panira Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα, θελω να αγορασω το Site: motorola moto g αλλα <<κολαω>> στο θεμα το φορτιστη αφου η motorola δεν δινει εναν. Εχω ψαξει στο ιντερνετ να βρω εναν φορτιστη για αυτο το κινητο αλλα δεν βρικα τιποτα(να ειναι αυθεντικο και οχι τιποτα κινεζικο). Διαβασα καπου οτι μπορει να συνδεθει και με αλλους φορτιστες που εχουν την ιδια υποδοχη και ας μην ειναι στα ιδια mAh. αυτο ισχυει? αν ισχυει, τοτε θα ειμαι μια χαρα και ουτε θα χρειαστει να αγορασω εναν φορτιστη(αν βρω βεβαια) οι φορτιστες που εχω και τεριαζουν στην υποδοχη ειναι τρεις: απο το lg opotimus l7 στα 1700 mAh απο ενα alcatel στα 550mAh απο μια ψηφιακη καμερα στα 1000mAh θελω να μου πειτε αν κανει ενας απο αυτους χωρις να χαλασει την μπαταρια αλλα ουτε και να φορτιζει πολυ αργα ευχαριστω εκ των προτερων!
fatals Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντως το φορτίζω με το φορτιστή του παλιού μου neo v. Απλά έβαλα το usb πάνω του.. Eίναι 850mAh.
GianniSM Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 H γυναίκα μου το φορτίζει με τον φορτιστή του galaxy W και δεν υπάρχει θέμα. Μια χαρά δουλειά κάνει.
panira Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 μαλλον και εγω ετσι θα κανω.... για σιγουρια ομως καπιος που να ξερει καλυτερα μπορει να απαντησει? αλλου διαβασα οτι ενας φορτιστης που δεν προοριζεται για αυτην την συσκευη μπορει να την χαλασει.....ισως ειναι φημες
GianniSM Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 μαλλον και εγω ετσι θα κανω.... για σιγουρια ομως καπιος που να ξερει καλυτερα μπορει να απαντησει? αλλου διαβασα οτι ενας φορτιστης που δεν προοριζεται για αυτην την συσκευη μπορει να την χαλασει.....ισως ειναι φημες Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Απλά αν δεν είναι όσο δυνατός χρειάζεται, θα παίρνει περισσότερο χρόνο για να φορτιστεί...
papayios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 https://motorola-global-en-roe.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/97367/p/30,6720,9050/action/auth Απο οτι γράφει οποιαδήποτε φορτιστής μέχρι 1.5 αμπέρ κανει . Ενδεικτικα το lumia 925 που έχει μπαταρία 2000 μιλιαμπερορια συνοδεύεται με φορτιστη 1.3 αμπέρ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα