Προς το περιεχόμενο

Nokia 925 ή Sony SP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλύτερο που μορείς να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα να τα δεις και τα δυο με τα μάτια σου....και είμαι σίγουρος οτι αν τοκανεις αυτό θα καταλήξεις στο sp....πολύ καλύτερη οθόνη, λογισμικό, android, ταχύτητα, εξοικονόμηση μπαταρίας

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Κοιτάξτε  ομιλία internet και χάρτες θέλω και να μην το φορτίζω κάθε μ έρα. Εφαρμογές σίγουρα θυσιάζω αν έχω τα προηγούμενα σε ένα wp κινητό
Ξεκίνησα με 820, το απέκλεισα λόγω μπαταρίας. κατέληξα σε sp καθώς δεν θέλω wp με 512ram και τελευταία στιγμή είδα το 925.

(μαλλον έχω κολλήσει με nokia απ'ότι είδατε).

Επίσης το παλικάρι που το πήρε από γερμανό ας μας πει αν είχε χαιρετισμό (μόνο αυτό προσθέτουν οι καρτοκινητές στις συσκευές?)

:-) thnx

Δημοσ.

Το να το φορτιζεις καθε μερα ειναι στο χερι σου.. Ολα τα smartphone πλεον, με βαρια χρηση ή με πολλα πραγματα ανοιχτα να τρεχουν θελουν φορτισμα καθε βραδι (max 1 μερα και κατι).. Αν δεν εχεις τα παντα ανοιχτα σε βγαζει 2 μερες ανετα..

Το κινητο δεν το παρελαβα ακομα γιατι ειμαι ολη μερα στο ποδι λογω δουλειας. Λογικα θα το παρω αυριο..

Οπως το πες το μονο που προσθετουν ειναι το logo screen και κανα 2 εφαρμογες που απλα τις σβηνεις.

Δημοσ.

Το καλύτερο που μορείς να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα να τα δεις και τα δυο με τα μάτια σου....και είμαι σίγουρος οτι αν τοκανεις αυτό θα καταλήξεις στο sp....πολύ καλύτερη οθόνη, λογισμικό, android, ταχύτητα, εξοικονόμηση μπαταρίας

δεν εχω δει το 925 απο κοντα αλλα το προτεινω σε σχεση με το sp που ειναι για κλαματα ειδικα απο αποψη οθονης που λεει το παλικαρι!!  βρες καποιο καταστημα δες και τα 2 και μετα αποφασισε μην παρεις το sp χωρις να δεις το 925!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σαι καλά που ενημέρωσες..Με 'γεια. Θα το τσιμπήσω...

by the way το 820 καλά έκανα και το ακύρωσα?έχει τόσο χάλια μπαταρία όσο λένε? Φυσιολογική χρήση 2 μέρες δεν βγάζει? 1650mAh...

Επεξ/σία από tony81
Δημοσ.

Εφοσον σε παιρνει για 925, τοτε μη το συζητας καν αν ειναι καλα που το ακυρωσες..

Αρκετα καλυτερο το 925 ειδικα σε θεμα καμερας..

Το 1020 που εχω εγω με 2000mAh, σε βαρια χρηση βγαζει την μερα, με μετρια χρηση παει στις 2 μερες.. με ολα κλειστα (μονο wifi ανοιχτο, και κλησεις κτλ) βγαζει 3 μερες..

Καλη αγορα λοιπον!

• Like 1
Δημοσ.

Να σαι καλά που ενημέρωσες..Με 'γεια. Θα το τσιμπήσω...

by the way το 820 καλά έκανα και το ακύρωσα?έχει τόσο χάλια μπαταρία όσο λένε? Φυσιολογική χρήση 2 μέρες δεν βγάζει? 1650mAh...

Το 820 έχει χάλια μπαταρία το επιβεβαιώνω.

Από την άλλη το 925 έχει να σηκώσει (με 20% μεγαλύτερη μπαταρία) μια λίγο μεγαλύτερη οθόνη σε ανάλυση και μέγεθος.

Στην κάμερα και τα δύο έχουν Carl Zeiss φακό με ίδια ανάλυση, με το 925 να έχει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά.

Επίσης το 925 αν και μεγαλύτερο σε διαστάσεις, είναι ελαφρύτερο.

Μεγάλο μείον στο 925 ότι ΔΕΝ έχει υποδοχή micro sd κάρτας μνήμης, την οποία διαθέτει το 820 (έστω κι αν το 820 έχει μικρότερο εσωτερικό χώρο).

Αν το 925 είχε τη micro sd θα σου έλεγα να πας οπωσδήποτε και χωρίς σκέψη σ' αυτό.

Όμως στην επερχόμενη αναβάθμιση WP8.1, η υποδοχή micro sd είναι πλεονέκτημα. Διάλεξε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...