Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω θέμα με συχνές αποσυνδέσεις και θα ήθελα τη συμβουλή σας.Αλλες φορές πέφτει ανα μισάωρο άλλες φορές ανα τρίωρο εντελώς random, αλλά συμβαίνει και είναι άκρως ενοχλητικό μιας και χρησιμοποιώ το internet κατα 90% για online gaming. Τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου έχουν ως εξής :

SNR Margin
:

9.2 dB 9.6 dB      

Line Attenuation
:

44.6 dB 29.6 dB      

Data Rate
:

8925 kbps 687 kbps

Είναι γραμμή ΟΤΕ, ADSL over ISDN, modem ZTE108 (annex B) και σε fast path. Κλειδώνει max στα 10mbit μιας και είμαι μακριά απο το κέντρο. Τα ping μου είναι καλά σε γενικές γραμμές.

Έχει έρθει τεχνικός του ΟΤΕ και δεν έχω θέμα με φίλτρα,splitters κτλ. Πρότεινε να το γυρίσω σε PSTN κάτι που θέλω αλλά μου είπανε αναμονή 1-12 μέρες και τρελαίνομαι να μείνω χωρίς ίντερνετ τόσο πολύ. Οι αποσυνδέσεις επίσης συμβαίνουνε ακόμα και σε interleave mode(+τα χειρότερα ping). Το έχω δοκιμάσει.

Οι απορίες μου είναι οι εξής.. αν το γυρίσω σε PSTN λέτε να λυθούν τα προβλήματα μου ? Ένα άλλο router θα βοηθούσε ? Αν ναι, ποιό? Αν πήγαινα σε VDSL θα κέρδιζα σε ταχύτητες ? Το VDSL συνεπάγεται χειρότερο ping ?(έτσι έχω ακούσει)

Αν έχετε κάτι που δεν έχω σκεφτεί να προτείνετε κάντε το ελεύθερα. Ευχαριστώ !

Δημοσ.

1 με 12 μερες  ειναι τεραστια αποκλιση. Ξαναρωτα τους. Απο κει και περα ναι, ενα ρουτερ θα σ λυσει το προβλημα αν τις αποσυνδεσεις τις προκαλει το ρουτερ σ

Δημοσ.
Johny Q, on 16 Feb 2014 - 11:20 PM, said:

1 με 12 μερες  ειναι τεραστια αποκλιση. Ξαναρωτα τους. Απο κει και περα ναι, ενα ρουτερ θα σ λυσει το προβλημα αν τις αποσυνδεσεις τις προκαλει το ρουτερ σ

Κι όμως 1-12 μέρες λένε... όσον αφορά το modem ξέχασα να αναφέρω οτι και με sagem(πάλι ΟΤΕ) που είχα λίγο πολύ αποσυνδέσεις είχα τις ίδιες...

Δημοσ.

Παλαιότερα που είχα θέματα αποσυνδέσεων από OTE με router ΖΤΕ, λύθηκαν ως εξής:

1. Αλλαγή από τον ΟΤΕ της κάρτας ADSL στο κέντρο.

2. Αλλαγή router (από εμένα).

Από τότε 0 αποσυνδέσεις, πολύ σταθερή και γρήγορη γραμμή. Τα ΖΤΕ έχουν πολλά θέματα...

Δημοσ.

Φίλε gasin όταν λές αλλαγή κάρτας απο ΟΤΕ ? ... μπορώ να κάνω τέτοιο αίτημα ?

Όταν είχα δώσει βλάβη λόγω συχνών αποσυνδέσεων, ο ΟΤΕ με ενημέρωσε ότι άλλαξε στο κέντρο μου την κάρτα του adsl.

Μπορείς να πάρεις στο 13888 και να ρωτήσεις σχετικά. Για να στην αλλάξουν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω θέμα με συχνές αποσυνδέσεις και θα ήθελα τη συμβουλή σας.Αλλες φορές πέφτει ανα μισάωρο άλλες φορές ανα τρίωρο εντελώς random, αλλά συμβαίνει και είναι άκρως ενοχλητικό μιας και χρησιμοποιώ το internet κατα 90% για online gaming. Τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου έχουν ως εξής :

SNR Margin:

9.2 dB 9.6 dB      Line Attenuation:

44.6 dB 29.6 dB      Data Rate:

8925 kbps 687 kbps

Είναι γραμμή ΟΤΕ, ADSL over ISDN, modem ZTE108 (annex B) και σε fast path. Κλειδώνει max στα 10mbit μιας και είμαι μακριά απο το κέντρο. Τα ping μου είναι καλά σε γενικές γραμμές.

Έχει έρθει τεχνικός του ΟΤΕ και δεν έχω θέμα με φίλτρα,splitters κτλ. Πρότεινε να το γυρίσω σε PSTN κάτι που θέλω αλλά μου είπανε αναμονή 1-12 μέρες και τρελαίνομαι να μείνω χωρίς ίντερνετ τόσο πολύ. Οι αποσυνδέσεις επίσης συμβαίνουνε ακόμα και σε interleave mode(+τα χειρότερα ping). Το έχω δοκιμάσει.

Οι απορίες μου είναι οι εξής.. αν το γυρίσω σε PSTN λέτε να λυθούν τα προβλήματα μου ? Ένα άλλο router θα βοηθούσε ? Αν ναι, ποιό? Αν πήγαινα σε VDSL θα κέρδιζα σε ταχύτητες ? Το VDSL συνεπάγεται χειρότερο ping ?(έτσι έχω ακούσει)

Αν έχετε κάτι που δεν έχω σκεφτεί να προτείνετε κάντε το ελεύθερα. Ευχαριστώ !

παρατηρησεις.

α.κακη επιλογη το annex b διοτι παιζει χειροτερα απο το annex a ειδικα εσυ που εισαι σε μεγαλη αποσταση.

β.κακη επιλογη το fast path σε τοσο μακρινη αποσταση.αν σου αλλαξουν profile με μεγαλυτερο margin τοτε ισως παιξεις καλυτερα με fast path.

γ.δοκιμη χωρις τηλεφωνα ,φιλτρα κτλ για να δεις αν το κανει και εκει.

επισης πετα το ρουτερ.zte .για σενα που εισαι μακρυα ενα Thomson θα ηταν μια καλη λυση.πολυ σταθερα σε χαλια γραμμες.

ναι το Interleave ειναι πιο σταθερο αλλα μεγαλυτερο ping.εμ μια δυο μερες θα αντεξεις υποχρεωτικα.internet kafe για μια δυο μερες.

δεν νομιζω οτι και να κανει 12 μερες οτι θα σε αφησουν χωρις net δωδεκα μερες.συν οτι το 12 μερες μου φαινεται πολυ.

ασε το Online game για μια δυο μερες να λυσεις το προβλημα.

για αλλο ρουτερ προτεινω δοκιμη με Thomson αν βρεις απο κανα φιλο για adsl over isdn αν και καλο ειναι να πας σε Pstn.

το vdsl αν ειναι απο Kv Θα παιξει πολυ καλυτερα και μπορεις να ζητησεις και fast path αφου δινουν.και επειδη εχεις isdn η καλωδιωση σου ειναι σχεδονν

ετοιμη.απλα αν πας σε vdsl γυρνα το και σε vdsl over pots.

τωρα και το sagem δεν ειναι οτι καλυτερο.

Φίλε gasin όταν λές αλλαγή κάρτας απο ΟΤΕ ? ... μπορώ να κάνω τέτοιο αίτημα ?

δεν κανεις αιτημα για αλλαγη καρτας.αν δει ο οτε οτι το προβλημα προερχεται μεσα απο την καρτα(το τσεκαρει με διαφορους τροπους)τοτε σε αλλαζουν οριο η αλλαζουν καρτα.αναλογως.

Δημοσ.
poulinos, on 18 Feb 2014 - 10:15 PM, said:poulinos, on 18 Feb 2014 - 10:15 PM, said:

παρατηρησεις.

α.κακη επιλογη το annex b διοτι παιζει χειροτερα απο το annex a ειδικα εσυ που εισαι σε μεγαλη αποσταση.

β.κακη επιλογη το fast path σε τοσο μακρινη αποσταση.αν σου αλλαξουν profile με μεγαλυτερο margin τοτε εισαι παιξεις καλυτερα με fast path.

γ.δοκιμη χωρις τηλεφωνα ,φιλτρα κτλ για να δεις αν το κανει και εκει.

επισης πετα το ρουτερ.zte .για σενα που εισαι μακρυα ενα Thomson θα ηταν μια καλη λυση.πολυ σταθερα σε χαλια γραμμες.

ναι το Interleave ειναι πιο σταθερο αλλα μεγαλυτερο ping.εμ μια δυο μερες θα αντεξεις υποχρεωτικα.internet kafe για μια δυο μερες.

δεν νομιζω οτι και να κανει 12 μερες οτι θα σε αφησουν χωρις net δωδεκα μερες.συν οτι το 12 μερες μου φαινεται πολυ.

ασε το Online game για μια δυο μερες να λυσεις το προβλημα.

για αλλο ρουτερ προτεινω δοκιμη με Thomson αν βρεις απο κανα φιλο για adsl over isdn αν και καλο ειναι να πας σε Pstn.

το vdsl αν ειναι απο Kv Θα παιξει πολυ καλυτερα και μπορεις να ζητησεις και fast path αφου δινουν.και επειδη εχεις isdn η καλωδιωση σου ειναι σχεδονν

ετοιμη.απλα αν πας σε vdsl γυρνα το και σε vdsl over pots.

τωρα και το sagem δεν ειναι οτι καλυτερο.

δεν κανεις αιτημα για αλλαγη καρτας.αν δει ο οτε οτι το προβλημα προερχεται μεσα απο την καρτα(το τσεκαρει με διαφορους τροπους)τοτε σε αλλαζουν οριο η αλλαζουν καρτα.αναλογως.

Φίλε poulinos ευχαριστώ που ασχολήθηκες,δείχνεις... καταρτισμένος. Για το a. το ξέρω. φαντάσου οτι όχι μόνο έχω isdn αλλά και τηλεφωνικό κέντρο. Ξεμείνανε απο εποχές που το τηλεφωνικό κέντρο είχε περισέψει απο παλιά επιχείρηση και οι γονείς μου μένανε μόνιμα στο ίδιο σπίτι. Ξέρεις να μιλάνε ταυτόχρονα με δύο θείες και να κάνουνε και "εφέ" -μισό λεπτό να σε περάσω στο άλλο τηλεφωνο!- φάσεις..

Για το b. Κι όμως βλέπω 10 ms κατα μέσο όρο καλύτερα ping στις μετρήσεις με fast path. Διαφορά φυσικά in game δεν αντιλαμβάνομαι. Επίσης όσο περίεργο κι αν σου φανεί ούτε σε αποσυνδέσεις καταλαβαίνω διαφορά σε σχέση με interleave..

Γ. Είχα sagem άλλα ξεκίνησε να χρονίζει χαμηλά και μου το αλλάξανε απο ΟΤΕ με το ZTE. Θα πάω σε after market κάποια στιγμή-προτάσεις δεκτές. Δυστυχώς Thomson δε μπορώ να βρώ...λές αν το ζητήσω απο ΟΤΕ αντί του ΖΤΕ να μου κάνουνε την καλή?

Για την αλλαγή της γραμμής ούτε εγώ πιστεύω οτι θα πάρει τόσες μέρες. Είναι περίεργο αλλά ρώτησα 3 φορές διαφορετικά άτομα στον ΟΤΕ και όντως η διαδικασία κρατάει 1-12 μέρες max. Είναι να το πάρω απόφαση..

Στα περι VDSL σε έχασα. Ανάβυσσο είμαι παρεπιτόντος. Τι εστί Kv? Στα ping σε σχέση με ADSL ενδέχεται να είμαι χειρότερα ? Τώρα χρονίζει στα 10 mbit περίπου, να υπολογίζω οτι θα πάει στα 20 ? vdsl over pots τι εστί?

Το τελευταίο διήμερο το κάνανε κάτι μιας και το χα δώσει ξανά βλάβη. Αν και είχα ζητήσει να μη με πάνε interleave πρέπει να το έκαναν. Τα στατιστικά της γραμμής είναι λίγο καλύτερα και μάλλον έχω λιγότερες αποσυνδέσεις

Downstream Upstream      

SNR Margin
:

11.6 dB 13.4 dB      

Line Attenuation
:

44.6 dB 29.7 dB      

Data Rate
:

9541 kbps 663 kbps

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και ελπίζω να μη σε ζαλίζω με τις εκ νέου ερωτήσεις...

Δημοσ.

