KnightRider1996 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια εχω στα χερια μου ενα Laptop Turbo-x ενος φιλου του οποιου προχθες αρχησε να του κανει νερα !! Δηλαδη δεν του ανοιγε καθολου τα προγραμματα η του τα ανοιγε με το ζορι και μετα απο πολυ ωρα και γενικα αργουσε και κολλαγε παραπολυ... οποτε μου το εδωσε για να του κανω Format ! Εδω ομως αποτι βλεπω οχι απλα κολλαει σερνεται ποιο πολυ και απο Pc του 80' αυτη τη στιγμη το laptop εχει περασει το πρωτο σταδιο του format (windows loading new files) και μετα το starting windows μου εχει πεταξει μια μαυρη οθονη και το μονο που μπορω να κανω ειναι να κουνισω το ποντικι .... Ο σκληρος φαινεται πως δουλευει ασταματητα αλλα δεν γινεται τιποτα ! Το Laptop ειναι Core i7 8 gb ram 500 gb hdd εχετε μιπως καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω για να προχωρισει το format ?! συγνωμη για το τεραστειο αυτο θεμα αλλα δεν μπορουσα να το εξηγησω ολο αυτο με πιο λιγα λογια ! Ευχαριστω για τον χρονο σας !
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ πιθανόν να εχει σοβαρό πρόβλημα ο δίσκος , αν ειχες λειτουργικό θα μπορούσες να τον τσεκάρεις με το hdsentinel. Επειδή ομως η κατάσταση ετσι οπως ειναι δεν μπορεις να κανεις τιποτα, θα σου έλεγα να τον βγάλεις και να τον βάλεις εσωτερικό σε καποιο αλλο pc ή αν υπάρχει θήκη σαν εξωτερικό για να τον δεις με το hdsentinel Edit : Δες αν στο bios δίσκος ειναι σαν ide ή ahci , αν ειναι ahci βάλε ide και ξανα δοκίμασε, αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο το πρόβλημα
KnightRider1996 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ πιθανόν να εχει σοβαρό πρόβλημα ο δίσκος , αν ειχες λειτουργικό θα μπορούσες να τον τσεκάρεις με το hdsentinel. Επειδή ομως η κατάσταση ετσι οπως ειναι δεν μπορεις να κανεις τιποτα, θα σου έλεγα να τον βγάλεις και να τον βάλεις εσωτερικό σε καποιο αλλο pc ή αν υπάρχει θήκη σαν εξωτερικό για να τον δεις με το hdsentinel Edit : Δες αν στο bios δίσκος ειναι σαν ide ή ahci , αν ειναι ahci βάλε ide και ξανα δοκίμασε, αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο το πρόβλημα Το ψηλιαστικα και γω φιλε μου για προβλημα στον σκληρο το θεμα ειναι πως το παλικαρι προσπαθησε και μονος του φορματ και κολλησε στα 99 % (αποτι μου ειπε εφτασε εκει μετα απο 4-5 ωρες ) και μετα του εγραφε BOOTMGR missing ctrl+alt+del to restart και τωρα που το προσπαθω εγω δεν μπαινει κα στην διαδικασια του format !
Rude_R Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 κανε boot με το hyren tools απο cd και τρεξε τα diagnostics για το δισκο και για την μνημη, ΥΓ. εγω το εχω συναντηση περα απο σκληρο δισκο ο οποιος ηταν προβληματικος, και με trojan!!!!! οποτε φορμαρεις ολο το δισκο; η υπαρχει καποιο partition με αρχεια; εχε το νου σου.... ειδικα αν βαλεις το δισκο πανω σε αλλο pc
KnightRider1996 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 κανε boot με το hyren tools απο cd και τρεξε τα diagnostics για το δισκο και για την μνημη, ΥΓ. εγω το εχω συναντηση περα απο σκληρο δισκο ο οποιος ηταν προβληματικος, και με trojan!!!!! οποτε φορμαρεις ολο το δισκο; η υπαρχει καποιο partition με αρχεια; εχε το νου σου.... ειδικα αν βαλεις το δισκο πανω σε αλλο pc πως το κανω αυτο το boot που λες !?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα