Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφέρον, δεν θα μου κάνει αίσθηση εαν στο μελλον καταργηθούν εντελώς τα κουτιά desktop και έχεις μονο ένα laptop και μέσω ενός κοινού πρωτοκόλλου που θα οδηγεί σε μια υποδοχή τύπου pci-e θα βάζεις αυτονομα μια κάρτα γραφικών και αυτή θα σου δείχνει τα γραφικά στην οθόνη-τηλεόραση που επιλέγεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά. Ας αφήσουν ακόμα πιο πίσω το mantle και τους drivers και να βγάλουν κάτι άλλο. Έτσι δουλεύουν άλλωστε οι σωστές εταιρίες...20 προϊόντα, 40 τεχνολογίες, 80 προβλήματα.

Όταν λες 80 προβλήματα?

Δημοσ.

Γουστάρω πολύ. 300 interfaces πάρε κόσμε να'χεις. Τι κακό έχει το USB 3.0;

Σε σχέση με το Thunderbolt είναι σχετικά "αργό". Τώρα σε σχέση με αυτό δεν έχει Display αλλά δεν με νοίαζει και πολύ η αλήθεια είναι... Βέβαια είναι καλό για παρουσιάσεις(projectors, οθόνες κλπ).

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ερωτήσεις του στυλ "μα τι διαφορά έχει από το usb 3.0" αν βλέπατε το βίντεο, με κάποια προσοχή, η διαφορά είναι προφανής.

Με την τεχνολογία αυτή μπορείς να κάνεις stack την μια συσκευή πάνω στην άλλη και οχι μόνο.

Με απλά λόγια είναι σαν ενας router για USB σήματα (και ρεύμα). Φαντάζομαι οτι θα χρειάζεται μια κάρτα μέσα στο pc για να κάνει demux (από το βίντεο αυτά τα συμπερασματα)

• Like 2
Δημοσ.

καημο το εχω να δω μια παρουσιαση,η αναφορα σε κατι νεο και να μην βγει εστω ενας ξερολας,να πει το κλασικο:απατο...

Επειδη μαλλον δεν ειναι του γουστου τους απλα καταδικαζουν.

• Like 1
Δημοσ.

καημο το εχω να δω μια παρουσιαση,η αναφορα σε κατι νεο και να μην βγει εστω ενας ξερολας,να πει το κλασικο:απατο...

Επειδη μαλλον δεν ειναι του γουστου τους απλα καταδικαζουν.

Κι όμως, οι ξερόλες συντηρούν τις εταιρείες τεχνολογίας αγοράζοντας τα υπερκοστολογημένα προϊόντα πρώτης γραμμής.

• Like 2
Δημοσ.

Με ενδιαφερει η τεχνολογια αυτη, γι αυτο θα ρωτησω κατι.

Τι παραπανω μπορει να προσφερει απο ενα usb to vga adapter?

Περα απο το οτι ολα συνδεονται μεταξυ τους για ηχο και εικονα μαζι.

Με ενδιαφερει να αξιοποιησω εξτρα οθονες στο λαπτοπ μου μεσω της usb θυρας. Υπαρχουν ηδη adapters στο ebay με 15-20€. Θα ειναι καλυτερη η ποιοτητα στην οθονη..? πιο γρηγορη αποκριση..? θα ειανι πιο φθηνη η υλοποιηση..?

Δημοσ.

Όχι άλλα καλώδια. srsl.

Αντί να φτιάξουν κανέναν επεξεργαστή ή καμια κάρτα γραφικών, κάθονται κι ασχολούνται με βύσματα και καλώδια...

Μια χαρά. Ας αφήσουν ακόμα πιο πίσω το mantle και τους drivers και να βγάλουν κάτι άλλο. Έτσι δουλεύουν άλλωστε οι σωστές εταιρίες...20 προϊόντα, 40 τεχνολογίες, 80 προβλήματα.

απατο

GreekFlag.jpg

• Like 28
Δημοσ.

Αντί να φτιάξουν κανέναν επεξεργαστή ή καμια κάρτα γραφικών, κάθονται κι ασχολούνται με βύσματα και καλώδια...

Φιλε μου σε αυτα τα βυσματα και καλωδια που λες οπως και στις ταχυτητες τους θα βασιστουν οι καλοι επεξεργαστες οπως και οι καρτες γραφικων που θα βγουν.. Ειναι η βαση για μια εξελιξη στην τεχνολογια που μπορει να φενεται μικρη αλλα πανω της μπορουν να κανουν πολλα. Εξαλου δε μπορεις να γραψεις κειμενο για την εξελιξη του κοσμου, χωρις να ξερεις ορθογραφια. ;) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...