Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιό μοντέλο Be quiet είναι και πόσο χρησιμοποιήθηκε; Θα χει υποστεί και κάποια φθορά λογικά.

Από κάρτα με 270/270Χ σε τέτοιο budget είναι εντάξει και η 270 είναι καλύτερη από 660 σε gaming.

Τις vengeance μνήμες απέφυγε τες καλύτερα.Έχουν υπάρξει αρκετά κρούσματα με θέματα που βγάλαν.

Δημοσ.

Καλημέρα ξανά

Φτάνουμε στο τέλος της παραγγελίας με τις τελευταίες πινελιές...

Το τροφοδοτικό είναι Dark Power Pro P9 550. Το είχαμε αντικαταστήσει (μου θύμησε το Καρντάσι).

Είναι περίπου 5 χρονών, αφού το αρχικό τροφοδοτικό κάηκε μαζί με το UPS. Ο αδερφός μου μένει Καλαμαριά. Και έχει πολύ κακής ποιότητας ρεύμα. Τότε μαζί με αυτό το τροφοδοτικό είχα πάρει και ένα πολύ καλό UPS για να μην ξανασυμβεί το ίδιο. Το UPS είναι ένα MGE (Γαλλικό), καλό και ακριβό.

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά πόσο χρησιμοποιήθηκε, αλλά επειδή γνωρίζω τον αδερφό μου, θα έλεγα ότι είχε λίγο πάνω από την μέση χρήση.

Τώρα με την λογική μου λέω να κρατήσω το ίδιο. Αφού παρόλα τα χρονάκια του θεωρώ ότι αντέχει καλά. Αφού το θωράκισα με αυτό το καλό UPS. Ή τουλάχιστον έτσι θα με βόλευε.... Τέλος πάντων ο χρόνος θα δείξει... Σαν specs με καλύπτει.

Για μνήμη κατλήξαμε στις Kingston Hyper X 8 GB DDR3 CL9 1866mhz .

Και κάρτα Γραφικών thn 270X = http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36341&cat=5&sub=136&pmanuf=348&sort=3&step=undefined.

99% έτοιμος...

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τις πληροφορίες, πραγματικά με βοήθησαν.

Αν έχουμε κάτι ακόμα που ξεχνάω ??? Πείτε μου ...

Αλλιώς μετά το σχόλασμα φεύγω καρφί για την παραγγελία.

Δημοσ.

αφου πηρες και kingston μνημες...........εισαι αρχηγοοοοοοοοοοοοοοος

μια χαρα αντε καλοριζικος.......και πες μας εντυπωσεις και ποσο σου βγηκε τελικη τιμη.

ΥΓ μην πολυστηριζεσε σε reviews περιοδικων πολλες φορες ειναι απλα πληρωμενη διαφημιση.

τωρα οσον αφορα το RED εχω διαβασει αρκετα reviews και τα περισσοτερα ειναι καλα ως αψογα

για τον σκληρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...