αν εχεις τηλεφωνικο κεντρο σε περιοριζει.η θα πρεπει να το καταργησεις η αν το αλλαξεις με Pstn αν δεν παιρνει Pstn γραμμες.
β.σιγουρα κερδιζεις σε Ping με fast path απλα να ξερεις οτι γενικοτερα επειδη στο fast path γινονται λιγοτεροι ελεγχοι για λαθη για να πετυχεις καλυτερο Ping για αυτο
α.συγχρονιζεις λιγοτερο.
β.εχεις θεωρητικα λιγοτερο σταθερη γραμμη.
γ.και το zte και το sagem για πεταμα ειναι.δες μηπως βρεις απο κανα φιλο κανα Thomson,technicolor αν και θα ειναι δυσκολο να βρεις για over isdn.ειναι γενικοτερα αρκετα σταθερα ρουτερ σε χαλια γραμμες και καποτε τα εδινε και ο οτε.
και εχω πετυχει πελατες που επαιζαν χαλια με διαφορα ρουτερ λογω αποστασης και επαιξαν καλυτερα με thomson.ο οτε τα εδινε καποτε
αλλα δεν τα δινει πλεον για να σου δωσουν.η βρες απο κανα φιλο για δοκιμη η δες σε καμια αγγελια αν υπαρχει κανενα isdn.
δ.παρτο αποφαση για την γραμμη.καλο θα κανεις στον ευατο σου και στα νευρα σου .
ε.vdsl μπορεις να παρεις απο Kv οποτε θα ειχες 30 η 50 mbit για πλακα αλλα στην αναβυσσο δεν εχουν αλλαξει τα καφαο με Kv οποτε δεν νομιζω
να εχεις vdsl ακομα.και δεν ξερω ποσο γρηγορα θα ερθει εκει το vdsl.
αν υπαρχει vdsl απο Kv ναι θα εχεις κορυφη ταχυτητα ναι θα μπορεις να ζητησεις και εκει fast path και δεν θα εχεις αποσυνδεσεις.για παραπανω πραγματα κοιτα και στο guide στην υπογραφη μου για να δεις για vdsl απο kv και να δεις τι ειναι.
αν παρεις vdsl απο το αστικο κεντρο δεν θα κερδισεις τιποτα σε ταχυτητα οποτε το ξεχναμε.αν παρεις απο kv εφοσον υπαρχει υποστηριξη τοτε παιζεις 30/2,5 η 50/5.

υπαρχει vdsl over pots και vdsl over isdn.στην συγκεκριμενη περιπτωση αν ειναι απο Kv δεν θα σε πειραζε να ειναι και Over isdn.se ping σε βαζουν interleave οποτε αυξανει το Ping αλλα ζητας fast και σε βαζουν.

στο ειπα οτι με Interleave θα παιζεις πιο stable.

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε poulinos ξανα σε ευχαριστώ και με συγχωρείς που δεν ήμουν πιο ενήμερος εξ αρχής και σε έβαλα να γραφείς πράματα χιλιοειπωμένα. Έγινε έλεγχος γραμμής ξανά και όντως είμαστε εντάξει. Ήρθε ξανά ο ίδιος τεχνικός και μου έδειξε μετρήσεις στο "μηχανάκι" που κρατούσε. Χάνω λίγο στην εσωτερική εγκατάσταση μιας και έχω φέρει το modem router μακρυά απο το ISDN (κεντρική πρίζα)ενα όροφο με καλώδιο. Πρέπει μου είπαν να μην συνδέεται με καλώδιο πάνω απο 1.5 μέτρο. Θα το πάω πιο κοντά να κάνω δοκιμές αν και με βλέπω απο βδομαδα να κάνω αίτηση για PSTN :P να τελειώνουμε. VDSL η περιοχή έχει αλλά λόγο απόστασης δεν έχω τη δυνατότητα να βάλω.

και ένα κουφό... έδωσα μέσω telnet την εξής εντολή: wan dmt2 set snrmoffset 8192 8192. Σκοπός μου να συνδεθώ με μεγαλύτερη σταθερότητα αν και σε χαμηλότερη ταχύτητα. Παραδόξος κέρδισα και σε ταχύτητα και σε SNR. Ανεξήγητα. Πάντος αποσυνδέσεις ακόμα μου κάνει :/

Bandwide Down/Up(kbps)
:
12032 kbps / 808 kbps    
SNR Margin Down/Up(db)
:
18.6 dB / 10.2 dB

Είναι να τρελένεσαι ώρες ώρες.. αν έχω νεότερα θα ενημερώσω!

