Προς το περιεχόμενο

Nokia 925 ή Sony SP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες μάγκες πείτε τη γνώμη σας γι αυτά τα δύο ή κάποιο άλλο.

Επίσης άμα πάρω το 925 από γερμανό ή wind παίζει να έχει ''πείραγμα'' τύπου χαιρετισμός wind/cosmote...

Eυχαριστώ πολύ..!! :-D

Υ.Γ το 820 το ακύρωσα λόγω μπαταρίας...αν διαφωνείτε πείτε..

Δημοσ.

φίλε μου με κλειστά τα μάτια το 925 

το 925 από γερμανο μπορεί να έχει χαιρετισμό αλλά δεν σε ενοχλεί μιας και θα είναι μόνο στο άνοιγμα !!

Δημοσ.

Φίλε δεν νομίζω οτι μπορούμε να στο απαντήσουμε εμείς αυτό. Αν θέλεις μια μεγάλη γκαμα εφαρμογών/παιχνιδιών πάς σε android, αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο ή θέλεις καλύτερη κάμερα πάς σε WP, εγω αυτό κατάλαβα όσο το έψαξα και γι αυτό πήρα το sp. 

Δημοσ.

το θέμα εφαρμογές είναι σχετικό , όλες οι βασικές σχεδόν υπάρχουν. Επίσης το store όσο πάει και γίνεται ακόμα καλύτερο με τις αρκετές αλλαγές και εφαρμογές που θα υπάρξουν μέχρι τα τέλη του 2014 όπως ανακοίνωσε η microsoft.Απλώς το θετικό που έχει το 925 είναι αρκετά καλή κάμερα και αρκετά πιο ελαφρύ λειτουργικό , παρόλα αυτά αν θέλεις android ρίξε και μια ματιά στο lg l9 ii. Ήταν η δεύτερη επιλογή μου αν δεν έπαιρνα το 925.

Δημοσ.

Το 925 καλυτερα,αν παντως το μπατζετ σου μπορει να ανεβει ακομα και στα 280-290 ευρω που εχει το 925 πλην Γερμανου υπαρχουν πολυ καλυτερα android φυσικα απο το sp.

Δημοσ.

Και ο Γερμανος το ιδιο.. Το Σαββατο το παραγγειλα για το amore.. το περιμενω να 'ρθει αυριο.

Τα λευκα τους εχουν εξαντληθει, μαυρα εχουν στανταρ, για γκρι δεν ξερω..

Δημοσ.

Για το συγκεκριμενο και μενα μου φανηκε περιεργο.. γιατι δεν ειναι και ωραιο (imo),

στο συγκεκριμενο μοντελο με χαλαει οπως φαινεται το αλλουμινιο γυρω γυρω, ενω

στο μαυρο χανεται λογω χρωματος..

Σε ενα μηνα εχω παρει ενα 1020 ενα 620 και ενα 925..

Καλα παμε, μου φαινεται θα κανω συλλογη ολη την σειρα στο τελος..

Δημοσ.

lol.. Επισης και μια αναβαθμιση με το ονομα μου δεν θα 'ταν κακη.. Αντι για Nokia Black, Nokia Ares.. Θα ειχε και περαση στους Σαλονικιους :P

Και marketing spirit ο δικος σου.. α ρε Nokia ολα εμεις θα τα κανουμε?

Δημοσ.

Ετσι φαινεται, αν οντως προσφερουν οσα λενε για τα 8.1 και παραμεινει lagless OS ακομα και στα μικρα μοντελα της τοτε θα μαζεψουν πολυ κοσμο.. 2-3 καλες προσφορες να κανουν επισης ακομα και θα αρχισει να μπαινει πολυ δυνατα στο παιχνιδι του ανταγωνισμου..

@TS

αν εχει starting logo screen Cosmote/voda κτλ δεν ειναι τιποτα.. δεν θα το ανοιγοκλεισεις και πολλες φορες το κινητο. Αν παλι εχεις τοσο θεμα πας σε ενα Nokia Care καταστημα και τους ζητας να σου περασουν την unbranded εκδοση.

Για μενα, μιας και αγορασα αρκετα lumia τελευταια, μπορω να πω οτι ειμαι εντυπωσιασμενος και απο τα θηρια της (1020) αλλα και απο την μικρη της κατηγορια (620).. Ακομα και το μικρουλη 620 βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες για τα λεφτα του.. δεν laggαρει και απο ποιοτητα κατασκευης αψογο!

Το 925 επειδη ειδαμε αρκετα βιντεακια μεχρι να αποφασισει η δικια μου πιο θελει, ειναι αψογο σε ολα και ειναι πολυ θετικη στο να κανει μεταβαση απο android σε Windows Phone (αφου επιασε στα χερια της και δουλεψε καμποσο το 1020 μου)..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...