεί όμως (στο Exclusions) αναφέρεται πως δεν καλύπτεται από εγγύηση αν η ζημιά ήταν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (resulted from) της αποκόλλησης των labels or stickers.

Ο υπάλληλος άφησε να εννοηθεί πως η ζημιά ίσως προκλήθηκε από την αποκόλληση των stickers.

Ερώτηση: πώς κινούμαι μετά από αυτό; Πού απευθύνομαι; Οέο;

Ξέρουμε ποιος είναι ο αντιπρόσωπος της Corsair στo Ελλάντα;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

This warranty does not cover problems or damage resulting from, but not limited to, any of the following:

• Removal of any manufacturer label(s) or sticker(s)

Άρα δε νομίζω να καλύπτεσαι. Είναι στο χέρι του e-shop...

Δημοσ.

Αυτό παραθέτω κι εγώ.

Το θέμα είναι ότι δεν resulted from the removal το πρόβλημα.

Δημοσ.

ΕΛΑ ΝΤΕ.  :lol:

Και το κουλότερο όλων; ΤΑ ΕΧΩ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ STIKERS, κολλημένα πάνω στη συσκευασία ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ.

ΔΕΝ-ΤΑ-ΠΕΤΑΞΑ.

Γελάει ο κόσμος.

Δημοσ.

Αν αναγραφεται στους ορους της εγγυησης οτι δε πρεπει να τα αποκολλησεις , τοτε νομιζω πως δε καλυπτεσαι..

Δημοσ.

Αναφέρεται πως δεν καλύπτεται απο εγγύηση το προϊόν, εφόσον η ζημιά προκλήθηκε από την απομάκρυνση του στίκερ ή της ετικέτας. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Την απομάκρυνα την ετικέτα αλλά το πρόβλημα δεν μπορεί να προκλήθηκε από αυτό.

Βγάζει κάτι λιγότερο από 1,000,000 errors στο memtest σ' λέω.  :mrgreen:

Δημοσ.

Συγνώμη κιολας αλλα πως μπορει να προκληθεί ζημιά αν βγάλεις το αυτοκόλητο,  τι θέλει να πει ο ποιητής ?

Μηπως με το ορο sticker ενοούν κατι αλλο ?

• Like 1
Δημοσ.

Αναφέρεται πως δεν καλύπτεται απο εγγύηση το προϊόν, εφόσον η ζημιά προκλήθηκε από την απομάκρυνση του στίκερ ή της ετικέτας. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Την απομάκρυνα την ετικέτα αλλά το πρόβλημα δεν μπορεί να προκλήθηκε από αυτό.

Βγάζει κάτι λιγότερο από 1,000,000 errors στο memtest σ' λέω.  :mrgreen:

Στειλε ενα mail στην Corsair περιεγραψε τους το προβλημα και νομιζω θα εχεις το οκ για αντικατασταση

• Like 1
Δημοσ.

Γκαντεμιά. Εσύ «φταις» που ήσουν τυπικός και δεν ξανακόλλησες τα stickers στη θέση τους :Ρ

Υποθέτω πως η μη αφαίρεση των stickers εξασφαλίζει (σχετικά) ότι δεν πειράχθηκε (εσκεμμένα) κάτι που βρίσκεται κάτω απ αυτά. Σαν κάτι επιγραφές του στυλ "warranty void if seal removed" που βρίσκονται σε συγκεκριμένα σημεία ηλεκτρονικών συσκευών.

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή αλλοι που αλλάζουν τον δίσκο δεν χάνεται η εγγύηση και χάνεται αν βγάλεις τα αυτοκόλητα ? Ας μην βιαζόμαστε βέβαια ας δουμε τι θα πουν αλλα και μονο αυτο το να βγάλεις τα sticker και χάνεται η εγγύηση ακούγεται αστείο

Δημοσ.

Καλά συμφωνώ, δε το συζητώ. Επίσης στο γενικότερο κλίμα γκαντεμιας, είναι κλειστο και το Live Chat γιατί στο Αμέρικα γιορτάζουν το President's Day -_-

Κατάρα.

Δημοσ.

κι αυτά στο eshop? damn, λες κι ήθελες να μην τις αλλάξουν...

Μαλλον έτυχε , καποιοι λενε οτι ειναι φοβερό κατάστημα μην σου πω το καλύτερο :D :rolleyes:

Δημοσ.

Μαλλον έτυχε , καποιοι λενε οτι ειναι φοβερό κατάστημα μην σου πω το καλύτερο :D :rolleyes:

Αν ήξερα ότι τα 15ευρώ που γλίτωσα θα τα έδινα σε Zanax δεν θα το επέλεγα.  ;)

Όσο ζεις μαθαίνεις. Παλιότερα, πάλι με έναν WD Passport τον πήγα ένα μήνα πριν λήξει η εγγύηση επειδή μου είχε πέσει κάτω και τον άλλαξαν με τον WD Passport τον νέο, γιατι ήταν discontinued το μοντέλο που είχα επιστρέψει. Τι να πεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...