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε poulinos ξανα σε ευχαριστώ και με συγχωρείς που δεν ήμουν πιο ενήμερος εξ αρχής και σε έβαλα να γραφείς πράματα χιλιοειπωμένα. Έγινε έλεγχος γραμμής ξανά και όντως είμαστε εντάξει. Ήρθε ξανά ο ίδιος τεχνικός και μου έδειξε μετρήσεις στο "μηχανάκι" που κρατούσε. Χάνω λίγο στην εσωτερική εγκατάσταση μιας και έχω φέρει το modem router μακρυά απο το ISDN (κεντρική πρίζα)ενα όροφο με καλώδιο. Πρέπει μου είπαν να μην συνδέεται με καλώδιο πάνω απο 1.5 μέτρο. Θα το πάω πιο κοντά να κάνω δοκιμές αν και με βλέπω απο βδομαδα να κάνω αίτηση για PSTN :P να τελειώνουμε. VDSL η περιοχή έχει αλλά λόγο απόστασης δεν έχω τη δυνατότητα να βάλω.

και ένα κουφό... έδωσα μέσω telnet την εξής εντολή: wan dmt2 set snrmoffset 8192 8192. Σκοπός μου να συνδεθώ με μεγαλύτερη σταθερότητα αν και σε χαμηλότερη ταχύτητα. Παραδόξος κέρδισα και σε ταχύτητα και σε SNR. Ανεξήγητα. Πάντος αποσυνδέσεις ακόμα μου κάνει :/

Bandwide Down/Up(kbps)12032 kbps / 808 kbps    

SNR Margin Down/Up(db)18.6 dB / 10.2 dB

Είναι να τρελένεσαι ώρες ώρες.. αν έχω νεότερα θα ενημερώσω!

το ρουτερ καλο ειναι να ειναι κοντα στο splitter και μετα τραβα Utp.αν δεν μπορει να γινει τοτε βγαλε το τηλεφωνικο καλωδιο και στην θεση του χρησιμοποιησε utp που θα χρησιμοποιησεις το ενα ζευγαρι και θα βαλεις Rj11 κλιπακι.ετσι θα παιξεις πολυ καλυτερα.

καντο Pstn παντως.ναι για αυτο ειπα απο Kv.απο αστικο κεντρο δεν παιζει.μαλλον το ρουτερ κανει κουφα γιατι βλεπω 12 mbit και βλεπω και 18 margin στο down που απλα δεν παιζει με 44 attenuation.ισως μετα απο καμια αποσυνδεση να ερθει στα ισα του.

Δημοσ.

Το router δουλεύει 2 μέρες σχεδόν χωρίς αποσύνδεση. Στην ουσία χωρίς να πειράξω τίποτα. Το μόνο που άλλαξε είναι οτι πριν 2-3 μέρες έκανε εργασίες η ΔΕΗ και μας είχανε κόψει το ρεύμα για κάμποσες ώρες. Θυμάμαι που έκανε κάτι κουφά disconnect όταν... έβαζα ηλεκτρική σκούπα πχ! Ίσως να μην έχει φυσικά καμμία σχέση και να λέω βλακείες.. Το άλλο που έστρωσε είναι ο καιρός και λογικά λιγότερη υγρασία.. 'Ετσι και αλλιώς έκανα αίτηση να το γυρίσω σε PSTN οπότε θα επιστρέψω στο topic για εντυπώσεις. Update κάνω μήπως και βοηθηθεί μεσω του topic μελλοντικά κάποιος άλλος χρήστης. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το router δουλεύει 2 μέρες σχεδόν χωρίς αποσύνδεση. Στην ουσία χωρίς να πειράξω τίποτα. Το μόνο που άλλαξε είναι οτι πριν 2-3 μέρες έκανε εργασίες η ΔΕΗ και μας είχανε κόψει το ρεύμα για κάμποσες ώρες. Θυμάμαι που έκανε κάτι κουφά disconnect όταν... έβαζα ηλεκτρική σκούπα πχ! Ίσως να μην έχει φυσικά καμμία σχέση και να λέω βλακείες.. Το άλλο που έστρωσε είναι ο καιρός και λογικά λιγότερη υγρασία.. 'Ετσι και αλλιώς έκανα αίτηση να το γυρίσω σε PSTN οπότε θα επιστρέψω στο topic για εντυπώσεις. Update κάνω μήπως και βοηθηθεί μεσω του topic μελλοντικά κάποιος άλλος χρήστης. Ευχαριστώ

