arxangelos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό ας πούμε με τραβάει πιο πολύ http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/HEWLETT-PACKARD-ENVY-Ultrabook-6-1010ev---%28B6X67EA%29,99452,397551,536879.html?langId=-18#refId=catalogEntryDetails&scroll=0
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Οτι πχ ειναι 75% πιο βαρυ δεν το προσεξες;; Ειναι για αλλες χρησεις τα 2 λαπτοπ. Ποσο κανει ενα οποιοδηποτε αλλο λαπτοπ βαρους κατω απο 1.5kg στις 13.3", με 128gb ssd , 3 χρονια εγγυηση και μεταλλικη κατασκευη ωστε να αντεχει πτωσεις και να εχει military specs; Δεν πειραζει αν εχει κ χειροτερα χαρακτηριστικα απο το hp folio, αρκει να εχει βαρος<1.5kg στις 13.3" με ssd και 3 χρονια εγγυηση. Τι ειναι πατατες και να κοιταξω το βαρος? Εφερα ενα παραδειγμα τι μπορει να παρει καποιος με τα ιδια χρηματα. Η συγκριση ετσι κι αλλιως ειναι ανουσια οπως ειπε και ο disqualified. Ρε σοβαρευτείτε .. Συγκρίνετε ultrabook με κανονικό λαπτοπ πάμε καλά? Απανταω πιο πανω.
haHa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Τι ειναι πατατες και να κοιταξω το βαρος? Δικιο εχεις. Επρεπε επισης να το συγκρινεις και με ενα windows 8.1 tablet και με ενα all-in-one desktop. Αλλωστε δεν εχει σημασια το βαρος, πατατες ειναι; 4
disqualified Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ενα παραδειγμα απλα εφερα για το τι μπορει να παρει καποιος με τα ιδια χρηματα......επισης οταν αγοραζει καποιος λαπτοπ δεν κοιταει μονο αν εχει SSD........τελος ακομη και SSD που εχει σε ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ειναι για τα μπαζα σε σχεση με το αλλο που ειναι στην ιδια τιμη. Μια τιμη στα 400 και κατω θα ηταν πιο λογικη μ'αυτα τα χατακτηριστικα. Εχεις εναν συγκεκριμένο αγοραστή στο μυαλό σου (τον εαυτό σου). Το να λες πατάτες είναι για να κοιτάξω το βάρος τα λέει όλα. Δεν είναι πατάτες αλλα στην ουσία εσύ αντιμετωπίζεις ένα προιον τεχνολογίας με τη λογική του χυμα. Χαρακτηριστικά είναι και το βάρος και ο SSD και η καλύτερη ανάλυση αναλογικά με τις ίντσες του. Ο σκοπός μιας αγοράς δεν είναι πάντα τι μπορω να πάρω με αυτα τα χρήματα. Δηλαδή επεξεργαστή και κάρτα γραφικών Συγνώμη αν αισθάνεσαι λίγο επιθετικότητα αλλά αντιμετωπίζεις ένα προιον σε σχεση με το τι θα ήθελες εσύ από αυτό. Και εγώ 15αρι λαπτοπ έχω βαρύ και με καλή καρτα για την εποχή του αλλα αυτό είναι άσχετο. Αυτό ήθελα αυτό πήρα. Είναι προιον άλλης κατηγορίας και απευθυνεται σε αυτον που ξερει τι θέλει 3
silmarien Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Έχοντας 5κιλο λαπτοπ στο παρελθόν μπορώ να πω ότι το βάρος παίζει σημαντικό ρόλο για μένα στην αγορά υπολογιστή. Αυτή τη στιγμή το macbook μου είναι κοντά στα 2,5 που αν και ικανοποιητικό δεν θα με πείραζε να είναι πιο ελαφρύ.
disqualified Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Έχοντας 5κιλο λαπτοπ στο παρελθόν μπορώ να πω ότι το βάρος παίζει σημαντικό ρόλο για μένα στην αγορά υπολογιστή. Αυτή τη στιγμή το macbook μου είναι κοντά στα 2,5 που αν και ικανοποιητικό δεν θα με πείραζε να είναι πιο ελαφρύ. Σαφώς και παίζει σημαντικότατο ρόλο
zacharis1955 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 HP ProBook 4330s http://www.digideli.gr/Notebooks_Tablets/samples_sale/A6D90EA_4330s
WalkerSW Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μα όποιος ψάχνεται για ultrabook το κυριότερο μέλημα του ειναι η φορητοτητα και η ανθεκτικότητα... Και όχι τα τεχνικά χαρακτηριστικά.