αλλη μια φορα καποιος ειχε ανοιξει ενα θεμα που οταν εβαζε ενα λαπτοπ στο ρευμα επεφτε το ιντερνετ.αλλαξε μετασχηματιστη στο λαπτοπ και εστρωσε.εκτος αν το ρουτερ δεν επαιρνε σωστα ρευμα οποτε δεν μπορουσε να τροφοδοτηθει σωστα και σου εκανε τα disconnects.για το θεμα υγρασιας καλο ειναι να κοιταξεις στα σημεια που ενωνονται τα καλωδια του οτε με τα δικα σου(χωνευτη ή κατανεμητη) μηπως εχουν οξειδωθει .και να τα μονωσεις με θερμοσυστελομενο η με scotchlok.

ναι καλο θα ειναι να το γυρισεις σε pstn και ελπιζω να σου δωσουν και κανα καλυτερο ρουτερ.επειδη η καλωδιωση σου ειναι για isdn αρα εισαι ετοιμος μπορεις απλα να αλλαξεις το splitter και να εισαι οκ.μην το κανεις με φιλτρα σε καθε τηλεφωνο.καντο με splitter απευθειας .τα τηλεφωνα που πηγαιναν στο ab1 ab2 βαλτα πανω στο splitter αλλαξε και το splitter και εισαι οκ.και ελπιζω να μην σου δωσουν zte.καλα εκανες και εκανες update οπως και ενημερωσε παλι μετα να δουμε ποσο βελτιωθηκε.σιγουρα θα πετυχεις καλυτερο Upload.τσεκαρισμενο.

Δημοσ.

Λοιπόν μετά την αλλαγή σε PSTN είδα μια βελτίωση, πάλι έχω αποσυνδέσεις αλλά πολύ πιο σπάνια. Βέβαια δε τους ζήτησα ακόμα να πάω σε fast path αλλα οκ.

Downstream Upstream      
SNR Margin
:
9.5 dB 14.1 dB      
Line Attenuation
:
38.9 dB 22.0 dB      
Data Rate
:
12032 kbps 861 kbps

Έπεσε κάπως το attenuation και ανέβηκε και λίγο το upload κλειδώνω και στα 12 πλέον. Θα δοκιμάσω και με άλλο router μήπως και βελτιωθεί κι άλλο σε σταθερότητα. Αυτό το zte λίγο πριν πέσει η γραμμή το... νιώθεις. Δεν ανοιγουνε σελίδες σα να μπουκώνει ενα πράμα.

Και ενα τελευταίο.. επίπονη η διαδικασία να γυρίσω σε PSTN. Το έδωσα Δευτέρα μεσημέρι, ήρθε τεχνικός Πέμπτη να πάρει τον παλιό εξοπλισμό. Μετά μπήκαμε στο τριήμερο και αφού χώνεψαμε τισ λαγάνες για τα καλά τετάρτη ξαναείχα internet. Σχεδόν μια βδομάδα...

Anyways ευχαριστώ για όλα και εύχομαι να μη ξαναποστάρω σε αυτό το topic παρά μόνο για κάτι καλό :)

Δημοσ.

αν εχεις zte πετατο απο το παραθυρο.στην περιπτωση σου το πιο stable θα ειναι ενα thomson.αν βαλεις και fast path με το zte δεν το βλεπω να μενει σταθερο.ειναι για πεταμα.

και καλα εκανες και γυρισες σε pstn.οπως ειδες ειναι καλυτερα απο πριν.Isdn sucks.τωρα για την γραφειοκρατια για να γυρισεις την γραμμη σε Pstn ειναι κατι το αναμενομενο.ελλαδα ειμαστε.το προβλημα δηλαδη ηταν να παρουν το σαπιδο εξοπλισμο πισω:P.αυτο επρεπε να κανουν πρωτα φαινεται.αυτο τους εκαιγε.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...