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εχεις εναν συγκεκριμένο αγοραστή στο μυαλό σου (τον εαυτό σου). Το να λες πατάτες είναι για να κοιτάξω το βάρος τα λέει όλα. Δεν είναι πατάτες αλλα στην ουσία εσύ αντιμετωπίζεις ένα προιον τεχνολογίας με τη λογική του χυμα. Χαρακτηριστικά είναι και το βάρος και ο SSD και η καλύτερη ανάλυση αναλογικά με τις ίντσες του. Ο σκοπός μιας αγοράς δεν είναι πάντα τι μπορω να πάρω με αυτα τα χρήματα. Δηλαδή επεξεργαστή και κάρτα γραφικών Συγνώμη αν αισθάνεσαι λίγο επιθετικότητα αλλά αντιμετωπίζεις ένα προιον σε σχεση με το τι θα ήθελες εσύ από αυτό. Και εγώ 15αρι λαπτοπ έχω βαρύ και με καλή καρτα για την εποχή του αλλα αυτό είναι άσχετο. Αυτό ήθελα αυτό πήρα. Είναι προιον άλλης κατηγορίας και απευθυνεται σε αυτον που ξερει τι θέλει Συμφωνω μ'αυτα που λες. Το ανεφερα αυτο(πατατες) επειδη ειπε ο haHa συγκεκριμενα για το βαρος σαν τον μοναδικο λογο για τον οποιο θα επρεπε να κοιταξει καποιος για ν'αγορασει λαπτοπ.Κι αλλες φορες εχουμε κανει κουβεντα για λαπτοπ εδω μεσα αλλα ποτε αν θυμαμαι καλα δεν εχει δωθει τοσο σημασια στο βαρος.Σιγουρα καποιοι θα το κοιταξουν γιατι η δουλεια τους μπορει να το απαιτει. Αλλωστε δεν θελω ν'αγορασω καποιο απο τα δυο κουβεντα κανω απλα. Δικιο εχεις. Επρεπε επισης να το συγκρινεις και με ενα windows 8.1 tablet και με ενα all-in-one desktop. Αλλωστε δεν εχει σημασια το βαρος, πατατες ειναι; Ανεφερα και παραπανω οτι δεν εκανα καμια συγκριση απλα ανεφερα τι μπορει να παρει καποιος με τα ιδια χρηματα. Αν εσυ το βλεπεις αυτο για συγκριση π.χ. χαρακτηριστικων........!
disqualified Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ανεφερα και παραπανω οτι δεν εκανα καμια συγκριση απλα ανεφερα τι μπορει να παρει καποιος με τα ιδια χρηματα. Αν εσυ το βλεπεις αυτο για συγκριση π.χ. χαρακτηριστικων........! Αυτό εγώ σύγκριση το λέω πάντως
eliask Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 HP ProBook 4330s http://www.digideli.gr/Notebooks_Tablets/samples_sale/A6D90EA_4330s Χειροτερος επεξεργαστης, δισκος και χωρις λειτουργικο σε σχεση με το HP του ts. To βαρος ειναι βασικος παραγοντας στα ultrabook που κυριος το θες για μεταφορα. Για βαλε ενα 5κιλο σακι πατατες να το κουβαλας ολη μερα πανω σου και μετα τα λεμε -) Συμπαθητικο το συγκεκριμενο αλλα δεν θα το ελεγα και τρομερη προσφορα
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό εγώ σύγκριση το λέω πάντως Αφου το λες εσυ.
fitifititis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) HP ProBook 4330shttp://www.digideli.gr/Notebooks_Tablets/samples_sale/A6D90EA_4330s Μόνο 2 GB RAM, μικρός σκληρός και χωρίς SSD, πιο βαρύ από το άλλο... Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2014 από fitifititis
kokotas kokos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Να ανακεφαλαιώσω, μια που εγώ ξεκίνησα αυτό το θέμα. Γιατί "τσακωνόμαστε"? ΚΑΝΕΝΑ απο αυτά που αναφέρετε δεν προσφέρει τη διάρκεια του HP όπως επίσης και την ποιότητα κατασκευής, το ελαφρύ βάρος και την ύπαρξη ssd (που είναι και ο λόγος που το επέλεξα γιατί καλύπτει ΕΜΕΝΑ και ίσως και κάποιον άλλο) σε αυτά τα χρήματα Το ανέφερα ως προσφορά (που θεωρώ ότι είναι) με δεδομένο ότι όποιος επιθυμεί τα χαρακτηριστικά που ανέφερα και τα θεωρεί απαραίτητα (όπως ΕΓΩ) θα το προτιμήσει. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερα, αλλά με βάση το συνδιασμό των χαρακτηρστικών που με ενδιέφεραν εξακολουθώ να το θεωρώ καλή προσφορά Νεότερα αν χρειαστεί όταν παραλάβω 1
zacharis1955 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Χειροτερος επεξεργαστης, δισκος και χωρις λειτουργικο σε σχεση με το HP του ts. To βαρος ειναι βασικος παραγοντας στα ultrabook που κυριος το θες για μεταφορα. Για βαλε ενα 5κιλο σακι πατατες να το κουβαλας ολη μερα πανω σου και μετα τα λεμε -) Συμπαθητικο το συγκεκριμενο αλλα δεν θα το ελεγα και τρομερη προσφορα http://www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=860&pid2=807&compare=core-i3-2350m-2-3ghz-vs-core-i5-2467m-1-6ghz http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-2467M-vs-Intel-Core-i3-2350M 1.49 Kg το HP Folio Ultrabook 13 vs 2 Kg HP ProBook 4330s άρα όχι και πολύ σημαντική διαφορά βάρους αντίθετα μεγάλη διαφορά τιμής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα